Arda'yi bir de dava ediyordu dolandirici :)
Kariyi o kadar savundu, bizle o kadar kavga etti, dava ediliyordu nerdeyse :)
Printable View
Arda'yi bir de dava ediyordu dolandirici :)
Kariyi o kadar savundu, bizle o kadar kavga etti, dava ediliyordu nerdeyse :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=11430&page=98
Vebal, evet, kesinlikle haklisin. O arkadaslarina, tanidiklarina, esine dostuna da aldirdi. Kendisinin 700 bin lira parasi gitti bir hice. Kendi salakligina.
Ama bu ERSOYDELTA ayni sey degil. Bu adam bilerek yapiyor. Insanlari etkilemek icin 4-5 niki var, birbirlerine yazip birbirlerini ovup duruyor. Upuzun yazilar arasinda salak sacma, adini duymadigim sig hisseleri pazarliyor. Tehlikeli ve zararli birisi. Neyse, topigi kirletmek istemedim. Koyayim bir yerde dursun, ilerde lazim olur dedim, baska koyacak yer de yoktu.
O Marka topiginin herkes tarafindan ibretlik olarak okunmasi gerekiyor.
Kadin bizi SPK'ya islem yasagi getirmekle tehdit etmisti. Kendini SPK Baskani, Akbank'in sahibi saniyordu 3 tane don dukkaniyla.
Yaklasik 100 lira da carptim onu hissesinde islem yapmadan. 3 yer kiralamisti, 1.2 miyon kira odemisti TAV'a. TAV da bana temettu odedi bunlardan :)
Cok gulduk o topikte. Acayip birseydi. Keske basindan yakalasaydin.
MARKA GÜNLÜK PROGRAM (di)
04:55 sn. 666'in stratejik zamanlamali taciz edici mesaji
05:00 sn. yuxel34'un yatagindan firlamasi
05:00 Sabahin korunde 4 tane ziyaretcinin foruma tesrif etmesi
09:00 "Kumarhane acik mi bugun?" sorusu
10:00 Seans acilisi (Acikmis)
10:10 Pattron'un kahve icerken resmini tweetlemesi ve gunun ilk palavrasini sallamasi
10:25 Gunun ilk tweetinin sayfaya konulmasi
10:40 Hisse fiyatinin dusmeye devam etmesi
10:55 Serzenisler, laf sokmalar
11:00 sn. Arda'nin umut verici ruyalari
11:10 Pattron'un umut verici masallari
11:50 Yeni uyelerden birinin sayfaya yorum yazmasi
12:10 1.35'i kirarsa 1.36 olur yorumlari
12:11 Halamin seyi olsa amcam olurdu yorumlari
13:00 sn. Picasso'nun klasik Tosun resminin konmasi
13:10 Pattron'un devre arasi fircasi
14:00 sn. Laykin'in "Geyik yapiyorsunuz eski tosuncuklar" diye cikismasi, bilgi istemesi
14:10 sn. Arc'in "Okuz gudemem simdi" diye karsi atagi, bilgi vermemesi
14:15 sn. Selocan'in "Ne buyururdunuz beyfendi?" deyip bilgi verir giibi yapip vermemesi
14:15 Itirazlar
14:20 "Biktik kavgalarinizdan artik" yazan bir uye
14:30 sn. Cukubik'in Azman Sirin'i (Metro) cagirmasi
14:40 sn. arma19'un "Iflas etmis yahudi eski defterleri karistirirmis" misali ANSA'dan bahsetmesi
15:00 sn. Arc'in can alici bir retweeti
15:10 Ylkalardan birinin tesrifi, pattronu ovmesi
15:10 Sirketcilerden birinin tam foruma girer gibi yapip kacmasi
15:20 A1'e sovmeler
15:40 sn. yuxel34'un "Ayni seyleri yaziyorsunuz" sitemleri
16:00 sn. 666'in "Nerde 150 milyon avromuz?" sitemleri
18:15 Bugun de bir cacik olmadi yazilmasi
20:00 sn. airforce1'in derin arastirmasinin sonuclarini milli gures takimi ve Dallas'la iliskilendirmesi
20:05 Sn. Selocan'un 2 tur Transda ve Tweeterda posta attiktan sonra, yuvaya donup klasik "Para, Para" videosunu koymasi
20:10 Pattron'un tweeterdan topladigi Marka'yi iceren birkac listeyi paylasmasi
20:20 Otobus'un sol tekerinin patlamasi
20:21 Otobus'un sol tekerinin yapay zeka sayesinde kendi kendini 17 saniyede onarmasi
20:30 sn. Picasso'nun klasik Yumurtali Tosunice resminin konmasi
20:40 sn. Ziro'nun "Mahvetti bizi" yorumlari
21:00 Pattron'un anlamsiz bir resmin uzerindeki anlamsiz bir yaziyi instagramlamasi
23:00 2 saat forumda tuyo cikarabilmek icin bunun ne oldugunun tartisilmasi
23:01 Birsey degilmis
23:05 sn. Devran'in burda carpildiktan sonra dersini almayip, Transtavuk'a gidip pattronu orda parlatmasi ve tekrar carpilmasi
23:06 sn. CANSIZ'in "Acilen tahsisliyi yapmalari lazim" yorumlari
23:07 sn. ARTEMIS'in "Sizlere SPK'dan yasak koyduracagim" tehditleri, "1.90'in altina inmemeliyidi" haykirislari
23:10 sn. Arda'nin "Soz verdi, tutmadi, soyle dedi, boyle oldu" isyanlari
23:30 sn. utku'nun ziyaret ve tesrif etmesi, guzel bir hikaye koymasi
23:40 sn. sweedish, sn. sn. elliot, sn. celcius'un gorunmeleri
23:50 sn. onurale'nin supriz kameo yapmasi
23:55 Twitter, sagdan soldan kopyalanan grafiklerin konulmasi
24:00 Istiklal Marsi, Saygi Durusu, Araya yeni bir masal sokusturulmasi ve Kapanis
(Oralet'in katkilariyla)
Cok gulduk o hissede harbiden. Nerden buldun sen de Arda'yi.
Kari 40 milyon lira dolandirdi insanlari bagira cagira, sove saya. Her gun ustumuze ylkalarini, sirketcilerini yolluyordu.
Neyse, kolay gelsin.
https://pbs.twimg.com/media/DYgsChMWsAAa2o2.jpg:large
Eyvallah.
Hasan M*ş* var twitter da mesela o da temiz silkeliyor.
Okuyorum ben arada Sülün Osman hikayelerini.
İyi oluyor gözümüz açılıyor.
Mümkün olduğu kadar, bildiğim kadar da "Ocak Dışı" diyerek dikkat çekmeye çalışıyorum bu "çer-çöp"e ama...
Paranın ve illüzyonun çekiciliği, gücü bizde yok.
#TAVHL
Hafta boyunca süren kararsızlıkla kapatmış haftayı.
Grafikteki sarı fiyat çizgisini geriye doğru takip ederseniz bulunduğu seviyenin geçmişte bir çok kez destek/direnç olarak çalıştığı görülüyor.
100G ortalamanın üzerine atmasına karşın güçlenememiş. Ve Haftalık/Aylık pivot seviyesinin altında fiyatlanmaya devam etmiş.
24.07(Aylık pivot) direncinin üzerine atabilirse kanal üst bandına yönelebilir. 27.04(1Kr/3Gün).
Aşağıda 23.70TL(IM SSB) desteği mevcut. Kırılırsa minör kanal desteği 23.01 de(+4kr/gün).
Göstergeler henüz zayıf.
https://s2.eksiup.com/4c3f78241640.png
#THYAO
Yukarıdaki yorumdan bu yana özünde değişen bir şey olmamış...
Aylık düşen kanal değeri 13.29 a inmiş ve fiyat hala üzerinde.
Ancak 100G ortalamaya çarpmış ve aşağı dönmüş günlükte.
13.53 desteği çalıştığı sürece yukarı yönlü potansiyel mevcut.
Yine de 100G ortalama üzerinde kapanışlar görmek yeni alım için daha garantili bir yöntem olacaktır.
AYLIK GRAFİK!
https://s1.eksiup.com/9f1cc45b3294.png
Bu da kısa vade(günlük) grafiği dikkat çeken hisseler listesi.
Tarama otomatik olduğundan kanal direnci, hissenin spekülatif oluşu vb göz önünde bulundurulmamıştır.
Aralarında başta spor hisseleri vb. olmak üzere çöp niteliğinde senetler de olabilir...!
https://s3.eksiup.com/5c1581d2a852.png
Bu da sayın acdc gibi imajı görüntüleyemeyenler için excel listesi:
https://drive.google.com/file/d/1jvp...ew?usp=sharing
Tarama listesine giren bütün çöpler gidiyor, ağır abiler harbiden ağır!?
Ben mi algımı gözden geçirsem acaba?
https://s2.eksiup.com/358efac88675.png
Yabancıdan, robotlardan şikayet eder bir de millet.
Asıl kan emici bizim yerli spekler.
Piyasayı boş bulunca...
Ama ISMDR de güzel tokatlandık, iyi de tokatlandık...
7.13 düşük... 7.25 altı kapanış sıkıntı.
Bakalım gün sonunda ucuza aldıklarımıza mı sevinecek, yediğimiz dayakla mı kalacağız?
Böyle yapma bence. Haddim olmayarak naçizane bi öneri. 28 tane senet grafiği koy. Elbet 4 tanesi gidecektir. Sonra geçmişe dönüp yazdığını alıntıla ve NE DEDİYSEK O! yaz. Gitmeyenlerden hiç bahsetme.
15-20 tane de eş dost yancı hesap açsın, aman hocam Allah razı olsun, Üstadım x hisseyi demiştiniz iyi kazandırdınız bereket versin yazsınlar bol bol.
Dini paylaşımlar yap, hayırlı cumalar, hayırlı kandiller, selamün aleyküm falan. Dini bütün, Allah korkusu var sansınlar. Twitirını kilitle, herkes üye olamasın. Hatta gerekirse paralı grup kur. Sheraton Otel'de kişi başı 500 liraya yemek organizasyonu yap.
Veeee final. Sığ, dandik, fostirik bi hisseyi gazla. Önce kendin iyice bi topla. Millet üşüşsün. 2-3 tavan çeksin. Daha en az 5 tavanı var de, daha da üşüşsünler. Sen satmaya başla. Mal milletin kucağında kalsın. Cool story bro.
Bu piyasa için fazla dürüstsün. Şimdilik görünen o. Daha 40 fırın ekmek yemen lazım üstadım. :evil:
:kahkah:
Fazlasıyla haklısın.
Bilmediğimden değil. Yapmak istemediğimden. Öyle olmak istemediğimden.
Daha önce de söyledim amaç o olsa twitter cennet.
Şu yayınladığım tarama listesinin 1/100 ü bile olmayan sözde algolarla onbinlerce takipçi kastırıp, önden alıp pazarlayan adamlar biliyorum... biliyorum da....
Ben kendim için yazıyorum bi nevii..
Kolay gelen, kolay gider, giderken de huzur bozar.
Huzur iyidir velhasıl.
Isdemir'de fena tokatlandım deme bari. Kural belli. Suçu her zaman başkasına at. Trump demir çeliğe gümrük vergisi koydu, de. Doların 5.86 olması işi bozdu, de. Kılışdarın saldırıya uğraması İsdemir'e yaramadı, de. Fenerin yenilmesi hisseyi son 15 günde baskıladı, de. Hatta Mayıs ayına geldik neredeyse ama havaların kötü gitmesi demir çelik üretimini kötü etkiledi, de. Mutlaka inanan büyük bir kitle olur.
Şimdi bu yazıları kendine yazıyorsun taam da biri de çıkar der ki Ulen bunun kendisi tokatlanıyor da bana ne faydası olacak? Ortadoğu topraklarında şeyh, şıh, mürid ilişkisi yerleşmiş. Şeyhler yanılmaz, hata yapmaz. Yapsan da inkar edecen. Ben İsdemir şuraya gider demedim, ispat edemeyen şarrapsızdır diyecen. Eski yazını önüne getirirlerse, Ben onu 7.49'u kırarsa, rsi 38 olursa Macd 78'i geçerse, Bayer Leverkusen kendi evinde Yimpaş Yozgatspor'a 4-0 yenilirse, soğanın kilosu 1 liraya inerse, Soda 11 lira olur Tekfen de 32 yi geçerse olur diye yazmıştım diyecen. Aslolan kural budur. Asla sorumluluğu üstlenmemek, suçu hep başkalarına atmak. Yoksa senin analizlerin on numara. Tutmaması hep dış ggüçlerin oyunu.
Ahahaha kim dedi analizlerimin tutmadığını?
ISDMR maliyetimin 2 kuruş altına inmiş? Hatta "fırsat bu fırsat" diyip stobumu koyarak yenileri eklemişim.
Anlayana da "şunun altı fena" diyerek hedefi de vermişim. N'abayım zorla "alın, şuraya inerse de stoplayın mı diyeyim?"
Yayınladığım listeden 5 senet "yükselenler ilk 10" a girmiş!
Bana ne? Zorla para mı kazandırayım millete?
Sonra 2 kademe düşünce küfür etsinler diye mi yazayım?
Zaten takip ettiğim ekranda gördüklerimi yazıyorum. Kendim için. 3-5 iyi insanın da işine yarar belki diye.
Üstad diye oturma organını yaladıkları adama 3 kademe zarar yazınca silsile-sülale sövenlere mi yaranayım.
Bana ne yahu?
sn oblomov sktas ve alctl için ne dersiniz
Üstad;
kords, tavhl ve thyao ışık tutuğun için teşekkür ederim.
Bol kazançlar.
#SKTAS
Grafiğine bakınca hiç ilgimi çekecek bir hisse gibi görmedim.
1.21 deki GAP ve benzeri hareketler ürkütücü.
Tahta sahibi kimse uyanık biriymiş belli.
Bütün (H+L)/2 lerin altında, 9G ve 20G hariç bütün ortalamaların üzerinde... :notr:
Elde varsa 1.48 altı aşağı, 1.60 üstü yukarı sert hareket edebilir gibi bir imaj oluşturdu bende.
Elde yoksa benim heyecan anlayışımın dışında.
#ALCTL
Elde varsa 7.20(-2Kr/gün) düşen kanal ve 6.44(1Kr/gün) yükselen kanal bantları arasında takip etmekte yarar var.
Yeni maliyet için ise kanal alt bandından dönünce ve üst bandı kırınca isabetli olabilir.
https://s3.eksiup.com/35b84b09e828.png
Muahahahhaha. Adini da yazsaydin bari tanimladiginin.
Oblak paylasmak istiyor. Bilgi paylasilinca buyur, hayat paylasinca guzeldir. Bes para etmeyen insanlar gibi murit toplama derdinde degil. Kafasi calisanlar verilen bilgiyi sentezlemeyi ogrenir, calismayanlar da o tuttu bu tuttu pesinde kosar.
Parasi olanin forumda ne isi varmis..
Bir insanin bilgisi parasiyla olculmuyor. Oteki topikte pilavli kardesim Is C'nin geri alimlarinin grafigini koymus. Kendisinin portfoyu buyuk degildir ama gerek borsa, gerek siyaset konusunda oldukca bilgilidir ve guzel calismalar yapar. Aynisini ben yapmayi dusunuyordum kendi yatirimlarim icin, 3-4 saat vaktimi alacakti. Degerli insanlardan faydalanmak icin forumlardayiz.
#SODA
7.29 üzerinde kefeni yırtar...
Değilse 7.22 yi bir daha test edecektir.
Metres gibi kullanmayın ulen topiğimi. Gidin hesabınızı #SODA topiğinde veya diğerlerinde görün! :p
Şaka bir yana...
BIST' e ilişkin son tweet' imdir. Sonrası malum. 100 sayfa oldu nerdeyse.
Burada da olmadı!?
-"Kısmet!" diyip köşeye çekilmek lazım sanırım.
https://s2.eksiup.com/bed6dd649227.png
"
Dünkü tarama listesinden;
3 adet %10 üzeri, ilk 20 de 12 hisse..
Biliyoruz da konuşuyoruz.
Biz bu işi biliyoruz.
Bizi takip eden kaybetmez.
Yarına bomba gibi yeni bir liste!!!
"
https://s1.eksiup.com/2ad739290735.png
Nasıl Oralet reyiz? İş yapar mı?
Bu mudur? :evil:
#USDTRY
5.89-6.07-6.24...
Üzerinde kayış kopar...
#TKFEN
Bu seviyelerden kapatabilirse 28.X için önünde tek engel olarak 25.83 kalacak.
Üstadim, ispor hisseleri neden esek arisi sokmuş katir gibi kosuyorlar? Ayrica Trabzonspor ne ara 95 kurusa kadar inmis yaaa, piuuuu. Ben cok geride kalmisim.
Liste tutar mi bilemem cunku iyi sirketlerin hisseleri yatayda surunuyor. Devir artik surpriz ata oynama zamani. Bakalim senin listedekilerden kac tanesi 3 boy farkla geriden gelip 2 boyla yarisi birinci bitirecek.
Ilginc geldi, Osman'in yazdiklari tipa tip tanimlama olmus cakma hocalarin.
O Ersoydelta ve Markalari da koydum, cunku 1000. sayfaya yaklasiti orasi, arsivlenip gidecek. Dursun forumda, o kadar emegimiz gecmis. Gunun birinde lazim olur.
Tweeter detayli paylasim yapilabilecek ve kolay okunup katilinabilen bir yer degil.
Sn Oblomovv,
Hekts ve Tuprs için grafikleriniz ne der acaba? :)
Teşekkürler.
#TUPRS
https://s3.eksiup.com/d9a121ec4861.png
Zirve dönüşünde... 121.59, 120.12 desteklerini test edecek gibi görünüyor. Aşağı yönlü hareketin devamı halinde 11x.xx seviyelerinde IM destekleri mevcut. 107.96(+50 Kt/Hafta) 2016 dan beri çalışan kanalın alt desteği.
#HEKTS
Görece sığ ama kendinden menkul bir hisse. Zirve tazelemiş.
12.56 üzerinde haftalık kapanış yapabilirse yukarı doğru, değilse aşağı doğru Fibo destek/dirençlerini test edecektir.
Değerler grafikte.
https://s3.eksiup.com/eccd43f8c436.png
#XU100
Aylık TL grafikte başladığımız yere geri döndük döviz bazında değer kaybı da cabası...
94.524 altı kapanışlar kanal alt bandında inmeye zorlayabilir...
https://s1.eksiup.com/23e31618a274.png