Sayfa 97/721 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by binbey Yazıyı Oku
    üstad,
    kords, tavhl ve thyao grafik paylaşabilir misin?
    #TAVHL
    Hafta boyunca süren kararsızlıkla kapatmış haftayı.
    Grafikteki sarı fiyat çizgisini geriye doğru takip ederseniz bulunduğu seviyenin geçmişte bir çok kez destek/direnç olarak çalıştığı görülüyor.
    100G ortalamanın üzerine atmasına karşın güçlenememiş. Ve Haftalık/Aylık pivot seviyesinin altında fiyatlanmaya devam etmiş.

24.07(Aylık pivot) direncinin üzerine atabilirse kanal üst bandına yönelebilir. 27.04(1Kr/3Gün).
    Aşağıda 23.70TL(IM SSB) desteği mevcut. Kırılırsa minör kanal desteği 23.01 de(+4kr/gün).
    Göstergeler henüz zayıf.

Son düzenleme : obblomovv; 23-04-2019 saat: 12:41.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    #THYAO
    Aylıkta düşen kanal üzerine attı.
    Lakin kapanışı tam da 100G ort 14.55TL seviyesinden yaptı.
    Bu seviyenin üzerine atarak güçlenebilir veya kanalı test etmek üzere geri dönebilir.
    14.43 pivot desteği. 13.60 aylık düşen kanal değeri.
    Yeni maliyet için 14.65 hatta 14.97 üzerinde kapanış görmek garanti olur.
     Alıntı Originally Posted by binbey Yazıyı Oku
    üstad,
    kords, tavhl ve thyao grafik paylaşabilir misin?
    #THYAO
    Yukarıdaki yorumdan bu yana özünde değişen bir şey olmamış...
    Aylık düşen kanal değeri 13.29 a inmiş ve fiyat hala üzerinde.
    Ancak 100G ortalamaya çarpmış ve aşağı dönmüş günlükte.
    13.53 desteği çalıştığı sürece yukarı yönlü potansiyel mevcut.
    Yine de 100G ortalama üzerinde kapanışlar görmek yeni alım için daha garantili bir yöntem olacaktır.

AYLIK GRAFİK!

3. Bu da kısa vade(günlük) grafiği dikkat çeken hisseler listesi.
    Tarama otomatik olduğundan kanal direnci, hissenin spekülatif oluşu vb göz önünde bulundurulmamıştır.
    Aralarında başta spor hisseleri vb. olmak üzere çöp niteliğinde senetler de olabilir...!

Alıntı Originally Posted by acdc Yazıyı Oku
    bunlari goremiyorum kusura bakmayin yanlis yeri alintilamisim
    Bu da sayın acdc gibi imajı görüntüleyemeyenler için excel listesi:

https://drive.google.com/file/d/1jvp...ew?usp=sharing

4. Tarama listesine giren bütün çöpler gidiyor, ağır abiler harbiden ağır!?
    Ben mi algımı gözden geçirsem acaba?

5. Yabancıdan, robotlardan şikayet eder bir de millet.
    Asıl kan emici bizim yerli spekler.
    Piyasayı boş bulunca...
    Ama ISMDR de güzel tokatlandık, iyi de tokatlandık...
    7.13 düşük... 7.25 altı kapanış sıkıntı.
    Bakalım gün sonunda ucuza aldıklarımıza mı sevinecek, yediğimiz dayakla mı kalacağız?

6.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Yabancıdan, robotlardan şikayet eder bir de millet.
    Asıl kan emici bizim yerli spekler.
    Piyasayı boş bulunca...
    Ama ISMDR de güzel tokatlandık, iyi de tokatlandık...
    7.13 düşük... 7.25 altı kapanış sıkıntı.
    Bakalım gün sonunda ucuza aldıklarımıza mı sevinecek, yediğimiz dayakla mı kalacağız?
    Böyle yapma bence. Haddim olmayarak naçizane bi öneri. 28 tane senet grafiği koy. Elbet 4 tanesi gidecektir. Sonra geçmişe dönüp yazdığını alıntıla ve NE DEDİYSEK O! yaz. Gitmeyenlerden hiç bahsetme.

15-20 tane de eş dost yancı hesap açsın, aman hocam Allah razı olsun, Üstadım x hisseyi demiştiniz iyi kazandırdınız bereket versin yazsınlar bol bol.

Dini paylaşımlar yap, hayırlı cumalar, hayırlı kandiller, selamün aleyküm falan. Dini bütün, Allah korkusu var sansınlar. Twitirını kilitle, herkes üye olamasın. Hatta gerekirse paralı grup kur. Sheraton Otel'de kişi başı 500 liraya yemek organizasyonu yap.

Veeee final. Sığ, dandik, fostirik bi hisseyi gazla. Önce kendin iyice bi topla. Millet üşüşsün. 2-3 tavan çeksin. Daha en az 5 tavanı var de, daha da üşüşsünler. Sen satmaya başla. Mal milletin kucağında kalsın. Cool story bro.

Bu piyasa için fazla dürüstsün. Şimdilik görünen o. Daha 40 fırın ekmek yemen lazım üstadım.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Böyle yapma bence. Haddim olmayarak naçizane bi öneri. 28 tane senet grafiği koy. Elbet 4 tanesi gidecektir. Sonra geçmişe dönüp yazdığını alıntıla ve NE DEDİYSEK O! yaz. Gitmeyenlerden hiç bahsetme.

15-20 tane de eş dost yancı hesap açsın, aman hocam Allah razı olsun, Üstadım x hisseyi demiştiniz iyi kazandırdınız bereket versin yazsınlar bol bol.

Dini paylaşımlar yap, hayırlı cumalar, hayırlı kandiller, selamün aleyküm falan. Dini bütün, Allah korkusu var sansınlar. Twitirını kilitle, herkes üye olamasın. Hatta gerekirse paralı grup kur. Sheraton Otel'de kişi başı 500 liraya yemek organizasyonu yap.

Veeee final. Sığ, dandik, fostirik bi hisseyi gazla. Önce kendin iyice bi topla. Millet üşüşsün. 2-3 tavan çeksin. Daha en az 5 tavanı var de, daha da üşüşsünler. Sen satmaya başla. Mal milletin kucağında kalsın. Cool story bro.

Bu piyasa için fazla dürüstsün. Şimdilik görünen o. Daha 40 fırın ekmek yemen lazım üstadım.

Fazlasıyla haklısın.
    Bilmediğimden değil. Yapmak istemediğimden. Öyle olmak istemediğimden.
    Daha önce de söyledim amaç o olsa twitter cennet.
    Şu yayınladığım tarama listesinin 1/100 ü bile olmayan sözde algolarla onbinlerce takipçi kastırıp, önden alıp pazarlayan adamlar biliyorum... biliyorum da....
    Ben kendim için yazıyorum bi nevii..
    Kolay gelen, kolay gider, giderken de huzur bozar.
    Huzur iyidir velhasıl.

8. Isdemir'de fena tokatlandım deme bari. Kural belli. Suçu her zaman başkasına at. Trump demir çeliğe gümrük vergisi koydu, de. Doların 5.86 olması işi bozdu, de. Kılışdarın saldırıya uğraması İsdemir'e yaramadı, de. Fenerin yenilmesi hisseyi son 15 günde baskıladı, de. Hatta Mayıs ayına geldik neredeyse ama havaların kötü gitmesi demir çelik üretimini kötü etkiledi, de. Mutlaka inanan büyük bir kitle olur.

Şimdi bu yazıları kendine yazıyorsun taam da biri de çıkar der ki Ulen bunun kendisi tokatlanıyor da bana ne faydası olacak? Ortadoğu topraklarında şeyh, şıh, mürid ilişkisi yerleşmiş. Şeyhler yanılmaz, hata yapmaz. Yapsan da inkar edecen. Ben İsdemir şuraya gider demedim, ispat edemeyen şarrapsızdır diyecen. Eski yazını önüne getirirlerse, Ben onu 7.49'u kırarsa, rsi 38 olursa Macd 78'i geçerse, Bayer Leverkusen kendi evinde Yimpaş Yozgatspor'a 4-0 yenilirse, soğanın kilosu 1 liraya inerse, Soda 11 lira olur Tekfen de 32 yi geçerse olur diye yazmıştım diyecen. Aslolan kural budur. Asla sorumluluğu üstlenmemek, suçu hep başkalarına atmak. Yoksa senin analizlerin on numara. Tutmaması hep dış ggüçlerin oyunu.

Sayfa 97/721 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •