Sayfa 1000/1001 İlkİlk ... 50090095099099899910001001 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,993 - 8,000 arası.

Konu: Viop LXVI

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post7082634

Yeni topik ..yeni maceralar ..

Hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

2. Hamdım Piştim Yandım

3. kuzu fazla milletin bam teline basma öbür köyden gelem marabalara benzemez burası önce hadım eder sonra kazığa saplar çevirirler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. https://www.youtube.com/watch?v=csuKgKhnC18

tesadüf etti,

15 Eylül ve 21 eylül için ipuçları var,
    ilaveten Zafer Partisi genel başkanı ortak bir muhalefet için adayını da alenen söylemiş,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi hisse aldı, kuzu dayu tırları yükledi, Karaduman dayu 1 lot aldı, pit abi 11980 den lönkledi.biz mavi hapı yuttuk, endekis dehledikce biz yuppyy diycez.

Ben kayıt altına alıyorum mertabi sen ve emlak şort siz kırmızı hapı yuttunuz. Yabcak bişii yok

İyi akşamlar
    13 puanlık bir lönk flat sonra tekrar lönk oldum. ama bu gibi ufak hesaplar nedeniyle pozisyondan düştüğüm çok oldu. bu sefer bu longu net sat sinyali oluşana kadar tutmalıyım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    nostalgi bitanem....hatirlattin tahta yapicilari nasil oydugumu....

rahmetli enver hoca IHLAS ta tahta yapiyordu....iki tavan yapip ecicik durup iki tavan daha cekiyordu....birinci hareketinde az az mal aliyordum.....ikinci hareketinde iki tavan daha cektimi....ondan once mali cakip iki taban yaptiriyordum.....kurdugum gurup 30 kisiydi....moda da balikcida hem iraqi cekip....hemde enver hoca ve muritlerini soyuyordum/....

rahmetli kerim agabeyim....kuzu....hesabi enver hocadan aldiklarimizla odeme....HARAMDIR DER....gulmekten yikilirdi.....EREGLIDEN ode derdi.....onun TAHTACISI gavur....helaldir derdi.

len hepsi rahmetli oldu....soyduklarimda....benimle birlikte talanda olanlarda....

bir ben kaldim.

birde sen.....

COK GUZEL GUNLERDI O GUNLER....ZEKALARIMIZ FURUSUYORDU....YENIYORDUM.

aynisini....

son 5 yildir SASA da erdemogluna yapiyorum....

beni bulsa.....

DERIMI YUZER.
    Sevgili kuzu Kerim ağabey ile işlemlerin ve muhabbetlerin efsaneydi beee…

Yalnız bi kez yanılmıyorsam şort diye diye çok terste kalmıştın. Ama sonra vuruşa vuruşa savaştan yine çıkıp sermayeyi kurtarmıştın.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEKNIK ANALIZ......by kuzu.....

BIST 100.....8500 ENDEKSE INEREK DIPLEMISTIR.....

daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....

burada MALA GIRDIK YUVARLAK 9000 ENDEKS.....

SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....

DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....

az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....

bu TEKNIK ANALIZIME az biraz ilavelerim olacak....az sabredin....cuma gunu tumunu asacagim usaglar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

bu COK YAKIN VADE....short ve long acma yerleri.....FURUSMA YANI.....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 1000/1001 İlkİlk ... 50090095099099899910001001 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •