Gedik gene satıyor geçen haftaki gibi. Satış tarafının %46sı gedikin an itibariyle.
Printable View
Gedik gene satıyor geçen haftaki gibi. Satış tarafının %46sı gedikin an itibariyle.
Kimse birşey satmıyor, sağ cep sol cep! Gemide fazla k.y. var, endeks güven vermiyor yatay'da milletin malını almaya çalışan tipitipler var satan gedik alan yabancı kurum. Yersen... Ytd.
Ben 20 gündür bu hissedeyim düşüşlerde hep gedik satar. Tahtacı gediği kullanıyo.Bu fiyatlardan satacağını sanmıyorum bende evet sağ cep sol cep oyunu büyük ihtimal bu. Ky malesef çok var tatlıcımı ne var öyle bir grup.
Arkadaşlar,sıkıntı yapmayın, seve seve gidecek,yalnız buradan satacak enayi arıyorlar,dikkatli olun,,,,,,,
daha öncede demiştim 12,36 maliyetle zabaahaa kadar burdayık :D bugün bi analiz gördüm belki sizde görmüşsünüzdür. Şok için 13 yatırım firmasından 12 tanesi AL tavsiyesinde bulunup 10,80 fiyatın hedef fiyatını 12,80 demişler bilginize
credidt suiss kemiksiz 291000 lot almış, vardır bir bildiği.....
Arkadaşlar, dün de dediğim gibi,Sokm u seve seve götürecekler, eğer bu kadar ky dadanmasaydı şimdiye kadar çoktan 17-18 arasını görmüştü,şimdi ne yapıyor peki?Bir yukarı bir aşağı yaparak acemileri dökmeye çalışıyor,size düşen,safları sıklaştırmak ve bir yere tutunmaktır.......düşmeyin bunların tuzaklarına.........
An itibariyle 11,15 ,......benim tahminim tekrar bir aşağı basacaklar yönünde......uzun vade düşünüyorsan sıkıntı yok.......
İyi salladı ama düşmedik,değil mi gençler ?
şimdi 3 yıldır yerinde sayan koronodan dolayı hareket sok, 600 milyona, 5 milyon kar getirmiş neredeyse,egeen, karton sanki ,bu alemde ülker kimseye su vermez, 3 yıldır ne verdi yatırımcıya ? gözdeye bakın, bunların 8 yıldır surunuyor fazla laf etmicem , kimsenin zararı bizi sevindirmez,gedik 1 mılyon satmış yerınden kımıldamıyor , siz bu işlem hacimlerine inanıyormusunuz? o halde devam edin , söledıklerim yatırım tavsiyesi değildir hayal kurdum sesli paylaştım..
Anlamadığınız konu;bu kağıt yaklaşık 300 milyon zarardan 5,4 milyon kara geçmiştir,milletin sevinmesi bu yüzden,2.çeyrek bilançoyu hangi fiyattan karşılayacak inanın çok merak ediyorum.......Hadi bir ipucu; 11 in altında olmayacak...........
Allah var,güzel sallıyorlar....... Ayakta durabilene helal olsun.......
demekki benim 30 yılım boşa geçmiş borsada
benim anlatmak istediğim şirketin sahipleri,bunlar kimseye ekmek yedirmez özelden yazım desem yakın bır tanışmamız yok, öz cümle ,ülker,doğan,ihlas,ciner????? izleyin bunları, fazlasını yazınca ceza alıyoruz, bakın gözde,ye8 yıldır yerinde sayıyor, kar eden bir birim varsa dışarı, zarar bir firma içeri dahil ediliyor????
Bazı noktalarda haklısınız,eczacıbaşı ve alaton lar da ky dostu değil veya diğer saydıklarınız.....ama benim anlatmak istediğim,bir gün gelir mızrak çuvala sığmaz.Aynı eczacı ilaç veya Algyo daki gibi.....şok marketler de de durum bu....yoksa Merrill cuma ve pazartesi yaklaşık 1,2 milyonu niye alsın,bugün Ünlü ile credit niye aldılar?İllaki bir bildikleri vardır.........
Arkadaşlar, 10,96 dan 11,09 a kadar soluksuz alışların bir sebebi olmalı,değil mi?Hem de Bgc partners......
Tahta nasıl üstad alan satan
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bgc kapanış eşleşmede aldıgı bütün malları 11,03 den verdi .... özsermaye eksi piyasa degeri 6 milyar ...günlük al sat yapim dedim ama aynı eczacı yatırım gibi 5 6 lap top aynı masada internetten yanyana birbirlerine alış satış..kademesi hacimsiz senedlerde genellikle yapılan bu olur kadama 5 bin 10 bin lot olur ama bakarsın kademe 300 bin lot işlem olur ...neyse senedde dikkatli olun zirve seviyelerine yakın elinizde patlamasın ...bol kazançlar
Kapanışa doğtu gelem alımlar güzrldi, tam o anda dow çok bozdu ondan karanlık odadan kötü çıktık, pazartesi iyi bir açılış ve kapanışyapacak inş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse de ufaktan hareketlenmeler var ama forum oruçta sanırım :D :D evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir biraz sohbet edelim :)
Su kimse ne olacagini kestiremiyor. O yuzden kimse konusmak istemiyot. Ne olir ne olmaz diye:cool:
Yabancı alışları, teknik görünümü.. Birçok göstergesi olumlu araştırdığım kadarıyla..bir aydır çok süründürdü, Haftaya patlama yapabilir...tabi bu sadece bir tahmin....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alımın çok fazla olmasına rağmen hisse hergün %1 yükseliyor. Çok enteresan çok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yine de temkinli olmak lazım diyeceğim. COVİD-19 nedeniyle insanlar bir anda saldırınca raflar boşaldı ve stoklar tükendi. Bu durum düşük maliyetli stokların bir anda satılması nedeniyle, muhasebenin temel felsefesi içerisinde, kar marjının yükselmesine neden oldu. O yüzden 3 aylık mali tablolarda yüksek Faaliyet Karı rakamları görülmüş olabilir. Bir de Rejabet Kurulu'nun perakende zincir marketleri için soruşturması devam ediyor...
Öncelikle faaliyet kar marjlarındaki yükselişin ne kadarının neredeyse sıfırlanan stoklardan kaynaklanan kısmının analizi gerekiyor. Aslında cirolarda normal dönemlere göre çok ciddi bir artış olmamış olması, kar marjlarının stokların sıfırlanmasından kaynaklanmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.
Bu da ŞOK için BİM'e göre pozitif değerlendirme...
Fotograf yüklemeye çalıştım ama sanırım beceremedim. BİM'de vardı geçen hafta.
Çarşamba günü 12 nin üzerini görebiliriz,dow +%1 .......
2. Çeyrek bilanço ya kadar 15 hedef.
yabancı mal alımları geçen hafta ciddi arttı açıkcası grafiğiyle beraber 15'e yol almasını bende bekliyorum ama 2.çeyrekte asıl marketlerin stoklarının patladığı nisan mayıs aylarını düşününce bilançonun dahada olumlu gelmesi ve önceden bir hareket daha yapacağını düşünüyorum sonra bilanço sızınca zaten stabile bağlarlar.
Yazdıklarım tamamen benim sallamalarımdır, yatırım tavsiyesi değildir :)
Haftalık grafik de kabaca 7.5-11.5 kanalı bariz belli. 6,7 defa üst bandı deneyip geri çekilmiş.
Bu sefer kıracak. Çünkü bundan daha iyi konjonktür olmaz. Motivasyon var yani. Zaten şuan kırmış vaziyette. Bu hafta teyit olur.
Kanal katlama hedefide 15 üzerine denk geliyor. Biz diyelim 15.
Yarın banka günü olur. Market vs cılız kalırsa şaşırmam.
Bugün banka değil THY günü imiş.
11.60 dan 15 milyon lot özel emir olmuş.
Bilgisi olan var mı
11 in altına gelir mi ki tekrar?????