-
Amk serefsizleri dumankayadan %25 iskontali busuru daire aldin ananin aminami sokucan satsana arsayi satacaktin satsana haber yollsana kapa pic gidiyo bana kelebek mobilyala anlasmis onu yolluyo sizin evladinizi olmus ananizi onunda anasini sikim
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
beklenti alınır gerçekleşmeler satılırmış sanırım 2 li fiyatlar beklentiymiş ve gerçekleşmeler satılıyor....tatil köyü açıldı horizon bitti vs.gibi yani mevcut fiyatlamalar zaten hesaplar içindeymiş galiba....
-
kelebek mobilyaların parasını bizden çıkardılar ...daha önce bir masa iki sandalye şirketi demiştim degiştiriyorum bir sandalya var masa olarakta onu kullanıyorlar şirket bizden para kazanınca bir tana masa alacaktır....
-
83000 endeks degerine kadar düştük .... endeks düşüşe devam ederse nominal degere geliriz herhalde..
-
kendime sesli söylüyorum.. 2014 yılında arz edilmiş (grafige bakarak)hala piyasa yapıcı kullanan bir hisse alınmazmış ögrenmiş oldum...
-
tum körfez bu tahta yapıcı ve avanelerine girsin
-

Originally Posted by
akrep
83000 endeks degerine kadar düştük .... endeks düşüşe devam ederse nominal degere geliriz herhalde..
Başkalarının tetikçiliğini yaptığını o kadar belli etme bari.
-
Hep derin düşüşlerden sonra toparlamış bakalım bu sefer ne yapacak..Akrep bir gün önceden 1.8 i hedef gösterdi..orası gözüktü..Akrep tahtayı yönlendiriyor musun?..tahta yapıcısı ile mi çalışıyorsun...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri