https://www.instagram.com/reel/DOYec...VuMzF5dTNmbg==
Printable View
gündüz soracaktım fırsat olmadı
bu amerika'nın enflasyon verilerini neden TÜİK hesaplıyor ? bilen va mı ?
görüntü iyi olmadı. üzgünüm..ama laf cambazı biriyle tartışırsan sonuç kaçınılmaz oluyor..takılmayı anlamayacak değilim..sevmediğim şey laf cambazlığı ile yapılan saygısızlıktır..
hala diyorki manüpüle ediyor kuzu ile beraber..kimin yazdıklarına çizdiklerine laf söyledim ben..her emek değerlidir..saygısızlık varya bu ülkenin en belalı düşmanıdır..başımızdaki musibetler de bu yüzden..haklara saygı,adalete saygı, insana saygı..saygısız biri insan değildir çünkü..ondan da bir bok olmaz..
ben formu takip etmiyordum bir süredir..belki 2 ay olmuştur..
ben uzun vadeciyim..kolay mal almam ve satmam da..
benim en güvendiğim göstergelerim eski zirvelerini belki 2 ye katlamış ve geri dönmesi imkansıza yakın olan hisseler..
bunların sayısı 2 ay önce 1 ya da 2 taneydi..birini yazmıştım ditaş diye ..bu tür hafif patron kağıtları benim göstergem..
niye ..benim için trend önemli..
ama bunların yükselişi benim gördüğüm kadarıyla teknik açıdan ilk oluyor..
sayıları artınca olay ciddileşti..ve bizde gerekeni yaptık..biz derken 30 kişi değil..benim gibi düşünen kesim..
Benim burada ne yazacağıma ne zaman graf koyacağıma kuzu karışamaz , geldiği köyde toplamış 3-5 adam onlara talimat verir gibi burada artislik peşinde herkes işine baksın birde beni buradan attırırız vs ile bu işlere girmesin kendi arasında konuşanlar kulağıma geliyor , yeni yönetim orada eski yöneticiler burada kurallar belli uyulmazsa eyvallah ...
konu kapanmıştır.
ben isterimki bir kişiye 1 kez dediğimde anlasın..laf ebeliği yapmasın..daha öncede yazdım beni yok say..yıldızlarımız uyuşmuyor..
ben yöneticiye dedimki bak birileri sataşıyor..bu formun kalitesini bozar üslubu bozar..bana da ceza yazdı..o zaman dedimki sil benim üyeliğimi..silmedi..sağ köşeden çık girme dedi..silebilir umrumda değil..memnun olurum
bir iki gündür beğendiğim sanayi kağıtlardan alıyorum..bunların bazıları borsanın 9-10 bin li seviyelerinde hala..
hani 9 binlerde neden almadın diyenler için diyorum..çok da uzak değiller diplerine..biz de altından kazanmıştık bu süreçte..
jeton yeni düştü :vk:
KATAR... kim ?
- 2010 'dan beri yıllık min. 30 milyar dolar net hata noksan vardır... bunun geldiği yer
senede 1-2 kere gidilir, swap mıwap deyip, bu borcu alırlar..
karşılığı ?...
geri ödeyecek güçmü var ?
su kaynakları katar'a satılır
- reisin en büyük kardeşi...öyle konuşur, konuşmasına... ''kardeşim şeyh bilmem ne bilmem ne'' diye başlar
- o şeyh ''benim dedem Türk... '' falan diye söylemişti bir vakitler
neden İsrail Katar'ı vurdu ?
1 aydır, sosyal medyada, televizyonlarda falan Türkiye-İsrail savaşı nasıl olur ? kim yener ? kim şaapar ? türünde paylaşımlar almış yürümüştü.
İsrail... '' sosyal medyada üfürmek kolay, aha buyrun '' dedi... ''kardeşini vurdum, yap yapacağını '' deyerek el açtı..
Japonya’dan devrim niteliğinde tedavi: Dökülen dişler yeniden çıkacak
Japon araştırmacılar, kaybedilen dişlerin yeniden çıkmasını mümkün kılacak bir ilaç geliştirdi. Klinik deneylerin başarılı olması halinde tedavinin 2030 yılına kadar geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor
Millet ne yapıyor biz ne yapıyoruz.
Millet insanlığa nasıl faydalı oluruz peşinde
Bizimkilerde fakiri daha fakir nasıl yaparız derdinde
Adamlar birde sözde inançsızlar
Vay alüminyum
30 kişiyi yavaş yavaş topluyorsunuz galiba:) teneke sen hep tenekesin o ayrı…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özelden yazıyorsunuz dün graf paylaşıcaktın paylaş diye burada dönen ipneliklerden dolayı paylaşmadım sabah son graf paylaşımı yapıcam belli süre graf atmam artık .
hayırlı akşamlar
Pegasus'un yolcu sayısı Ağustos'ta yıllık %17 arttı
bedri bu yarın sana yarar
ABD de birini indirmişler, konuşma yaparken, sanırım İsrail ğünah çıkartacak. Şah damarından vurmuşlar, kan fışkıyordu uaw
Sevgili kuzu Kerim ağabey ile işlemlerin ve muhabbetlerin efsaneydi bee
Yalnız bi kez yanılmıyorsam şort diye diye çok terste kalmıştın. Ama sonra vuruşa vuruşa savaştan yine çıkıp sermayeyi kurtarmıştın.
Trump destekçisi sağcı aktivist Charlie Kirk silahlı saldırıya uğradı
ABD Başkanı Trump'a desteğiyle bilinen sağcı aktivist Charlie Kirk, Utah Valley Üniversitesi'nde yaptığı konuşma esnasında silahlı saldırıya uğradı. Kirk'ün sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
ABI....
TURKIYEDE HERSEY NEKADAR HIZLI DEGISIYOR....hergun bi hubar.
tatli tatli bulastigim usaglara....
size....en sevdigim turkuyu gondereyim.....beni bagislayin.....dinle ulen laz....iyiki varsin deyyuuzzz...
....bir LEYLA misali askin colunde....
https://www.youtube.com/watch?v=WZCq...ndex=1&pp=8AUB
Yeni başlık hayırlı olsun
121 şirkete el koymak..?!
TKFEN hisseleri de var sanırım..
AĞRI_VAN bölgesinin 70 yıllık kaçakçısı..
Sermayelerinin nereden geldiği bilinen bir grup..
Ne oldu da, ters düştüler, erdoğanla??
Faiz indirimini de unutun, bugün..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 dakika önce Kalecik Ankara 4.1 deprem olmuş
Son Dakika... Can Holding'e ait Habertürk ve Show TV dahil 121 şirkete el konuldu!
Son Dakika... Küçükçekmece Başsavcılığı Can Holding sahipleri Mehmet Şakir Can, Kemal Can ve Kenan Tekdağ’ın da aralarında olduğu 10 kişi için gözaltı kararı verdi. Holding bünyesindeki Habertürk ve Show TV de dahil 121 şirkete el konuldu.
https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-...onuldu-p225419
İşler karışık birileri shortların kazanmasınımı istiyor diyeceğim ama değil bunlar başka bir şeyin peşinde mala çökme operasyonu bedavadan kaynak yaratma olabilirmi?
Tamam ak kaşık zor buluruz ama yandaşa çökme varsa ya bir gözdağı yada kardeş kavgası bakalım hangisi
Putin'den Ukrayna, Avrupa ve Trump'a Mesaj: Geri adım atmayacağım
Pazar günü Rusya, Ukrayna'ya savaşın en büyük füze ve insansız hava aracı saldırısını gerçekleştirdi.
Ardından, Çarşamba günü çok sayıda Rus insansız hava aracının Polonya üzerinde uçarak bir NATO
ülkesine hava saldırısı düzenlemesiyle Batı ile gerilim tırmandı.
Saldırılar, Rusya'nın Ukrayna'yı tam kapsamlı işgalinin üzerinden üç yıldan fazla zaman geçmesinin ardından
yeni bir saldırganlık seviyesine işaret ediyordu. Ancak geçen hafta Devlet Başkanı Vladimir Putin'i dinleyen herkes için,
bu saldırılar daha geniş kapsamlı bir mesaj kampanyasının da parçasıydı.
https://www.nytimes.com/2025/09/10/w...mp-europe.html
Unuttuğumuz bir RİSK, önümüze geldiğinde taban serilerine hazır olmalı.. !!