Hacim çok düşük
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hacim çok düşük
Bu israrın niye o zaman başka hisse mi yok bari biz erken kaçalım buradan
Bu saatten sonra adam satsa ,yerine ne koyacak? Hep beraber aynı gemideyiz.2017 - 2021 aralığı borsanın yükseliş trendine girdiği bir dönem olacaksa,ki o yönde done çok.....Ve otomotiv sektörüde bundan gereken payı alacaksa.....Herkes zararını çıkaracak.Dahası yok. Benim gibi buradan ekleme yaparsanız,kazancınızın artma ihtimali yükselir gibi duruyor.
Bu hissede maliyetim 4,46 falan ama bende başka hisselerde azda olsa darbe yedim.Emlak/dolar bazlı falan düşünürsek, külliyen yanmışız zaten.
Dersimizi çalıştık,artık yükselişi bekliyoruz.
[emoji106]
zararı çıkardığım gün bir dakika durmamda,zararı bu şartlarda çıkarmak imkansız duruyor..benim maliyet malesef yüksek..iki seneye yaklaştı alalı.aldığım gibi gömdüler,o gündür bu gündür bekliyorum..bi taraftan diğer hisselerden kar ederek burdaki açığı çıkarmaya gayret ediyorum.
http://fs5.directupload.net/images/170224/sghwztmd.jpg
son bir ayda alanlar
Teşekkürler
Bu haber ne anlama geliyor diye bana sorsalar, bazı medya gruplarının spekülasyon yapmaya çalıştığını söylerim.Darbe sevicilik yok, sadece bir perspektif çizme söz konusu bana göre.
http://www.takvim.com.tr/guncel/2017...niden-hortladi
Ya bir de forumda niye kimse yazmaz? Nerede hani 7,90'dan alıp... Coşkuyla mesaj atanlar... 7,5 liradan alıp - unutanlar,'değer yatırımı yaptık' diyenler...
Ben miyim şu anda tek gerçek yatırımcı? Ne yapıyorsunuz? Sadece akşam,' hisse kaç liradan kapatmış?' ona mı bakıyor sunuz?
Tek bir şey yazacağım şu anda:'Küçük yatırımcı varsa - hisse gitmez.' diyenlere,'ky satsında gitsin' diyenlere ve 2,5 lira fiyat hedefi verenlere...
Başkası için bir şeyler çıkarımlamayı bırakın.Varsa bir analiziniz,getirin - okuyalım.
Ditaş bilançoyu düzeltsin, gerisi vız gelir tırıs gider...
Hissede hareket oldumu herkes burada,düşüş oldumu inlerine çekiliyorlar galiba
Valla bu saatten sonra,herkes kendi sonunu düşünsün.Elimde 13400 lot oldu.Daha 2 ay önce, 12500 idi.2017 yılında fiyatlar bu seviyelerde kalırsa, 20000 lot denklerim.En kötüye hazırlıklıyım.Sistematik olarak,her riske karşı bir önlem kafamda var.Eski hatalarımdan da ders almış biriyim.
2017 - 2021 aralığında,borsanın çok dar bir açı ile yükseliş trendine gireceğini sanıyorum.Doların yıl sonunu 3,30 civarında tamamlayacağını ve bu dört yıllık süreçte,3,60'ı anllık olarak aşsada - kalıcı olamayacağını düşünüyorum. 2017 KASIM ayı içerisinde,şirketin kara geçmiş olacağını iddia ediyorum.
AYRICA kar/zarar hanesi değişse de;Duran varlıklardaki artış kalıcıdır.Bunu da ayrıca not etmek lazım.
Neyse , iyi akşamlar.
Teşekkürler iyi akşamlar
Bu kağıdın nesine yorum yapsın millet..tuvalet kağıdından ne farkı var Allahınızı severseniz..ben kaçtan aldıysam hepsinin aşagısına iniyor..dipsiz kuyu...tekrar soruyum??endex 68 lere inerse bu hisse kaça iner? bir düşünmek lazım..ben bunları niye yazıyorum ben yandım başkası yanmasın..
Endeks 68.000 olursa muhtemelen dolarda 5 lira olacağından, borsaya da yorum yapmaya gerek kalmaz.
0,1 bile olsa inadım inat
Valla 4,27'den döndük - döndük...Dönmedik mi? Mart ayında 3,80 -4 aralığından alırız.Biz 15 Temmuz'dan önce de hissedeydik. A.D. - Hükümet arasında 'manşet' olayı ile ilgili meydana gelen sürtünmenin ,hisse üzerindeki etkisi sınırlı olacaktır tahminimce.
Mantıklı bir adım gibi:
http://i.hizliresim.com/M0Xp01.png
Valla verir billa verir..endex yüzde iki artıyken bile verir..ha karına satış verirmi dersen vermez..bu kağıttt ne kar edebilir nede kar ettirir..ha siz 4 ten alıp bekleye bekleye 6 dan felan satarım dersennnn belkiii...yoksa diğer hisseler gibi vay be buda hisseymiş dedirtmez..ben tekrar söylüyorum endex 68 lere insin o zaman dediklerimi herkes görecek..hatta 80 e insin o zaman yazışalım..
A.DOĞAN'ın mahkemeye zorla getirilmesi ne olaki? Mahkemeden kaçıyormuş.İlk duruşmaya katıldığını ve avukatları ile davayı takip ettiğini biliyorum.Görende yurtdışına kaçtı falan zannedecek.
Boyner'den ,Özince'ye kadar bir çok sanık var.Bazı yandaş medya gruplarında , A.DOĞAN özellikle hedef alınıyor.
Suç işlenmiştir/işlenmemiştir ,orasını bilemem..... Savcılığın sadece bu konuda belli iddiaları var. Ama bir şeyi iyi biliyorum: Özellikle A.DOĞAN yıpratılmaya çalışıyor.
Algılarımızla bu sefer oynamayacaklar.
Şirkete zaten inanlar ve cidden ayrıntılı takip edenler geriye kaldı. Mayıs ayında Sayın Cumhurbaşkanı Trump ile görüşüyor. Bir bakalım altından ne çıkacak? Gruba belki özelde DİTAŞ'a bir faydası dokunur.İlk çeyreği görmeden, fiyat hakkında beli beklentilere girmek için çok erken.
Belki arsa değerlemesi olayını da,şirket kara geçmeden,kullanmayacaklar.Çünkü haber boşa gidebilir.
kiminin görüşüne göre uçacak kaçacak..benim fikrimde bu..ve bence bi bakın sizmi haklısınız benmi..keşke siz haklı olsaydınız..ha başka hisse al diyorsunda zararımı sizmi vereceksiniz..eger varsa öyle bir niyetin bir saniye duruyurmuyum gör istersen..bu benim fikirlerimm..ben yandım başkası yanmasın bu tuvalet kağıdından.
Dönem karı (zararı)
ï™
-3.831.454
-271.617