Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu rakamlarida sık sık kullanıyoruz aslında telif ücretini ödemek lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, televizyonlarda televizyonda alt yazı ile döviz kurunun gösterilmesinin yasaklanması gerektiğini belirtti. Erdal, 'Sürekli dolarla ilgili konuşulması, iş dünyasını rahatsız ediyor' dedi.
    Kaynak Yeniçağ: MÜSİAD Ankara Başkanı: Döviz kuru ekrandan kaldırılsın

Arkadaslar, bir baska boyuta (paralel evren) gectik, artik kimse bu Dunyada yasadigini zannetmesin!
    Bende enflasyon rakamlarini görünce birden şizofren oluveriyorum.
    Tüylerim diken diken oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    dolara %6-7 veren banka hangisiymis?
    valla ben akşamüstü odea mt den dolara bugün 6.5-7 ler hatta 7,5 verdiklerini kulağımla duydum. vade miktar sormadım.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, televizyonlarda televizyonda alt yazı ile döviz kurunun gösterilmesinin yasaklanması gerektiğini belirtti. Erdal, 'Sürekli dolarla ilgili konuşulması, iş dünyasını rahatsız ediyor' dedi.
    Kaynak Yeniçağ: MÜSİAD Ankara Başkanı: Döviz kuru ekrandan kaldırılsın

Arkadaslar, bir baska boyuta (paralel evren) gectik, artik kimse bu Dunyada yasadigini zannetmesin!
    Her şeyi de yanlış anlıyorsunuz adam altyazı olmasın demiş, bence döviz TV açılabilir, havuz medyasindan daha çok izlenecegine eminim.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    YANDAŞA yaptırdıkları yol, köprü, tünel, havalimanı, hastana vs işlerinin Dolar cinsi borçlanmasını çevirsinler TL ye eğer bende Dolarımı ülke için bozmazsam tüm dünya beni ...sin. Hadi bakalım vatan milet sakaryacılık oynamak istiyorsalar görelim hareketi yok YANDAŞI karıştırma diyorlarsa o zaman bizde ak koyunlarıyla ne yapacaklarsa yapsınlar bizden onlara hayır yok diyoruz.
    Yiyenler ne var ne yoksa faizleriyle paralarını iade etsin, ben de evimi vereceğim devlete.

Bugun bizim eve bir bayan misafir geldi, tam da onlarin familyasindan, o bile benim hanima isler b. sardi dedigine gore, hakikaten carsafa doladilar demektir!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bugun bizim eve bir bayan misafir geldi, tam da onlarin familyasindan, o bile benim hanima isler b. sardi dedigine gore, hakikaten carsafa doladilar demektir!
    tam olarak ne demiş? onların gözünden nasıl görünüyor merak ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ilk okumaya başladığımda dolarla sözleşme yapan bayanlar var onlardan mı dedim bir kere..?

Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •