Originally Posted by pazartesi Vaybe kaç yıl oldu ben unuttum Sent from my phone Heralde 5 yil oldu tatil herkezin hakkidir
yazlık yerlere gidersiniz 1 gece kalırsın 2 gün tatil yaparsın,
Originally Posted by trsenatese Hayirli olsun..tatil bizimde hakkimiz..Takipteyim ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 😊 tatil herkezin hakkidir
Originally Posted by anadolulu alp yazlık yerlere gidersiniz 1 gece kalırsın 2 gün tatil yaparsın, [emoji1] tatil herkezin hakkidir
Originally Posted by helsinkili [emoji1] tatil herkezin hakkidir Ooo hosgeldın ) nasılsın ... kazancın bol olsun
pansiyonun 1 geceliği 200 tl,yol parası 150 tl,150 tl iki gün cep harçlığı tek başınıza gidersiniz bence,
Originally Posted by izzet44 Ooo hosgeldın ) nasılsın ... kazancın bol olsun Sagol izzetim, sen nasilsin? Tatil zamani geldi ama yogunluk cok fazla yine. Benim aldigim kagitlarin grafikleri senden ok mi? tatil herkezin hakkidir
Originally Posted by anadolulu alp pansiyonun 1 geceliği 200 tl,yol parası 150 tl,150 tl iki gün cep harçlığı tek başınıza gidersiniz bence, [emoji1] tatil herkezin hakkidir
Forum Rules
Yer İmleri