Uzun zamandýr bekliyorum.
25 olmadan hiç bir yere gitmem..
Uzun zamandýr bekliyorum.
25 olmadan hiç bir yere gitmem..
Þok market ve Bim maðaza bilançolarý her ikiside geldi. Kýsa bir mukayese yapacak olursak, þok marketlerin ciro ve kârlýlýkta bimi yakalamakta olduðunu görüyoruz. Þimdilik þoktaki finansman giderleri iþi bozmuþ görünüyor. Kýsa sürede bunlar düzeltilecektir.
Bundan sonraki süreçte ise þok marketin hedefi en azýndan fiyat anlamýnda bimi yakalamak olacaktýr.
Hemen yakalayacak demedim zaten. Bu bir süreçtir. Bimin þu anda bir çok kalemde þoka karþý bir üstünlüðü var tabii ki. Ama ona görede fiyatý 6 kat pahalý .
Bim bilançosu bu gün geldi. benim dün gördüðüm 1. dönem bilançosuna yanlýþlýkla 2. dönem diye bakmýþým.
Yeni dönem bilançoya baktýðýmýzda þu an bimin cirosu 2.6 kat fazla þoktan, bimin satýþ oranlarý daha yüksek.
Þok son 3 yýldýr bütün dönemlerde kâr açýklýyor ve en yüksek bu dönem 610 mn getirdi.
Yýl sonu ise yaklaþýk 50 mly.ciro ve 1.5-2 mly kâr getirebilir.
Kýsaca þok artýk kâr eden bir þirkete dönüþmüþtür.
Ýþin borsa olayý ise çok farklý seyredebilir. Rasyolarýn daha fazla düzelmesini beklemeden fiyatlar önden gidebilir. Bu bir rüzgâr meselesidir. Ýnþallah diyelim.
sayýn cb anlamsýzca bim þok ve a101 e savaþ açmýþ durumda tarým kredi kooparatifleri sanki ucuz mal satýyormuþ gibi medyada demeçler verip bu 3 marketi hedef haline getiriyor ki bu bize yarar saðlamýyor akp hükümetine kadar hiç bir partide olmayan benim yanýmda deðilsen düþmanýmsýn mantýðý bu ülkeye yapýlan en büyük kötülüktür bence tarým kredi kooparatiflerinin baþýnda kim var ne kadar maaþ alýyor marketlerde kaç eleman çalýþýyor eleman alýnýrken neye dikkat ediliyor bunlar konuþulmuyor
Yer Ýmleri