yay geriliyorda ne tarafa gidecek bilemiyorum......bu hisse öngörülebilir bir kurumsallýga sahip degil
yay geriliyorda ne tarafa gidecek bilemiyorum......bu hisse öngörülebilir bir kurumsallýga sahip degil
umarým solugu 1.80 lerde almaz
Spek henüz istediðini toplayamadý galiba. Tekniði bozmak için elinden geleni yapýyor
yaptýgý 2 tane %20 lik %30 hareketinde dikkat ettimde my net te en çok izlenenler arasýndaymýþ....akla mal vermek için bir tezgah mý diye bir kuþku geliyor....bu hareketleri görünce
geçmiþ olsun herkese ..geçmiþe yolculuk baþladý herhalde...mal alan büyük yatýrýmcý oldugunu düþünmüyorum aksine elinde mal olan kiþi veya kiþilerin mal verdigini düþünüyorum...her zaman geçerli kural takasta ilk beþte patronlarýn agýrlýgý varsa o kagýttan uzak dur demiþler çünkü patron sadece kendisi kazanmak için iþlem yapar....hayýrlýsý olsun zarar baya iyi ...kagýt b olurmu bilmem ama geliþen iþletmeler pazarýna aday.......
1 Ekime kadar biste ayak uyduracaktýr..sonrasýndaki bilanço haberi ne yönde etki edecek onu bekleyecegim..ytd deðildir...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.80 gördük %10 ne güzel tabii bu þimdilik daha gelere gebe bakacagýz ... hikayesiz kagýttan hikaye üretip avunmaya çalýþtým sonuç ortada
Tahtanýn sahibi benim demeye getirdi herhalde
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri