Tlman zedeyiz dikatli olun
7.50 alabilirsem alıcam diğer tavan 9.00 TL satış yapıp çıkmak.Tabi kısmet herşey.
Karşılaştırmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama;
Safkar açılışta arz fiyatından birkaç kademe aşağı salıp sonra toparlamıştı 2-3 gün tavan gitti yanlıs hatırlamıyorsam.
Tlman açılısta tavana kitleyip (18.6) ilk yarım saatte 18 e alım fırsatı verdi sonrasında tekrar yukarı...
Şahsen fiyatı görüp öyle almak daha mantıklı geliyor bana.
Sabah eşleşmeyi gören arkadaşlar varsa şimdiden rica edelim bizi de bilgilendirsinler burda...
Sabah açılışta limitli fiyattan değilde serbest fiyattan emir versek kaçtan açılıyorsa o fiyatın biraz üzerinden vermez mi arkadaşlar. Yoksa tavandan mı verir.
Devamlı limit fiyattan emir verdiğim için serbest fiyattan hiç emir vermedim. Nasıl olur acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes az lot alabildiği için tavanda yapsa zor satar gibi denemek isteyenler şansını denesin tabi ytd
Ayrıca BIST 30 a girecek olmasıda artı bir durum
Illa almak istiyorsanız 7.5 vereceksin açılış fiyatından alırsınız ama tavan olacak gibi açılışta tliman 1 dk da tavan oldu tavandan deniz 2.1 milyon sattı yoksa kağıt bence çok giderdi orda 6.9 milyon kötün 3.9 milyon deniz elinde tutmuş patronlar aldı bence ve 18.6 tavandan sattılar enerjisa da bireysel olarak kim aldı aabancilar böyle bir şey yapmaz ise zaten belki direk tavan acar yabancı ve türk kurumlar satmadığı sürece bence 10 nu görür diye düşünüyorum benim düşüncem bu
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri