Originally Posted by reha kaya Bugun bizim eve bir bayan misafir geldi, tam da onlarin familyasindan, o bile benim hanima isler b. sardi dedigine gore, hakikaten carsafa doladilar demektir! bunlardan cok var cevremde oyle ikiyuzlu ahlaksizlarki oturdugum sokakta bile bir suru off off soylenecek cok sey varda neyse
Originally Posted by ramsesturk tam olarak ne demiş? onların gözünden nasıl görünüyor merak ediyorum. Genel tepki adamı bi rahat bırakmadınızki,ortalığı düzeltsin.. üç beş tanesi dışında aynı tas aynı hamam ,bunlardan hiç bir şey olmayacak ..
Originally Posted by shorts valla ben akşamüstü odea mt den dolara bugün 6.5-7 ler hatta 7,5 verdiklerini kulağımla duydum. vade miktar sormadım. Vakıfbank'ın yüksek dolar mevduatı için %7,70 verdiğini sayın Toprak Serdar paylaşmıştı. %7 - 7,50 aralığında verdiklerini ben de teyit ettim.
http://online.wsj.com/public/resourc...7-20180914.pdf
Originally Posted by AntalyaDR Bak bende tam tersi planladım 10-20 TL olunca dolar 0.4-.0.6 olunca Borsaya girecem senin batmayan şirket hisselerinden....12-16 ay içinde... Sayın üye,3 gündür foruma bakamıyordum,okuduğum ilk mesajınıza itibar puanı verdim 2.sine 3.cü mesaja da imza atıyorum.....
Yok yav bu dolar iflah olmayacak demekki 625 başlık parasını az bulmuş 2000 den aşağı olmaz deyü namıssız 😁😆
Yarın maaşları alınca azcuk daha alak. 😊
Originally Posted by cevdet _060 Yarın maaşları alınca azcuk daha alak. hazir ucuzlamisken depoyu doldurak
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri