Bugün usdtry arbitraji yakalayan aldı 200 pips kenmiksiz beleş karlari
Printable View
Bugün usdtry arbitraji yakalayan aldı 200 pips kenmiksiz beleş karlari
https://pbs.twimg.com/media/DnDFdf-W0AAzw_n?format=jpg
Yandaş basın başlığı!!!!!
Üç maymunu oynuyorlar.!!
Merkez bankasının patronu damat.!!!
Hayatları dala vere.!!!!
Hadi al damatı görevden.!!!
Hiç şık olmadı. Hatta biraz fazla sala .....her neyse .
MB sı Reis' e rağmen Faiz artırdı..
Öteki de çok kızdı..
Biz de yedik..
Kimin ne dediği ve yaptığı hiç şeyimize değil.
Kokpilottaki cihazlar herşeyi söyler.
Yol haritamız burda.
http://666kb.com/i/dwyik5liblwbb9cvp.gif
inanılmaz oranlar söz konusu.
bugün; diyelim 616k tl ye alacağınız ev genel kira çarpanlarına göre en iyi ihtimalle 2bin bilemedin 2500 tl kira getirir. 100k dolar ise 3300 civarı.. kiracı arama, kiracı borç taktı derdi yok, gelir vergisi, beyanname derdi.. boş kaldı derdi yok.. "too good to be true" durumu. hayırlısı diyorum..
ek: hayırlısı dememdeki endişe, meyve veren ağaca taşlamadan öte buldozerle girilmesi
USD 240
https://resmim.net/f/B1FXWH.png
USD 240
https://resmim.net/f/cpOhPC.png
USD 240
https://resmim.net/f/rTZZca.png
USD Günlük Yatay.
https://resmim.net/f/vcmqSN.png
Senaryoyu yazdılar oynadılar. Sonuç istedikleri gibi olmadı. Dolar kafa tutmaya devam etti. Siniri ondan.
Krizi çıkardı. Onu bile sahiplenmiyor. Bu bizim krizimiz değil diyor.
Krizin çözümünü de halka yıkıyor. Dolar bozun, yastık altı altını getirin diyor.
Özel hukuka el atıyor. Dolar üzerinden olan Kira Sözleşmelerini TL'ye çevirdim diyor. Gayrımenkul satışı TL olacak diyor.
Kendine de uçak alıyor.
Beyler forumda geçen günlerde bi altin videosu vardı paylasabilir misiniz bulamadim da
Bu iş zivanadan çıkmaya başladı birde burda biz küfür yiyoruz ... Dolar düşsün dedik diye.. söylenecek çok şey var yazık https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dbdbffce84.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu selman öğüt kimdir nedir anlamadım ki tv yıldızı oldu,ne zaman tv yi açsam o,şu boşnak saksosu diyen adamdan kurtulduk diye seviniyordum şimdi kıl olma kontenjanım gene dolduruldu bu selman tarafından.
Doları düşürmek öyle kolay değil.Sen aylarca düşürmek için çabalarsın,sarı kafa çıkar bir tweet atar bütün emeklerin boşa gider.Şu an yapılmaya çalışılan doları baskılamak ve zorla düşüş trendine sokmak.Ovp ile olacak sanırım.Peki ya sonra?Bence cevabı herkes biliyor
Hayır sayın hakem saf olmamalı ortak saf su doların dusmesi olmalı ama ...böyle düşmez merkez bankası üzerine düşeni yapıyor bırakılsa 6 altına inecek konusulmasa ....ama konuşuluyor piyasa urkutuluyor olmaz böyle olmaz..Bu adamlar nasıl bozacak şimdi doları neye guvenecek Allah aşkına Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Timothy Ash
â€
@tashecon
Sep 12
More
Turkey - good to see a clear out at the Sovereign Wealth Fund. Those who failed to deliver have been ousted. I see Yigit Bulut has been removed. Excellent to see Zafer Sonmez hired as the GM - ex-RBS banker, and ran the Malaysian SWF’s Turkish operations.
Valla bu işler manasız,finansal piyasalar başka bir olay.Orda kağıt üstünde faizi şöyle yaptım,kuru böyle yaptım,vıopda şunu yaptım bunu yaptım dersin de borç var,para yok alinin külahı veliye velininki aliye nereye kadar.Net döviz girişi sadece turizmde gerisi bizde boş işler.Koca ülke sanal bir dünyada yaşıyoruz gibi,gündem sanal,rakamlar sanal,ekonomi yönetimi sanal,resmen truman şovdayız :)))))))))))))
Bugün ağaoğlu şirketinden bir adam çıktı konuştu,sanki ağaoğlu başka ülkenin şirketi kriz mriz bize vız gelir havasında idi.E o zaman bu inşaata destek falan ne den ki.Kim tvye çıksa biz sağlamız satışlarımız iyi,yakında şu kadar milyon dolarlık yeni projeye başlıyoruz falan diyor :))))))))
Alex oğlan sen saf mısın ?
Reisin doları düşürecek, MB yüzünden mi düşmüyor sence ?
Danışıklı dövüş duymuşsundur. Danışarak dövüşüyorlar görmüyor musun ?
Reisinden habersiz nefes alabilir mi bir kurum. Mümkün mü bu ?
Bir taşla iki kuş vurdular işte.
Reis ben faize karşıyım dedi.
Damat, artık MB'nın bağımsız olmadığını söyleyemezsiniz dedi.
Bakın kayınbabama rağmen faiz arttırdı dedi.
Şu anda faizden başka çıkışı yokken söylediği lafın da arkasında durmak adına MB kararından bir saat önce çıktı şov yaptı. Damat da bakın MB bağımsız diye şovu tamamladı.
Reisin sonra sabrımı taşırıyorlar diye cilaladı.
Sen de gelmiş ne diyorsun.
2000 sonrası ne yasandıysa unutun
90 ları hatırlayın
yüksek faiz yüksek kur enflasyon.
oyle kredi çekim ev alım araba alım nanay.bitti o işler geçmiş ola.
bunun konuşmayla şunla bunla alakası olmadığını düşünüyorum.(belki %5)
bol para sıfır faiz dönemınde para gelirken iyiydi.
el parasıyla ev araba telefonlar
adamlar şimdi parasını çekiyor
neden anlaşılmıyor ki bu.
o kadar akıllılarki.
para sac dünyaya,
o paraylada yıne onların urettığı arabayı telefonu almak
abd yı avrupayı resmen krizden çıkardık goplar olarak.
Kesinlikle öyle hocam.Ve 2008 krizinden sonra FED para saçarken bunu yazan yazarlar vardı 2010 da falan.Bu iş gelişmekte olan ülkelere patlar adamlar kendi krizlerini dünyaya ihraç ediyor diyen sözde değil özde ekonomistler vardı.Her alanda olduğu gibi sesleri fazla çıkamadı,ortalık soytarılara kaldı.
ekonomiden anlamayanlar bicmac endeksine baksın yeter. yorulmaya gerek yok. geçen gün iki kelimeyi bir araya getiremeyen abla almanyada domates 1 yuroymuş demeye çalışıyordu, kaldı ki 2-3 euro civarıydı kilosu en son. abla nefes alıp verip yaşıyor işte. çok takmamak lazım.
3 Eylül deki paylaşımım:”Merkez Bankası'nın politika faizi olan bir haftalık repo faizi yüzde 17,75 seviyesinde bulunsa da, piyasalardaki dalgalanma nedeniyle bir süredir bu orandan fonlama yapılmıyor ve Merkez Bankası
Son 6 işlem gününde Merkez Bankası'nın ağırlıklı ortalama gecelik borç verme faizi olan yüzde 19,25 seviyesinde gerçekleşti...
Yarın %3 civarı enflasyon çıkarsa(19 civarındaki yıllık enflasyon)
enflasyon ve fonlama maliyeti arasındaki makasın kapanması Merkez Bankasını yeni faiz artırımı baskısıyla karşı karşıya bırakabilir...”(eski sayfada kalmış alıntı yapamadım)
“Twitter Özcan Kadıoğlu sormuş:
@Merkez_Bankasi dün faizi kaç puan artırdı.
A iktisatçıların Verdiği cevap 475 Baz puan
B iktisatçıların Verdiği cevap 625 Baz puan
Bu konuda bile anlaşamıyorlar.
Son fonlama maliyeti %19.25 idi”
Sizce hangisi doğru?
aslında fiili artış 475
Bu karışıklığın nedeni tcmb'nin tam olarak sadeleşme sözünü yerine getirememesinden kaynaklanıyor. Tcmb acil toplantı yapmamak için hala politika faizinin üzerinde bir pencere rezervi bırakmak istiyor.
Geçen toplantıda tam olarak sadeleştiğini ve bu pencereyi sadece sembolik olarak bıraktığını , çok acil durumlarda devreye gireceğini söylemişti.
Ne yazık ki Türkiye'de acil durumlar bitmek tükenmek bilmiyor.
Ayrıca uyanıklık yaptığını düşünerek geçen sene 1 yıl için 12 olan toplantı sayısını 8'e çekmesi de tcmb'yi bu bağlamda zorluyor. Eğer toplantı tarihleri arası bu denli açık olmasaydı sadeleşmiş para politikasını uygulaması daha kolay olacaktı.
Geçmişte uyanıklık olarak düşünülen her türlü kurnazlık bugün gelip o kurnazlığın potansiyel getirisinin belki 10 katı bir zarar ile yine o kurnazlığı planlayanları vuruyor.
Para politikasında kurnazlık olmaz, çünkü zaten herkes kurnazdır. Kurnazlık eğer karşındaki daha aptalsa işe yarar. Bu da paranın işlem gördüğü bir piyasada pek olası değildir.
Kendi paran derken doları amerikan hazinesi mi basıyor.Amerikada bizim gibi dolar kullanan ülkelerden sadece birisi.Dolar basıp borç ödeme işi için amerikan hazinesi.FED e soracak, o ne derse o.Şimdi diyelim amerika battı bizim 470 milyar dolar borcumuz ne olacak.Alacaklılar vazmı geçecek o paradan.E biz de batmış ülkenin kullandığı paradan 470 milyar dolar bulmak zorunda kalmazmıyız.Ha doları FED tedavülden kaldırırsa o zaman başka.
https://www.hepsiburada.com/tat-doma...K%20BAH%C3%87E dolar fiyatı düşünce , başta salça fiyatları olmak üzere piyasada satılan ürünlerin fiyatları ciddi oranda düşmüş
Merkez bankası açıklamasında:
İç talepteki yavaşlama hızlanmaktadır.!!!
Papatya falcıları ne anlama geliyor.!????
Şeytan AYRINTI da gizlidir.!!!!:kahkah:
Bide sizden duyalım.!!!??? :kahkah: