https://hizliresim.org/images/2017/1...2-06130058.png
Printable View
satışı yapan toplamda bu hafta 2milyon lot satan aracı kurumun elinde 700 bin civarı daha kaldı az daha sabredin her şey yoluna girer
Hissenin hikayesi varsa...(Gayrimenkul sektöründen çıkış büyük bir hikayeye dönüşebilir...) düştükçe alıp biriktireceksin....defter değerine kadar yükselene kadar rahatça biriktirilir...daha sonra birden hikaye başlar...o satıldı...bu satılacak..devredilecek vs. yükselirkende hedef fiyat koyup satılır...KY olarak benim gördüğüm bu...bol kazançlar...
YTD...
hisseyi satacak gayrimenkul sektöründen çıkacam diyen kendi kimse bir yerinden uydurmadı demek ki insanlar ağzından çıkanlara dikkat etmeli ak diyeceklerine b.. derlerse olmuyor bu dönemde de bu sektörden zarar ediyorlarsa bunlar dan büyük hırsız yok demektir bu kadar basit kişilerin böyle şirketlerin başında olmaları da oldukça kötü bir durum ne yapacaklarsa yapsınlar artık bu konuda yorum yapmamayı düşünüyorum herkese kolay gelsin allah kurtarsın diyorum
http://www.businessht.com.tr/piyasal...n-yol-haritasi
Türkiye'nin kruvaziyer limancılıkta rekabet gücü nasıl? Ülkeye yeni limanlar kazandırılmalı mı?
İstanbul'a bir liman yapılması önemli. Zaten zannediyorum ki bu konuda Ulaştırma Bakanlığımızın bazı adımları var. İstanbul'a mutlaka büyük gemilerin yanaşacağı, 6-8 gemi yanaşacak şekilde bir liman olması gerekiyor. İstanbul'a senede 1-2 milyon yolcu gelip, İstanbul turizmine ve ekonomisine 3-5 milyar dolar arası katkı yapması işten bile değil. Ve bunu bir an önce yapmamız lazım. Çünkü Pire'yi Çinliler aldı, Cosco aldı, ve kruvaziyer ayağına 130 milyon dolarlık bir yatırım yapıyorlar, bizim de bir an önce bunu yapmamız lazım. Türkiye'de de bir ihale açılırsa liman konusunda ilgilenmenin de ötesinde almak için her şeyi yaparız.
Siz bir ortaklık kurdunuz ve sermaye artırımına gittiniz, detayları sizden dinleyebilir miyiz?
Bizim Global Liman'nın halka arzla sermaye artırımının arasında 1,2-1,3 milyar TL civarında para geldi, bu bize yeterli olurdu fakat şimdi bize ortak olan kurum Centricus var. Bize yeni kapılar açacak otaklıkla strateji değişikliğine de gittik. Mesela gayrimenkul sektöründe azalacağız veya satacağız. Konsantre olacağımız 3-4 sektör kalacak.
Tahtada lotları sayıyorlar ...güzel demekki satanlar azalınca...Patronun televizyonda söylediğini, çarpıtmak ihtiyacı doğmuş...
Buralarda biraz daha oyalansınlar ki..fulleyelim...
YTD..
Satacak satacak da zamanı gelince Bu fiyatlarda süründürürsem kimse kusura bakmasın demiş kibarca
Farketmez global de istediği oyunu kurmak için bu şirkete ihtiyacı var Ne zaman bunu satar o zaman güven gelir Gerçekten yapacakmış denilmeye başlar Yoksa bu eşek çekmese o kervan yürümez
-Patron stratejiyi çizmiş...nedeni ni de görmek gerekir...Bazı sektörler..çok sıkıntıya girecek ve büyük el değiştirmeler olacaktır... o nedenle, patronun stratejisi doğrudur ve yalanlamak veya çarpıtmak işe yaramaz....bir an önce "fiyatını bulmuş malları elden çıkaramazsalar" zararına zaten çıkaracaklar...dolayısıyla zaman kısalıyor bana göre...
YTD
Aslında bakılınca hisse alıcılı ama sadece gitmemesi için satanlar baskı kuranlar var
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlayın artık, bu hisseden bir cacık yapmayacam, nazlanmayın satın artık demek istiyor amcalar. Kıbrısa otel falan yapmıycam, avcunuzu yalayın diyo, anlayın artık, satın artık, siz satmazsanız ne olacak sonra benim halim diyollar amcalar:rules::rules::rules:
adam neden senin malına göz diksin be kardeşim zaten malın büyük bir kısmı adamın elinde bu komplo teorileri kurmanın anlamı yok
çok yükseldi artık düşmesi lazım bu balonun patlaması gerek taban olsa yetmez bir kaç gün bunu yapması ile belki olabilir gerekirse de açığına satış yapmak lazım
bunun gibi halka arz oranı yüksek hisselerin arz oranlarının en fazla %35e kadar geriye çekilmelerini gerektiğini düşünüyorum oda oldukça iyi hisselerde bunun gibi soytarı olanlar %30 üzerine geçmemesi gerekir diye düşünüyorum yatırımcıyı korumayı düşünen spk ya bu bir çözüm olabilir tabi düşünmekten az daha öteye geçebilirse kim sattı kim pazarladı ise geri alsın yoksa ky böyle hisselerde ezilmeye devam edecektir
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...12131812273059
bazı hisseler vardır piyasa toplam 2-3-4 milyon lotları vardır böyle hisselerde silkeleme yapmadan gitmez ama böyle %50 halka arz olmuş 70-80 milyon lotu olan sadece 45-50 milyonu patronun elinde ise böyle silkeleme olmaz biri alır diğeri satar tahta boş kalmaz o sebep den düşer düşer çıkarsa çıkar
Sanırım siz borsaya yeni başladınız, ben 20 küsür yılda böyle şeylere çok şahit oldum. Emin olun, birileri YETERİNCE TOPLAMADAN (ne yazıkki nominal altından çok mal kaptırdılar, şimdi de kıvranıyorlar ama nafile), harekete başlamayacak (ya da hareketin gücü sınırlı kalacak). Siz patronun bu tahtayı tek başına ekran başından idare ettiğini mi sanıyorsunuz, yapmayın. Taşeronlar olmadan borsada kimse hareket etmez, edemez. Onların mal almasına da izin vermeleri gerek, yoksa neden gelsin tahtaya. Yalnız spek, bencillik ederse de elinde patlar, biraz daha fazla okuyun kardeşim...
Kardeşim, siz de biraz okuyun ve tecrubeli kişilerden, ORGANİZASYON denen şeyleri öğrenmeye çalışın. Her işin bir TEKNİĞİ var...
Şu an toplanan mallar tek elde birleştiriliyor bence,dikkat çekiyor hoş değil
hissede de bir lobi var hisseyi yükseltmeme lobisi kar zarar basıp çıkmasını engelleyenler var umarım bu kadar şikayete spk bu hisseyi görür
Borsada yatirimci ya fiyat oynakligindan para kazanir yada kar edip tememttu dagitan hisselerden.
Pegyo ikinci gruba giren bir hisse degil. E bu durumda temettu dagitmayan sirketi kim alir? normal akli basinda yatirimci almamasi gerekir. Spekulatif hareketlerde para kazanmak isteyen, kumara meyilli yatirimcilar bu hisselere girer fiyati yukselecek beklentisiyle. Aslinda fiyati surekli dusuren, sabit tutan yada artiran da o bahsettigin lobi yada spekulatordur. Kim spekulatorun oyun planini dogru cozerse parayi sadece o kazanir spekle beraber. Ama cogunlukla oyun kurucu pastanin cogunu alir. Yani sozun ozu, hem bu tur kagitlara bulasacaksin hem de speklerden sikayet edeceksin, bu olmaz. celiskili bir tavir. son soz: isin spk ya kaldiysa, durumun vahim demektir. spk bu tur oyunlara tarihinde dogru duzgun bir sey yap(a)mamistir.
YTD.
ah paşam sen bunları dün gelenlere anlat ben 10 senedir böyle hisse alır satarım yazdıysam vardır bir gereği sen bak işine
Ek 12355
kalkışa hazır, lobi de içerdedir..
Derinlik-Ortakların birbirine resti resitali. Satıştaki 1,29 milyon lota dikkat...
https://twitter.com/tagokturk/status...2077902913536:)
Ama olmadı bu iş, satışları çekti korkak ortak :)
Son derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/943106151067070466
önemli olan açığına satan iyi aile çocuklarının olması maalesef sıkıntı onlar
Marbas iki gün dür topluyor kimin için aceba, Galip bey olmasın düşeni kirdilar yükseliş kanalında
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta atabilecek varmı?
Borsayı galip nerede ben orada zihniyeti sanan arkadaşlar nedense marbastan alınan 800bin mali görüyor da,hemen altta satılan 3milyon 800bin mali görmüyor işte,yazık aciyorum..
hacim süper iyi ama alan satan takas etmişler gibi bu hacim ile hisse tavan olurdu ama nerdeyse negatif kapatacak hisse alan mı satan mı desek bu gidişle satan karlı
Merak etme, tahta yapıcı işini bilir. Bir bildiği vardır. Albaraka da metro çıktı dedıler sonra bir gün sonra misliyle aldı sabır bu senette ekmek var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.