Sayfa 98/206 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 1643 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TEHOL - Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş.

1. bunun gibi halka arz oranı yüksek hisselerin arz oranlarının en fazla %35e kadar geriye çekilmelerini gerektiğini düşünüyorum oda oldukça iyi hisselerde bunun gibi soytarı olanlar %30 üzerine geçmemesi gerekir diye düşünüyorum yatırımcıyı korumayı düşünen spk ya bu bir çözüm olabilir tabi düşünmekten az daha öteye geçebilirse kim sattı kim pazarladı ise geri alsın yoksa ky böyle hisselerde ezilmeye devam edecektir

2.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    adam neden senin malına göz diksin be kardeşim zaten malın büyük bir kısmı adamın elinde bu komplo teorileri kurmanın anlamı yok
    Çoğu dediğiniz yani yaklaşık kaç lotu amcalarda, ben bu işlerden pek anlamıyorum da, beni aydınlatırmısınız?
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

3. bazı hisseler vardır piyasa toplam 2-3-4 milyon lotları vardır böyle hisselerde silkeleme yapmadan gitmez ama böyle %50 halka arz olmuş 70-80 milyon lotu olan sadece 45-50 milyonu patronun elinde ise böyle silkeleme olmaz biri alır diğeri satar tahta boş kalmaz o sebep den düşer düşer çıkarsa çıkar

4.  Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    Çoğu dediğiniz yani yaklaşık kaç lotu amcalarda, ben bu işlerden pek anlamıyorum da, beni aydınlatırmısınız?
    Bir üstteki tablonun en sağına bakarsanız (Tks yazan sütun) kağıdın yüzde 51 nin Global Menkul'de olduğunu görürsünüz. Global Menkul de Pera GYO gibi Global Yatırım Holding firması. Yani kağıdın yarıdan fazlası kendi ellerinde.

5.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    bazı hisseler vardır piyasa toplam 2-3-4 milyon lotları vardır böyle hisselerde silkeleme yapmadan gitmez ama böyle %50 halka arz olmuş 70-80 milyon lotu olan sadece 45-50 milyonu patronun elinde ise böyle silkeleme olmaz biri alır diğeri satar tahta boş kalmaz o sebep den düşer düşer çıkarsa çıkar
    Sanırım siz borsaya yeni başladınız, ben 20 küsür yılda böyle şeylere çok şahit oldum. Emin olun, birileri YETERİNCE TOPLAMADAN (ne yazıkki nominal altından çok mal kaptırdılar, şimdi de kıvranıyorlar ama nafile), harekete başlamayacak (ya da hareketin gücü sınırlı kalacak). Siz patronun bu tahtayı tek başına ekran başından idare ettiğini mi sanıyorsunuz, yapmayın. Taşeronlar olmadan borsada kimse hareket etmez, edemez. Onların mal almasına da izin vermeleri gerek, yoksa neden gelsin tahtaya. Yalnız spek, bencillik ederse de elinde patlar, biraz daha fazla okuyun kardeşim...

Alıntı Originally Posted by lucky_man Yazıyı Oku
    Bir üstteki tablonun en sağına bakarsanız (Tks yazan sütun) kağıdın yüzde 51 nin Global Menkul'de olduğunu görürsünüz. Global Menkul de Pera GYO gibi Global Yatırım Holding firması. Yani kağıdın yarıdan fazlası kendi ellerinde.
    Kardeşim, siz de biraz okuyun ve tecrubeli kişilerden, ORGANİZASYON denen şeyleri öğrenmeye çalışın. Her işin bir TEKNİĞİ var...
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

6. Şu an toplanan mallar tek elde birleştiriliyor bence,dikkat çekiyor hoş değil

Sayfa 98/206 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •