-
what is the meaning of
"arka diş"
syg,
-

Originally Posted by
şirinbaba
1 senede amorti eder mi?
Kac damacana su kullandigina bakar.
Bence eder.
Syg,
-
İŞC bir günde o fiyata geldi bile. Demek ki varmış bir bildiği sizinkilerin 

Originally Posted by
GrandturkInvest
teminat olarak 150K yatırıyorsun, hisse 30 kasımda 4.00 altında kapatırsa 125.000 lot 4.00'dan isctr sahibi oluyorsun. Yani vade sonuna kadar 350K yı yedek akçe olarak günlük yada 30 kasım vadeli mevduatta tutmak durumundasın.
-

Originally Posted by
Dudu
Kac damacana su kullandigina bakar.
Bence eder.
Syg,
Temettü işlerine ne deyiyorsun temettü kaleleri düşüşte Tüpraş Aygaz Ford Otosan toaso vs ....bu sene hepsi fos %1_2 temettü ....bak crdfayi begenmediydin geçen hafta.. 1.03 ten aldım olmuş 1.24 ...geçen hafta bahsi geçerken 1.11 den alınıyordu
-

Originally Posted by
trion
Temettü işlerine ne deyiyorsun temettü kaleleri düşüşte Tüpraş Aygaz Ford Otosan toaso vs ....bu sene hepsi fos %1_2 temettü ....bak crdfayi begenmediydin geçen hafta.. 1.03 ten aldım olmuş 1.24 ...geçen hafta bahsi geçerken 1.11 den alınıyordu

Ben sevmem finans kagitlarini...
Sanayiciyim ben.
Baca tutecek.
Syg,
-

Originally Posted by
trion
Ben bugün İstanbul Bayrampaşa Şubesi'nin aradım 250.000 için en fazla 24.5verdiler
-

Originally Posted by
Mert1972
Ben bugün İstanbul Bayrampaşa Şubesi'nin aradım 250.000 için en fazla 24.5verdiler
3-4 kişinden geldi aynı oranlar, yani doğruluğu kesin gibi
Biraz daha zorlamak lazım demek ki
Yalnız Fiba yüksek miktarlar için çıkışta sıkıntı çıkarıyor diye konuşuldu burda(eft limiti arttırılamıyordu, şubeden eft için de masraf isteniyordu), nedir son durum acaba
-

Originally Posted by
Crunch
Merhaba arkidişler,
Anadolubank A.Ş.'den taptaze alınan oranımızı sizlere bildirmek isterim.
500.000+ ABD doları, 32 gün, yeni bakiye
Herkese selamlar
Orani bizmi tahmin edicez?
Son düzenleme : paramanya; 08-11-2018 saat: 19:41.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri