Sayfa 97/222 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 769 - 776 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1. İyi salladı ama düşmedik,değil mi gençler ?

2. şimdi 3 yıldır yerinde sayan koronodan dolayı hareket sok, 600 milyona, 5 milyon kar getirmiş neredeyse,egeen, karton sanki ,bu alemde ülker kimseye su vermez, 3 yıldır ne verdi yatırımcıya ? gözdeye bakın, bunların 8 yıldır surunuyor fazla laf etmicem , kimsenin zararı bizi sevindirmez,gedik 1 mılyon satmış yerınden kımıldamıyor , siz bu işlem hacimlerine inanıyormusunuz? o halde devam edin , söledıklerim yatırım tavsiyesi değildir hayal kurdum sesli paylaştım..

3. komedi blanço

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Neyse,kendi işimizi kendimiz görelim......5,389 milyon artı gelmiş......
    yada ben hiç bişi bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Neyse,kendi işimizi kendimiz görelim......5,389 milyon artı gelmiş......
    anlamadın mı kardeşim olay komedi değil, dram millet neyin peşinde %1 kar getirmiş millet yere göğe sıgdıramıyor , benim kafa gidik demekki sevinmeyen şaşkınlık içinde olan benim, sen hayırlı tavan dıyorsun, kaza ile taban diyeceğine, tavan dedin...

5.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    şimdi 3 yıldır yerinde sayan koronodan dolayı hareket sok, 600 milyona, 5 milyon kar getirmiş neredeyse,egeen, karton sanki ,bu alemde ülker kimseye su vermez, 3 yıldır ne verdi yatırımcıya ? gözdeye bakın, bunların 8 yıldır surunuyor fazla laf etmicem , kimsenin zararı bizi sevindirmez,gedik 1 mılyon satmış yerınden kımıldamıyor , siz bu işlem hacimlerine inanıyormusunuz? o halde devam edin , söledıklerim yatırım tavsiyesi değildir hayal kurdum sesli paylaştım..
     Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    anlamadın mı kardeşim olay komedi değil, dram millet neyin peşinde %1 kar getirmiş millet yere göğe sıgdıramıyor , benim kafa gidik demekki sevinmeyen şaşkınlık içinde olan benim, sen hayırlı tavan dıyorsun, kaza ile taban diyeceğine, tavan dedin...
    Anlamadığınız konu;bu kağıt yaklaşık 300 milyon zarardan 5,4 milyon kara geçmiştir,milletin sevinmesi bu yüzden,2.çeyrek bilançoyu hangi fiyattan karşılayacak inanın çok merak ediyorum.......Hadi bir ipucu; 11 in altında olmayacak...........

6. Allah var,güzel sallıyorlar....... Ayakta durabilene helal olsun.......

7. demekki benim 30 yılım boşa geçmiş borsada

8.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    demekki benim 30 yılım boşa geçmiş borsada
    Boşa geçmemiştir,illaki size bir şeyler kazandırmıştır......Ama maddi anlamda ama sabretmeyi öğrenmek anlamında veya piyasayı okumak anlamında.......

Sayfa 97/222 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •