51de alıcılar arttı öğleden sonra salmayacak gibi
Printable View
51de alıcılar arttı öğleden sonra salmayacak gibi
izleyen yine dip yaptı yazan eden zaten yok
Arkadaş yazdığını kaç kişi okuyor baktinmi şimdi herkez sessizce bekliyor
Herhalde haber yok
Haber Spk da. O da 19.30 gibi gelir.
Bultende bu hafta yokuz. Bakalim haftaya gelir mi basvuru..
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nedir bu transseksüelden çektiğimiz..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
airforce dostum sesin cikmiyor iyimisin?
You are what you are typing!
Çağrı bügünden yarına hemen olan bi şey değil.öncelikle şirket yönetimin spk başvurması lazım.. sonra spk eğer onaylar ise şirket çağrıyı yapacak..Bu aşamalar bir kaç ayı alan süreçler..Çağrı fiyatına neden yükselmşyor.çünkü henüz spk başvuru yok.spk sonucu belli değil..Ne zaman spk onaylarsa hızlıca çağrı fiyatına ulaşır
http://fs5.directupload.net/images/170409/aq8e4gsk.jpg
son bir ayda alanlar
15 yıl oldu borsayı takipe başlayalı bu tahtaya yapılan gibi hiç görmedim....
Birde balat var 320 tl den 50 kuruşa :))
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
320 liradan halka ırza müsaade eden bir SPK vardı.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamların kurdukları deniz suyu arıtma şirketini büyütüp geliştireceklerini zannetmiyorum. Su gibi değerli bir elementin gelecekte ne kadar stratejik ve önemli bir hale geleceğini ya bilmiyorlar, ya da işlerine gelmiyor ve şirketi bir an önce başkalarına kakalamaya çalışıyorlar. Halbuki şu haberi bir okusalar, en azından ilk paragrafını, imkanım olsa bu teknolojiye yatırım yapardım, çünkü bu teknoloji her şeyi değiştirecek!
https://www.fizikist.com/deniz-suyun...u-elde-edildi/
Sayın Airforce Referandum Sonucunun Hissemize etkisi ne olur? Sizden ve diğer değerli arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?
Bence Referanduma bakmaz bizim hisse o yüzden birşey diyemiyorum
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPK CEVABI
İlgi: 05.04.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuzda özetle; Transtürk Holding A.Ş. (Şirket, TRNSK) pay piyasasında yatırımcı olduğunuz, Şirket tarafından 31.03.2017 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 0,62 TL fiyattan pay alım teklifinde bulunulacağını duyurulduğu, fakat pay fiyatının söz konusu fiyat seviyesinin altında tutulması için manipüle edildiği ifade edilerek, Kurulumuz tarafından pay fiyatının 0,62 TL seviyesine çekilmesi ve söz konusu pay hareketlerinin incelenmesi talep edilmiştir.
Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bununla birlikte, ülkemiz sermaye piyasası mevzuatında yatırımcıların sermaye piyasası araçlarının fiyat hareketlerinden kaynaklanan zararlarını tazmin etmek adına kurulmuş herhangi bir müessese bulunmamaktadır.
Bunun yanında pay alım teklifi fiyatı Kurulumuzca henüz onaylanmamış olup, konuyla ilgili yapılacak incelemeler sonucu alınacak Kurul Kararı Kurulumuz Haftalık Bülteninde ilan edilerek kamuya duyurulacaktır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bunun yanında pay alım teklifi fiyatı Kurulumuzca henüz onaylanmamış olup, konuyla ilgili yapılacak incelemeler sonucu alınacak Kurul Kararı Kurulumuz Haftalık Bülteninde ilan edilerek kamuya duyurulacaktır.
Ben buradan başvuru yapılmış olabileceği anlamını çıkarıyorum cuma görürüz başvuru yapılmışsa parayı da bulmuşlar demektir asla ytd
morpheus kaç gün önce ortalamayı 50 getirip yatay saracak diye yorum yapmıştı.
ugursuz herifin yüzünden engellediler adamı ya.
Olasılıklardan bir diğeri de ortaklık. Böyle bir holdingin kendi alanı dışında, üstelik yeterli sermayesi ve uluslararası deneyimi olmadan deniz suyu arıtma işine girişmesi zaten en başından beri tuhaftı. Muhtemelen deneyimli bir yabancı ortakla hem sermaye yapısını düzeltecek, hem de gelecekte, dünya da ve ülkemizde ki ihalelere girme fırsatı yakalamak için bürokratik işlemleri şimdiden tamamlamış olacak.
Adam elli lotluk noronlariyla yorum ve yaranma pesinde. Okuyan gorur ki o sahis ekibiyle halay cekerken biz satip ansa da kazanmaya gittik. 50 te saracaguni bilmismis. Benim her dedigim cikarken adamin yoruma bak. Yarin gorursun ansa ya nie gittik ytd
Bilip de uyaran dedikleti hep cikan sesiz cogunlugu gercek ky yi dudunen bi ben varim. Gerisi beni ilgilendirmez bu saatten sonra. Kim kimin ajani kim kime ceza kesmis gercek mi kesmis anladilmasin die mi trnsk in mi hisse netin mi ajan mi degil mi saka mi gercekmi daniskli dovus ler mi ... dusun de neronlar kizissin. Iyidir
Senin hakkından morpheus gelir. Cezası bitince ağzının payını verir. Hadi şimdi ansaya patroniçenin yanına.
Aa kendine guvenmion mu. Morfeus ne cevabi vermis ancak senin duzeyinde cevap sanilir onlar. O sabah naracatiodunuz g.t oldunuz. Ben cezali olnamis olsam volkanin karnina gireni o aksam yaxmazmiydim buraya. Cezam yeni bitti ustadin da damlar birazdan feyz alirsin. 50 ye sarcani bile bile sabah tavan narasi atar ky avlarsiniz. Ne guzel.. burda yazip dizi aydinlatmak zorunda birakma beni. Laf atmayin bulasmiim
Ugursuz olduğunu bildin yani. Aferim sana yavas yavas ne oldugunu ogreniyorsun. Zartbirader seni
Yatırımcı ilişkiler telefonu var mı acaba...
Spk ya başvuru yapılıp yapılmadığı sorulabilir..
Eğer başvuru yapıldıysa ..top spk ...
Spk başvuru yaptıysa kap ta duyurması gerekir .yatırımcı ilişkilere mail yazılsa cevap veriyorlar mı