Spek kafaya koymuş.
Anlık da olsa bugün taban göstermeye çalışıyor.
Printable View
Spek kafaya koymuş.
Anlık da olsa bugün taban göstermeye çalışıyor.
Teşekkür ederim
Böyle bir havada 157 bin lot işlem 15 bin lot satış helal olsun
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar ettirdikleri küçük yatırımcı duası ile daha ne kadar yaşar ve nasıl can verir Allah bilir. Ytd
Sent from my VKY-L29 using Android mobile app
Allah onu ve onun gibileri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Amin
Bugünkü yönetim toplantısıyla ilgili epey açıklama yapmislar
Hepsine bakamadim ama sanki genel kurulda ilginç şeyler olabilir gibi duruyor.
Haber başlıkları şöyle
https://i.hizliresim.com/6JrL1v.png
Hepsini acamadim
Kayıtlı sermaye tabanına geçiş ve 30 milyon a çıkarmak için karar.. İlginç.. Ayrıca tahsisliden gelen paylarıda kayda geçirme hazırlığı :)... Size biraz mal verdik sabredin risklere ortak olun daha çok malımız var ama artık işler olumlu duruma geçiyor önümüzde uzun bir süre ve yukarı fiyat aralığı oluşması gerek tahsisliden aldığımız hisseleri satabilmemiz için diyorlar sanki... (yine haberler grafiklere önce yansıdı,) 4,24 Olmasa 4,27 kurtarır gibi :) ve son hafta... bol kazançlar
Aslında öyle bir ifade yok ama ben dün esas sözleşme metnine şöyle bir baktım
Kayıtlı sermaye tavanı da 30 trilyona çıkınca nedense aklıma edip iplik geldi
Nerden geldi bilmiyorum.
Bu sabah biraz okuyunca en altta kırmızı kısmın yeni tadilat metni olarak konduğunu gördüm.
https://i.hizliresim.com/767O1a.png
Öylesine aklımdan geçeni yazdım.Kimbilir acaba bir konu değişikliğine giderlermi dedim kendi kendime
(Hocam dediğiniz gibi nihayet gördü 4.27 yi .Kabul edin artık bunu.3 kurusun hesabı yapılmaz artik)
Yeni bir beklenti yeni bir hikaye için birşey söylemek henüz mümkün değil.. ancak söylediğiniz metnin yeni konmuş olması önemli... Birde esas önemli olan biz bu şirketi bırakmayacağız ayaklandıracağjz algısı oluşması gerekiyor ki buda oluşacak sanırım.. Teknik olarak ise herzaman belirttiğim gibi bu haftanın önemli olduğunu düşünüyorum.. Ancak bilanço tarihi 1mart ve daha zaman var yatırımcı bilançoyu görmek isteyecektir. Bol kazançlar
bilançodan bu kadar iyi haberler beklemeniz hayret doğrusu
ya durum ortada 94 lük dede ve ekibi:))))
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
geçmişi ne ki geleceği ne olsun?
Benim kendime göre bir umudumun olmasının sebebi şu
2016 6 aylık
https://i.hizliresim.com/kObNBy.png
2016 9 aylık
https://i.hizliresim.com/rO3l9V.png
Satışların maliyeti bile satışlardan fazla
2017 6 aylık
https://i.hizliresim.com/4aPB0J.png
2017 9 aylık
https://i.hizliresim.com/EPgarq.png
Bu sene satışların maliyeti satışların altında yani brüt kar var
Ayrıca geçen yılın aynı donemine göre satışlar % 50 artmış
Işte umudun sebebi .Hani belki yıl sonu AZ bir kar açıklar
sn. thunderbolt, eministeki sıkıntı finansal+ticari borçlar. uzun vadeye yayamadığı için yüksek faize katlanıyor.
