ahme biraz yorum yaparmısın ekonomik gidişatla ilgili dolar faiz senin yorumlarını özledik duyumların kuvvetlidir
Printable View
az once coklu subeli marketlerden birinden 0.5 litrelik su aldım 0.6 kurus ...reyon yerlestiren elemana dedim genelge cıkmıs 0.5 kurustan fazla satılamaz diye dedim su sirketi indirirse bizde de indirirler dedi ama sanmıyorum hicbir su sirketi uymaz dedi ...daha birkac ay once 0.30 kurusa satıyorlardı ..fiyatlar nasıl gıda urunlerinde dedim enflasyonla mucadele babında ne mucadelesi abi nerdeyse %90 ının fiyatı aynı kaldı bazıları da daha da cıktı diyor ...bizde 2000 tl maas alıyoruz evi zor gecindiriyoruz diyor ...gunluk 2 kasanın cirosu 35-40 000 tl arası idi diyor su an 25 000 lere dustu diyor .
burganbank gibi bir manyak kucuk banka yoktur haralde zamanında ilk hesabımı actıgım sube kapanmıstı sonra hesabı tekrar aktif yapayım dedim hesap evime 7-8 km yakın yerde burgan subesi varken gitmis 30 km otedeki subeye atmıslar :oleyo: cok super planlama :oleyo::oleyo:
Doların düşüşü birilerini yıldırmış ki geçen hafta düşük rekor seviyeler görülürken nette yurt içi yerleşikler 161 milyon dolar satmış.Demek ki 6 üstü alanlar artık yeter deyip mevduata döndü....
https://www.bloomberght.com/piyasala...n-dolar-azaldi
fiba da %27 gibi bir oran olduguna eminmisiniz internet sitesinde prestij hesaba bile 4.200 000 tl ye kadar %25 oran vermisler . https://www.fibabanka.com.tr/bireyse...-oranlari.aspx
https://www.bloomberght.com/haberler...er-kazanabilir
Bunlar böyle diyorsa doların artık dibi göründü mü? Alım yapabilmek için milleti satış için gaza mı getiriyorlar?
Deli Dumrul İstanbulda köprülerden çift taraflı çalışacakmış :he:
Öpmeye doyamıyorlar milleti :he:
Merhaba arkidişler,
Anadolubank A.Ş.'den taptaze alınan oranımızı sizlere bildirmek isterim.
500.000+ ABD doları, 32 gün, yeni bakiye
Herkese selamlar
Artık rte nin konuştuğu gün bile dolar yükselmiyor bundan sonra ibre aşağı galiba
what is the meaning of
"arka diş"
syg,
3-4 kişinden geldi aynı oranlar, yani doğruluğu kesin gibi
Biraz daha zorlamak lazım demek ki
Yalnız Fiba yüksek miktarlar için çıkışta sıkıntı çıkarıyor diye konuşuldu burda(eft limiti arttırılamıyordu, şubeden eft için de masraf isteniyordu), nedir son durum acaba
Bugun fibabank aradi...bagdat caddesi erenkoy subesi..180 gune kadar %26 pazarliksiz verdi..%5 stopaj kesintili...demekki tl sikintisi varki aradilar..ustelik bu bankayla hic calismadim...sadece 2 yil once selam niyetine ugrayip oran sormustum telefonum onlarda kalmis...birden hatirlayiverdiler:))
Dün bağladım yeni giriş FİBA dan İzmir K.yaka şube
oranlar 32 gün % 26 .. 92 gün%26,50 .. 182 gün % 27
Çıkışta ne öderiz şubeden EFT diye sordum 19 TL dedi
Eskiler bilirler, bankalar birden bire aramaya başlıyorsa sıkıntı var demektir. Yoksa şubeye gittiğimiz halde yüzümüze bakmıyorlar.
Fiba akşam 17:40 da beni de aradı. Önce nasılsın faslı sonra paraları nerede park ettiğimize geliyorlar. Tam oranları söylecekken, '' bu saatten sonra inşaatçıları ve konkordato yapan firmaları kurtarmak için hiç bir bankaya paramı yatırmam, isterse %50 verin. Artık param koynumda geziyorum. '' dedim. Kız hemen haklısınız iyi akşamlar dedi.
burgan bank üçlü para biriminde değerlendiriyor parayı(530 bin) faizi 24.25
5.30 a 100 bin dolar alım opsiyonu vade 8 gün (16 kasım) için prim 500 lira
odeobank 100 bin için 5.30 a alım opsiyonu 1581 lira prim vade kasım sonu
Yabancılar ( yada büyükler ) seslerini medyada duyurarak istedikleri algıyı yaratmakta ustalar. Dolar 7,5 - 8- 9- 12 tl. olacak yaygarasını da onlar yapmadı mı ? Ortalama 7 liradan yerliye emaneti verdi. 2 aydır hazine bonosu, bist vb. nemalandı. Şimdi de 4,80 - 5,10 olacak diyerek alttan emanetini geri almaya çalışıyor.