Sayfa 97/327 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 769 - 776 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1. Haber başlıkları şöyle

Hepsini acamadim

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kayıtlı sermaye tabanına geçiş ve 30 milyon a çıkarmak için karar.. İlginç.. Ayrıca tahsisliden gelen paylarıda kayda geçirme hazırlığı ... Size biraz mal verdik sabredin risklere ortak olun daha çok malımız var ama artık işler olumlu duruma geçiyor önümüzde uzun bir süre ve yukarı fiyat aralığı oluşması gerek tahsisliden aldığımız hisseleri satabilmemiz için diyorlar sanki... (yine haberler grafiklere önce yansıdı,) 4,24 Olmasa 4,27 kurtarır gibi ve son hafta... bol kazançlar
    Son düzenleme : thejackalav.; 10-02-2018 saat: 02:26.
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Kayıtlı sermaye tabanına geçiş ve 30 milyon a çıkarmak için karar.. İlginç.. Ayrıca tahsisliden gelen paylarıda kayda geçirme hazırlığı ... Size biraz mal verdik sabredin risklere ortak olun daha çok malımız var ama artık işler olumlu duruma geçiyor önümüzde uzun bir süre ve yukarı fiyat aralığı oluşması gerek tahsisliden aldığımız hisseleri satabilmemiz için diyorlar sanki... (yine haberler grafiklere önce yansıdı,) 4,24 Olmasa 4,27 kurtarır gibi ve son hafta... bol kazançlar
    Aslında öyle bir ifade yok ama ben dün esas sözleşme metnine şöyle bir baktım
    Kayıtlı sermaye tavanı da 30 trilyona çıkınca nedense aklıma edip iplik geldi
    Nerden geldi bilmiyorum.
    Bu sabah biraz okuyunca en altta kırmızı kısmın yeni tadilat metni olarak konduğunu gördüm.

Öylesine aklımdan geçeni yazdım.Kimbilir acaba bir konu değişikliğine giderlermi dedim kendi kendime
    (Hocam dediğiniz gibi nihayet gördü 4.27 yi .Kabul edin artık bunu.3 kurusun hesabı yapılmaz artik)
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

4. Yeni bir beklenti yeni bir hikaye için birşey söylemek henüz mümkün değil.. ancak söylediğiniz metnin yeni konmuş olması önemli... Birde esas önemli olan biz bu şirketi bırakmayacağız ayaklandıracağjz algısı oluşması gerekiyor ki buda oluşacak sanırım.. Teknik olarak ise herzaman belirttiğim gibi bu haftanın önemli olduğunu düşünüyorum.. Ancak bilanço tarihi 1mart ve daha zaman var yatırımcı bilançoyu görmek isteyecektir. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

5. bilançodan bu kadar iyi haberler beklemeniz hayret doğrusu

ya durum ortada 94 lük dede ve ekibi)))

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

geçmişi ne ki geleceği ne olsun?

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yeni bir beklenti yeni bir hikaye için birşey söylemek henüz mümkün değil.. ancak söylediğiniz metnin yeni konmuş olması önemli... Birde esas önemli olan biz bu şirketi bırakmayacağız ayaklandıracağjz algısı oluşması gerekiyor ki buda oluşacak sanırım.. Teknik olarak ise herzaman belirttiğim gibi bu haftanın önemli olduğunu düşünüyorum.. Ancak bilanço tarihi 1mart ve daha zaman var yatırımcı bilançoyu görmek isteyecektir. Bol kazançlar
    dostum, geçen gün söylemeyi unuttum. bütün şirketler için vergi dairesine verilen geçici vergi son günü 14 Şubat. spk ile farklılık gösterse de ve hiç detay olmasa da yine de bir kar/zarar rakamı açıklanacak. bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    bilançodan bu kadar iyi haberler beklemeniz hayret doğrusu

ya durum ortada 94 lük dede ve ekibi)))

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

geçmişi ne ki geleceği ne olsun?
    Benim kendime göre bir umudumun olmasının sebebi şu

2016 6 aylık

2016 9 aylık

Satışların maliyeti bile satışlardan fazla

2017 6 aylık

2017 9 aylık

Bu sene satışların maliyeti satışların altında yani brüt kar var
    Ayrıca geçen yılın aynı donemine göre satışlar % 50 artmış
    Işte umudun sebebi .Hani belki yıl sonu AZ bir kar açıklar
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

sn. thunderbolt, eministeki sıkıntı finansal+ticari borçlar. uzun vadeye yayamadığı için yüksek faize katlanıyor.

Sayfa 97/327 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •