Yarın için 7.50 den emir verdim alış için alma şansım olur mu? En az 2 tavan yapar diye düşünüyorum.
Printable View
Tlman zedeyiz dikatli olun
7.50 alabilirsem alıcam diğer tavan 9.00 TL satış yapıp çıkmak.Tabi kısmet herşey.
Karşılaştırmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama;
Safkar açılışta arz fiyatından birkaç kademe aşağı salıp sonra toparlamıştı 2-3 gün tavan gitti yanlıs hatırlamıyorsam.
Tlman açılısta tavana kitleyip (18.6) ilk yarım saatte 18 e alım fırsatı verdi sonrasında tekrar yukarı...
Şahsen fiyatı görüp öyle almak daha mantıklı geliyor bana.
Sabah eşleşmeyi gören arkadaşlar varsa şimdiden rica edelim bizi de bilgilendirsinler burda...
Sabah açılışta limitli fiyattan değilde serbest fiyattan emir versek kaçtan açılıyorsa o fiyatın biraz üzerinden vermez mi arkadaşlar. Yoksa tavandan mı verir.
Devamlı limit fiyattan emir verdiğim için serbest fiyattan hiç emir vermedim. Nasıl olur acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes az lot alabildiği için tavanda yapsa zor satar gibi denemek isteyenler şansını denesin tabi ytd
Ayrıca BIST 30 a girecek olmasıda artı bir durum
Illa almak istiyorsanız 7.5 vereceksin açılış fiyatından alırsınız ama tavan olacak gibi açılışta tliman 1 dk da tavan oldu tavandan deniz 2.1 milyon sattı yoksa kağıt bence çok giderdi orda 6.9 milyon kötün 3.9 milyon deniz elinde tutmuş patronlar aldı bence ve 18.6 tavandan sattılar enerjisa da bireysel olarak kim aldı aabancilar böyle bir şey yapmaz ise zaten belki direk tavan acar yabancı ve türk kurumlar satmadığı sürece bence 10 nu görür diye düşünüyorum benim düşüncem bu
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler.
Ben hemen tavan olacağını düşünmüyorum. Alım için birkaç dk fırsat vereceğini düşünüyorum. Safkar da aynısını yaptı. Evet tlman direk tavandan açıldı.
Nasip artık. [emoji5]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim dusuncem saat 9.45 deki eslesmeye bakip ona gore almak yarin piyasanin yonude cok onemli
bence busefer herkezi terse yatıracaklar aşagı 6.25 acıp 6.00 a kadar geri çekilme olacagı düşüncesindeyim safkarla tlmanı enerji sa için alıştırma yaptılar şimdi herkes safkar tlman gibi enerji sanın yapacagını düşünüyor tamamen algı operasyonu dikkatli olun derim saygılar
tepesi 7.5 aşagısı 5.5 düşüncesindeyim. milleti safkar tlman gibi olacak algısı veriliyor pis ters köşe yapabilirler bunlar sadece bir düşünce ytd degildir
abd borsasının yükselişine rağmen bugunku türkiyedeki doviz yukselişi için aklımdan bir ****lik geçiyor bunu düşünüyorum : endekste %1-2 arası düşüş yaptırmak isteniyor yarın .buda sabancıların işine geliyor tabi enerji sa düşen piyasada dikkatleri üstüne cekecek mal vermece yapacaklar .doların parmagında bugunku yükselişte sabancı grubu parmagı olabilir tabi bu benim görüşüm ytd degildir
Neyin kafasını yaşıyorsunuz yüzde 76 si yabancı olan kağıt 6.25 aşağı gelmesi mümkün mü zarar edelim diyemi aldılar yabancılar 10 milyon piyasadan alsalar nereye gider bu kağıt düşünen varmi ilk etapta 10 görür benim düşüncem bu ben bu gün almaya yazacam bakalım alabilecekmiyiz hayırlısı olsun
Şu anda thy de citi de olan lot kadar doce hariç diğer lotlarin hepsinin toplamından daha fazla kağıt 4.5 tl den bir yıldır yabancı alımıyla 17 oldu bu kâğıtta yabancı talebi yabancı ortağın şişirme isteği değilse biraz talepte bulunsun yabancı kağıt nerelere gelir
Günaydin herkese bol kazançlar.Borsa kurtlar sofrasi oldu ulkemizde simdi herkes bu hisseyi konusuyor ama hayirlisi olur insallah kıyaslama yapiliyor safkar tliman la.safkarin toplam hisse adedi 11.5 milyon tabikide tavan yapar .tlman ise tam sahtekarlik ve borsa gundemin sisirmesiydi birde albayrak grubunun hissesiydi.millet zarari kurtarmak icin hala bekliyor enrjisa toplam hisse cok fazla 250milyondan fazla gibi bu kadar cok olan hisseyi ulkemizde satamazlardi o yuzden fiyati asagiya cekip yabancilara sattilar birde onlara acaba 6.25 den mi verdiler muamma bu yuzden tavandan alis yapmak da binkere dusunmek gerekir.tavandan alis girip yabancilarin ekmegine yag surmemek gerekir .mantikli olmakda fayda var ytd kendi dusuncemdir.kalin saglicakla
Neticede herkesin ( yerli& yabancı) 6.25 maliyeti olmuş oldu...
Teorik eşlemeyi saat 9.40 dan ıtıbaren gören yazabılır mı...
Tavan için son 15 dakika .... O hisseyi kötüleyip ucuza almak için bekleyenlere de selam olsun 😁😁
Roket mi :)
eşleşme 7.50.... tavandan eşleşiyor
tavan diyorlar
İşte buuuuuu kötüleyenlere hadi bakalım bugün gidin yarın gelin ..
😁😁😁😁😁😁tavannnnnnnnn
iyide ne yapacam 94 lotla :))
Ne kadar var
Kaçar lot verdiler
Blomberg canlı veriyor açın
Eşleşme tam olarak nedir
6.90 YAZDIM BENDE gelmişmidir acaba
Direk 7.5 açtı tavandan bile kimseye vermedi
blomberg canlı veriyor açılışı..
Saat kaçta belli olacak , kaçtan açtığı ...9.55 te mi?
Hayirlisi olsun alanlara
Şuan 6.7m lot 7.50 den bekleyen emir var tavan açılacak bilginize