Kaskolu araç sayısı % 25 oranında çok düşük oran.
Printable View
Bugün daha iyi Anadolu sigorta normal şartlarda 40 üzerinde kalıcılık sağlaması gerekir ytd.
Ayrıca sigorta endeksi bugün daha iyi.
Diğer rakibi ak sigorta F/K 9 civarları mantıklı değil.
Rakiplerinin ve sektörün iyi olması faydalıdır o ayrı konu
Ortak İş cep bildirimi geldi.Deniz Yatırım Anadolu Sigorta için hedef fiyatını 34 TL ,tavsiyesi tut olarak korudu.
Hisse fiyatı şuan 39 civarları şaka gibi dalga geçiyorlar.Enflasyonda düşüş filan yok aksine artış var ve artışın devam edeceğini düşünüyorum bunlar nerede yaşıyor neyse görüşlerine katılıyorum.Borsada da yükseliş ralli olması mantıklı olandır ytd.
Terslik olmazsa 40 civarlarında kalıcılık sağlaması önemlidir mantıklı olandır ytd.
Sigorta Endeksi % 4,26 primli şuanda.
Ortak seansı tavan kapatırsa çok iyi olur anadolu sigorta
Sandalye değiştirdim totem yapıyorum belki tavan kapatır ytd.:)
Ortak ben sana hedef fiyat 20 TL deyip sonra da 70-80-90 a giden bir çok hisse sayarım, onlar benim için yok hükmündedir, 2 hafta önce ansgr ceosu röportaj vermişti, attığımız adımlar sayesinde 2.çeyrekte güzel kar ettik ve amacımız bunu arttırarak sürekli hale getirmektir demişti, geçenlerde 200 tane sağlık alanında şube açtık dediler yani şirlet çalışıyor gerisi fasa fiso
XSGRT %3 civarı primli bu yüksek enflasyonda daha iyi ralliler yaşayacağız.ytd
Anadolu Sigorta rallisine devam ediyor ayrıca yabancı oranın düşük olması tuhaf durum.
Bankacılık endeksinin general bankası Garanti bankasıdır lakabıdır.Sigorta endeksinin generali Anadolu sigortadır :)
Şuanda keyif almak gerekir yükselen trend devam ediyor arkana yaslan ralliye devam daha ne olsun.
Yarın kar satışı olursa olsun önemli değil.Kafamdaki düşünce 3 haneli rakamlar aralık yada ocak ayı 3,çeyrek kasım ayında açıklanıyorsa 50 civarları mantıklı olandır ytd.Daha net yazayım hissede düşüş bekleyenler yüksek enflasyonda boşa beklerler.
Teknikte sadece indikatörler motor soğutur o da derin düşüş olmaz ralli modu devam eder Anadolu Sigortada ytd.
Anadolu Sigorta spekülatörlerinin düşüncesini okuyamam ben kendi düşüncemi yazdım.
Sonuçta piyasadayız ve diğer faktör sigorta endeksi durumu önemlidir bilançolardan bağımsız ytd.
Ek yaptım bana göre Anadolu sigorta sigorta endeksinde generaldir.
Sene sonu karı 5 milyar gelsin ( normalde 7 milyar gelmesi beklenir ben düşükten hesaplıyoruz)
5 milyar kar ÷ 500 milyon sermaye = 10
Sene sonu 6 f/k ulaşmasını bekleyelim( bu f/k 7 de olabilir...)
5 milyar karla 6 f/k ya ulaşabilmesi için sene sonunda 60 TL olması beklenir.
Bu bence en düşük tahmin...
7 milyar kar gelip f/k 7 e ulaşırsa,
7000 ÷ 500 = 14
14 × 7 = 98
Yani 60 TL en düşük fiyatı olur bence 12 aylık bilanço döneminde..
Ama isterlerse gelecek karlara göre 100 TL yi bile çok rahat zorlayabilir...
Bı de rakamlar çok büyüdüğü için herkes her konuda sigorta yaptırıyor, sigortan yoksa hasar karsilanamaz bu enflasyonist ortamda..
Yani sigorta şirketleri çok avantajlı.bi.doneme giriyorlar...
1 gün yükselip ertesi gün kırmızı yakmayı alışkanlık haline getirdin, vur gitsin yukarı ak işte :)
İş yatirimda bı takım o.ç. lari var..
Çok bilmiş tipler .
Kendilerine tanıdıklarına devamlı mal topluyorlar...
Kağıdın ucuz olduğunu biliyorlar zorla baskilamayla devamlı mal almaya çalışıyorlar..
Şu İş bankasindan bı kurtulamadik gitti..
Halk dusmanisiniz yanlizca kendinize yontuyorsunuz herşeyi...
Bugün zayıf belki seansı yeşil kapatır ytd.Ucuz olduğu gerçek.
İş girişim sermayesi alım fırsatı vermeden 19 civarlarında 31 civarlarına yükseliş yaşadı.
Anadolu sigorta alım fırsatı veriyor şaka gibi.ytd.
Sabırla bekleyip görmek lazım 3 ve 4,çeyrek bilançoları.
Dün yazmıştım 40 civarlarında seans kapanışı benim için iyidir her şey iyi durumda bugün daha iyi olabilirdi olmadı en azından dip seviyesi yükselmiş oldu Anadolu sigorta F/K 5,48 Ak Sigorta F/K 9,21 şaka gibi normal değil ytd.
Ak Sigorta F/K 9,21 PD/DD 3,21 Deniz yatırım dün Ak Sigortaya AL vermiş hedef fiyatı 6,40 son 1 yıllık prim performansı %69
Anadolu Sigorta F/K 5,48 PD/DD 2,34 son 1 yıllık prim performansı %358 hala ucuz gerçek olan budur yıllar geçtikçe aradaki prim farkı daha da açılacaktır ytd.Boşuna yazmadım sigorta endeksinde general Anadolu Sigorta diye ytd.
Bugünde zayıf neyse sağlık olsun.
Arsan tekstil kap yollamış, Ansgr ödeme yapmamıştır diye, o haberden sonra yükselmeye başladı, anlamadım bu işi
[QUOTE=twilight1517;6549808]Arsan tekstil kap yollamış, Ansgr ödeme yapmamıştır diye, o haberden sonra yükselmeye başladı, anlamadım bu işi[/QUOTE
Ortak sigorta endeksi iyi olduğu için Anadolu sigorta pozitif.
Genede kötü değil fakat zayıf durumda.
Tebrikler düşük maliyetin keyfini çıkarın arsan tekstil olayı hakkında ne düşünüyorsunuz ?hissede olumlu yada olumsuz düşünceniz nedir ?
Bence sıkıntı olmaz sigorta sektörü depremi yaşamış sektör Anadolu sigorta neden böyle mahkeme süreci oldu tuhaf bir durum.
Mahkeme uzar, istinaf yargıtay derken belki ansgr bile haklı cıkabilir, yıllık 5-6 milyar kar edecek olan şirket için 300 400 milyon hiç bir şey.... Ama Bi küsur olmalı ki mahkemeye taşınmış o cooook uzun sürer bence, ben fitchin açıklamasını çok önemsiyorum koltuga yaslanıp izlemek en iyisi