Hocam yazılarınızı okuyorum.Gordugum kadarıyla baya iyisiniz ve guclusunuz😊.Intema grnyo gedza tirtikladiginiz kağıt gidiyor😊.Kazanciniz bol olsun.
oyak yine satışa geçti. bol kazançlar
İlkbaharda olmadıysa sonbaharda mutluluk olacak gibi. Ytd
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süre 2 ay... An itibariyle 403.000 lot satış.. Fiyat aralığı 4,70/4,30.. Diğer satanlar yok :) ver kırbacı.. Bol kazançlar
Zavallı adam yaş ilerleyince yapılan işte ayar da tutturamıyor. Oğlu baba azar azar sat dedi, O da Allah ne verdiyse gömüldü. Hayırlısı bakalım, şubat sonu derken Nisan sonu oldu. Ytd
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayak yemekten öyle mal gibi kaldik😊
Ne artık alabiliyoruz ne de satabiliyoruz
paraya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum..
baska birsey var..
cigerci;1723246]hangi salak gelip de bu hisseden 403,000 lot alır
yemesin moruk bizi
kendisi alıyor veya başkasına devrediyor..
amenna.lakin derdi ne,
ne yapmak istiyor..istiyorlar..
şirketin durumu yarım milyona yakın hisseyi bu fiyatlardan satma gerekçesi olamaz..
stabil çünkü..
yatırım tavsiyesi gibi mi duruyor;
durmasın.
Teknik olarak sistemime göre bu hafta beklediğim hareket yukarı yön tersine, patron baskısı ile aşağı yönde oluştu.. Bu sat sinyalinin başlangıcı idi ancak satabilme fırsatını patron kullanmış oldu... Bilanço ve haberlerden bağımsız teknik olarak sistemim aylık kapanış 4,64/4,67 üzerinde olmadığı taktirde en az 7ay yaklaşık 25 hafta 3,78 dip 4,52 zirve görünümü vermekte. (umarım yanılırım) Eğer Aylık kapanış, 4,67 üzeri gerçekleşir ise bu paylaştıklarım geçersizdir ve teknik ilk hedef 6,15/6.85 olarak görünmektedir..( oluşumlardan bağımsız teknik yorumdur) Bol kazançlar
Eminiş ve kar ve
şirkete güvenmek
eminiş ambalaj'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı dönem net zararı 2.851.883 tl
https://i.hizliresim.com/QV2Xjj.png
Bilançodan anlamam.Zarar açıklamış vergi dairesine.Ancak
Buradaki esas faaliyet kârı bilançoda gönderilen esas faaliyet karından farklı değilse
3 yıldır ilk defa esas faaliyet kârı görünüyor.Sayin paradox bunu daha iyi yorumlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin ustadim..
takriben bir bucuk ay onceki bu yorumunuz halen gecerli midir, yoksa surec farklilasti mi..
son yorumlarinizda da 3.78 riski ve uzun bir bekleme sureci vurgulanmisti..
gonlumden gecen fransizlarin deyimiyle(yanlis animsamiyorsam) ileriye sicrayabilmek icin geriye cekilmek midir..
Nihayet yorumlariniz bizim icin kiymetli olacaktir..
yatirim tavsiyesi mi..asla diil.
Merhaba.. Kısaca 4,22/4,25 bandı önemini korumakta ancak yeterli talep oluşamıyor patron satışı gelecek çekincesi mevcut sanıyorum.. Çok zamanım yok şuan kısaca cevap vermek istedim özelden uygun olunca detaylı yazabilirim. Saygılar bol kazançlar Teknik olarak sistemime göre bu hafta beklediğim hareket yukarı yön tersine, patron baskısı ile aşağı yönde oluştu.. Bu sat sinyalinin başlangıcı idi ancak satabilme fırsatını patron kullanmış oldu... Bilanço ve haberlerden bağımsız teknik olarak sistemim aylık kapanış 4,64/4,67 üzerinde olmadığı taktirde en az 7ay yaklaşık 25 hafta 3,78 dip 4,52 zirve görünümü vermekte. (umarım yanılırım) Eğer Aylık kapanış, 4,67 üzeri gerçekleşir ise bu paylaştıklarım geçersizdir ve teknik ilk hedef 6,15/6.85 olarak görünmektedir..( oluşumlardan bağımsız teknik yorumdur) Bol kazançlar
Karıştırmışım yazıyı kusura bakma
Hocam
400 bin lot sattı patron[emoji4].O zaman birileri de 400 bin lot aldı demekki[emoji4].Daha nasıl talep olsun ki ustad eminis gibi tahtada[emoji4]
Ayrıca demirden korksalardi trene binmezlerdi[emoji4].
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.