Sayfa 8/313 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 57 - 64 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by tezcan Yazıyı Oku
    Hissede hareket oldumu herkes burada,düşüş oldumu inlerine çekiliyorlar galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla bu saatten sonra,herkes kendi sonunu düşünsün.Elimde 13400 lot oldu.Daha 2 ay önce, 12500 idi.2017 yılında fiyatlar bu seviyelerde kalırsa, 20000 lot denklerim.En kötüye hazırlıklıyım.Sistematik olarak,her riske karşı bir önlem kafamda var.Eski hatalarımdan da ders almış biriyim.

2. 2017 - 2021 aralığında,borsanın çok dar bir açı ile yükseliş trendine gireceğini sanıyorum.Doların yıl sonunu 3,30 civarında tamamlayacağını ve bu dört yıllık süreçte,3,60'ı anllık olarak aşsada - kalıcı olamayacağını düşünüyorum. 2017 KASIM ayı içerisinde,şirketin kara geçmiş olacağını iddia ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Valla bu saatten sonra,herkes kendi sonunu düşünsün.Elimde 13400 lot oldu.Daha 2 ay önce, 12500 idi.2017 yılında fiyatlar bu seviyelerde kalırsa, 20000 lot denklerim.En kötüye hazırlıklıyım.Sistematik olarak,her riske karşı bir önlem kafamda var.Eski hatalarımdan da ders almış biriyim.
    10200 de bende var 5.70 den 5000 lot sattım şimdi indikçe topluyorum .

4. AYRICA kar/zarar hanesi değişse de;Duran varlıklardaki artış kalıcıdır.Bunu da ayrıca not etmek lazım.

Neyse , iyi akşamlar.

5. Teşekkürler iyi akşamlar

6.  Alıntı Originally Posted by tezcan Yazıyı Oku
    10200 de bende var 5.70 den 5000 lot sattım şimdi indikçe topluyorum .

Bende trade yok.Yapabileceğime inansam, 5 dk. durmam,bende denerim. Ama trade ile genelde ben lotlarımı azalttım.

Tekrar iyi akşamlar&bol kazançlar.

7. Bu kağıdın nesine yorum yapsın millet..tuvalet kağıdından ne farkı var Allahınızı severseniz..ben kaçtan aldıysam hepsinin aşagısına iniyor..dipsiz kuyu...tekrar soruyum??endex 68 lere inerse bu hisse kaça iner? bir düşünmek lazım..ben bunları niye yazıyorum ben yandım başkası yanmasın..

8. Endeks 68.000 olursa muhtemelen dolarda 5 lira olacağından, borsaya da yorum yapmaya gerek kalmaz.

Sayfa 8/313 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •