yay geriliyorda ne tarafa gidecek bilemiyorum......bu hisse öngörülebilir bir kurumsallıga sahip degil
Printable View
yay geriliyorda ne tarafa gidecek bilemiyorum......bu hisse öngörülebilir bir kurumsallıga sahip degil
umarım solugu 1.80 lerde almaz
Spek henüz istediğini toplayamadı galiba. Tekniği bozmak için elinden geleni yapıyor
yaptıgı 2 tane %20 lik %30 hareketinde dikkat ettimde my net te en çok izlenenler arasındaymış....akla mal vermek için bir tezgah mı diye bir kuşku geliyor....bu hareketleri görünce
geçmiş olsun herkese ..geçmişe yolculuk başladı herhalde...mal alan büyük yatırımcı oldugunu düşünmüyorum aksine elinde mal olan kişi veya kişilerin mal verdigini düşünüyorum...her zaman geçerli kural takasta ilk beşte patronların agırlıgı varsa o kagıttan uzak dur demişler çünkü patron sadece kendisi kazanmak için işlem yapar....hayırlısı olsun zarar baya iyi ...kagıt b olurmu bilmem ama gelişen işletmeler pazarına aday.......
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ee63003069.jpg
1 Ekime kadar biste ayak uyduracaktır..sonrasındaki bilanço haberi ne yönde etki edecek onu bekleyecegim..ytd değildir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.80 gördük %10 ne güzel tabii bu şimdilik daha gelere gebe bakacagız ... hikayesiz kagıttan hikaye üretip avunmaya çalıştım sonuç ortada
Tahtanın sahibi benim demeye getirdi herhalde
patronlar bizim menkul eliyle aşagıdan alıyor yukarıdan satıyor ....spek bizim menkul yani patron zaten başka giren spek yok..
alıcı çagırıyorlar ama kimse gelmiyor.... 1.60..1.50.1.40 degerlerinden trade amaçlı alırım sadece trade yatırım degil ver bakalım ******** patron
Soluksuz ve hacimsiz aldı..iyi tarafı teknik acıdan oraya değmesi sanki gerekiyordu gibi ....
arabın senedine güven olmaz diyenler haklı çıktı.
YTD
Teknik anlamda düzeltmesini yaptı. Bugün 1.98 ve üstü kapatır ise yoluna devam etmeli yoksa sıkıntı var...
Dumankaya nın gayrimenkulleri açık arttırma ile satışa çıkacak. Bununla ilgisi ne durumda bilen var mı???
bence teknik düzeltme falan degil...aşagıya dogru kanalı açtı ya düşünüyor şimdi nereye kadar indireyim diye 2.60 lardan düşe düşe hala bitmedimi teknik düzeltme böyle düzeltmemi olur her hareketin sonunda başladıgı noktanın altına geliyor
Ulan sipekmisin patronmu bilmiyom ama tam bi oros pu evladisin kesin burasini okuyosan seni kaybettiginden az kaybettim haberin olsun nakit daha var azdaha sal amk pici
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir ayda %40 düşmüş vay be..tebrik ederim iyi elimize verdiler
Amk serefsizleri dumankayadan %25 iskontali busuru daire aldin ananin aminami sokucan satsana arsayi satacaktin satsana haber yollsana kapa pic gidiyo bana kelebek mobilyala anlasmis onu yolluyo sizin evladinizi olmus ananizi onunda anasini sikim
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklenti alınır gerçekleşmeler satılırmış sanırım 2 li fiyatlar beklentiymiş ve gerçekleşmeler satılıyor....tatil köyü açıldı horizon bitti vs.gibi yani mevcut fiyatlamalar zaten hesaplar içindeymiş galiba....
kelebek mobilyaların parasını bizden çıkardılar ...daha önce bir masa iki sandalye şirketi demiştim degiştiriyorum bir sandalya var masa olarakta onu kullanıyorlar şirket bizden para kazanınca bir tana masa alacaktır....:halay:
83000 endeks degerine kadar düştük .... endeks düşüşe devam ederse nominal degere geliriz herhalde..
kendime sesli söylüyorum.. 2014 yılında arz edilmiş (grafige bakarak)hala piyasa yapıcı kullanan bir hisse alınmazmış ögrenmiş oldum...
tum körfez bu tahta yapıcı ve avanelerine girsin
Hep derin düşüşlerden sonra toparlamış bakalım bu sefer ne yapacak..Akrep bir gün önceden 1.8 i hedef gösterdi..orası gözüktü..Akrep tahtayı yönlendiriyor musun?..tahta yapıcısı ile mi çalışıyorsun...
Yok be arkadaşlar içimden kocaman küfürler geçiyorda etmek istemedigimden böyle sitemkar yazıyorum
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.80 değeri önceki çıkışların ortalama seviyesi tahtayı sürekli boş tuttuklarından dolayı görülmesi mümkündü daha altlarıda mümkün görüyorum bunlar ve tüm yazdıklarım az çok tahta hareketlerini tecrübe edebilecek bilgim oldugu için fikirlerimdir asla ytd
Gökhan ben asker adamım sadece devletin milletin tetikçisi olurum kardeş rahat ol aynı taraftayız
Adamların ellerinde 1 milyon lot'tan fazla mal var, belli ki biraz daha zamana yayıp öyle götürecekler.
Gökhan şu sıralar bir rahatsızlıktan ötürü istirahatliyim bu konuyu kapatalım
az daha aşağı gel iş yatırım az daha satta alalım dün yaptığını gene yap:))
1.86 yakarak başladı. Borsa _ 31 puan ekside açılış yaptı. Referandum olayı ve ülkemizin vereceği tepki kesinleşmeden borsa yönünü bulamayacak gibi...
Arabın kağdı işte satın çıkın.
Perişan oldum kaldım, maliyet yüksek; bulaşmayın çıkın gidin derim.
YTD
Ciddi anlamda mal vermeden aşağıya çekmeleri, üstüne baskı yaparak bu kağıttan bir cacık olmaz, en iyisi bir an önce sat kurtul demeye çalışmaları bilindik bir senaryoyu hatırlatıyor.
sat *** kurusu sat
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