Haber baþlýklarý þöyle
Hepsini acamadim
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber baþlýklarý þöyle
Hepsini acamadim
Kayýtlý sermaye tabanýna geçiþ ve 30 milyon a çýkarmak için karar.. Ýlginç.. Ayrýca tahsisliden gelen paylarýda kayda geçirme hazýrlýðý... Size biraz mal verdik sabredin risklere ortak olun daha çok malýmýz var ama artýk iþler olumlu duruma geçiyor önümüzde uzun bir süre ve yukarý fiyat aralýðý oluþmasý gerek tahsisliden aldýðýmýz hisseleri satabilmemiz için diyorlar sanki... (yine haberler grafiklere önce yansýdý,) 4,24 Olmasa 4,27 kurtarýr gibi
ve son hafta... bol kazançlar
Son düzenleme : thejackalav.; 10-02-2018 saat: 02:26.
hakuna matara....memento mori.
Aslýnda öyle bir ifade yok ama ben dün esas sözleþme metnine þöyle bir baktým
Kayýtlý sermaye tavaný da 30 trilyona çýkýnca nedense aklýma edip iplik geldi
Nerden geldi bilmiyorum.
Bu sabah biraz okuyunca en altta kýrmýzý kýsmýn yeni tadilat metni olarak konduðunu gördüm.
Öylesine aklýmdan geçeni yazdým.Kimbilir acaba bir konu deðiþikliðine giderlermi dedim kendi kendime
(Hocam dediðiniz gibi nihayet gördü 4.27 yi .Kabul edin artýk bunu.3 kurusun hesabý yapýlmaz artik)
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir
Yeni bir beklenti yeni bir hikaye için birþey söylemek henüz mümkün deðil.. ancak söylediðiniz metnin yeni konmuþ olmasý önemli... Birde esas önemli olan biz bu þirketi býrakmayacaðýz ayaklandýracaðjz algýsý oluþmasý gerekiyor ki buda oluþacak sanýrým.. Teknik olarak ise herzaman belirttiðim gibi bu haftanýn önemli olduðunu düþünüyorum.. Ancak bilanço tarihi 1mart ve daha zaman var yatýrýmcý bilançoyu görmek isteyecektir. Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
bilançodan bu kadar iyi haberler beklemeniz hayret doðrusu
ya durum ortada 94 lük dede ve ekibi)))
ayinesi iþtir kiþinin lafa bakýlmaz
geçmiþi ne ki geleceði ne olsun?
Benim kendime göre bir umudumun olmasýnýn sebebi þu
2016 6 aylýk
2016 9 aylýk
Satýþlarýn maliyeti bile satýþlardan fazla
2017 6 aylýk
2017 9 aylýk
Bu sene satýþlarýn maliyeti satýþlarýn altýnda yani brüt kar var
Ayrýca geçen yýlýn ayný donemine göre satýþlar % 50 artmýþ
Iþte umudun sebebi .Hani belki yýl sonu AZ bir kar açýklar
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir
sn. thunderbolt, eministeki sýkýntý finansal+ticari borçlar. uzun vadeye yayamadýðý için yüksek faize katlanýyor.
Yer Ýmleri