Sayfa 98/814 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by WarWorn Yazıyı Oku
    15 yıl oldu borsayı takipe başlayalı bu tahtaya yapılan gibi hiç görmedim....
    Biraz daha açabilir misiniz tam anlamadım ne manada...

Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Biraz daha açabilir misiniz tam anlamadım ne manada...
    gecen yıldı acun alacak diye dedikodu cıkartıp neler yaptılar tahtada onu kast ettim....

gerci sahibide ayrı bir kişilik....
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk

3.  Alıntı Originally Posted by WarWorn Yazıyı Oku
    gecen yıldı acun alacak diye dedikodu cıkartıp neler yaptılar tahtada onu kast ettim....

gerci sahibide ayrı bir kişilik....
    Evet o konuda haklisin gerçi simdi sahibi resmi olarak değişse de kapı arkasından nuri alco misali bakiyordur )

4.  Alıntı Originally Posted by WarWorn Yazıyı Oku
    15 yıl oldu borsayı takipe başlayalı bu tahtaya yapılan gibi hiç görmedim....
    bir de MMCAS örneği var Sn. warworn

3 TL den 50 TL ye oradan da 0,40 a bir yolculuk
    Son düzenleme : isaacx006; 09-04-2017 saat: 23:24. Sebep: imla

5. Birde balat var 320 tl den 50 kuruşa )

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Birde balat var 320 tl den 50 kuruşa )

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    320 liradan halka ırza müsaade eden bir SPK vardı.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

7. Bu adamların kurdukları deniz suyu arıtma şirketini büyütüp geliştireceklerini zannetmiyorum. Su gibi değerli bir elementin gelecekte ne kadar stratejik ve önemli bir hale geleceğini ya bilmiyorlar, ya da işlerine gelmiyor ve şirketi bir an önce başkalarına kakalamaya çalışıyorlar. Halbuki şu haberi bir okusalar, en azından ilk paragrafını, imkanım olsa bu teknolojiye yatırım yapardım, çünkü bu teknoloji her şeyi değiştirecek!

https://www.fizikist.com/deniz-suyun...u-elde-edildi/

8.  Alıntı Originally Posted by paratuzağı Yazıyı Oku
    Bu adamların kurdukları deniz suyu arıtma şirketini büyütüp geliştireceklerini zannetmiyorum. Su gibi değerli bir elementin gelecekte ne kadar stratejik ve önemli bir hale geleceğini ya bilmiyorlar, ya da işlerine gelmiyor ve şirketi bir an önce başkalarına kakalamaya çalışıyorlar. Halbuki şu haberi bir okusalar, en azından ilk paragrafını, imkanım olsa bu teknolojiye yatırım yapardım, çünkü bu teknoloji her şeyi değiştirecek!

https://www.fizikist.com/deniz-suyun...u-elde-edildi/
    Belki de o konuda yatırım yapacak birilerine satmayı düşünüyorlardır. Ocean da bunun için kurulmuştur. Sadece bir düşünce. Hiçbir şekilde gerçeklik içermez.

Sayfa 98/814 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •