Printable View
Alıntı: Originally Posted by pazartesi Vaybe kaç yıl oldu ben unuttum Sent from my phone Heralde 5 yil oldu tatil herkezin hakkidir
yazlık yerlere gidersiniz 1 gece kalırsın 2 gün tatil yaparsın,
Alıntı: Originally Posted by trsenatese Hayirli olsun..tatil bizimde hakkimiz..Takipteyim :) ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 😊 tatil herkezin hakkidir
Alıntı: Originally Posted by anadolulu alp yazlık yerlere gidersiniz 1 gece kalırsın 2 gün tatil yaparsın, [emoji1] tatil herkezin hakkidir
Alıntı: Originally Posted by helsinkili [emoji1] tatil herkezin hakkidir Ooo hosgeldın :)) nasılsın ... kazancın bol olsun :)
pansiyonun 1 geceliği 200 tl,yol parası 150 tl,150 tl iki gün cep harçlığı tek başınıza gidersiniz bence,
Alıntı: Originally Posted by izzet44 Ooo hosgeldın :)) nasılsın ... kazancın bol olsun :) Sagol izzetim, sen nasilsin? Tatil zamani geldi ama yogunluk cok fazla yine. Benim aldigim kagitlarin grafikleri senden ok mi? tatil herkezin hakkidir
Alıntı: Originally Posted by anadolulu alp pansiyonun 1 geceliği 200 tl,yol parası 150 tl,150 tl iki gün cep harçlığı tek başınıza gidersiniz bence, [emoji1] tatil herkezin hakkidir