Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Eskiler bilirler, bankalar birden bire aramaya baþlýyorsa sýkýntý var demektir. Yoksa þubeye gittiðimiz halde yüzümüze bakmýyorlar.
Fiba akþam 17:40 da beni de aradý. Önce nasýlsýn faslý sonra paralarý nerede park ettiðimize geliyorlar. Tam oranlarý söylecekken, '' bu saatten sonra inþaatçýlarý ve konkordato yapan firmalarý kurtarmak için hiç bir bankaya paramý yatýrmam, isterse %50 verin. Artýk param koynumda geziyorum. '' dedim. Kýz hemen haklýsýnýz iyi akþamlar dedi.
burgan bank üçlü para biriminde deðerlendiriyor parayý(530 bin) faizi 24.25
5.30 a 100 bin dolar alým opsiyonu vade 8 gün (16 kasým) için prim 500 lira
odeobank 100 bin için 5.30 a alým opsiyonu 1581 lira prim vade kasým sonu
Yabancýlar ( yada büyükler ) seslerini medyada duyurarak istedikleri algýyý yaratmakta ustalar. Dolar 7,5 - 8- 9- 12 tl. olacak yaygarasýný da onlar yapmadý mý ? Ortalama 7 liradan yerliye emaneti verdi. 2 aydýr hazine bonosu, bist vb. nemalandý. Þimdi de 4,80 - 5,10 olacak diyerek alttan emanetini geri almaya çalýþýyor.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer Ýmleri