Velevki arttırmadi düşürdü hatta sıfır yaptı ne farkediyorki yukarı gitme gibi bir alışkanlığı yokki bu kağıdın inmek için bahane arayan bu kâğıtta bunu iyi kullanırlar çünkü karşımızda HIRSIZ VAR
Printable View
Flama dedik direği elimizde kaldı fincan kulp dedik sapı elimizde kaldı dük oldu dedik çük oldu ne teknik ne temel hiç birşey işlemiyor bu kâğıtta seans kapanmadan 1 saat izledim canlı 17.10 desteğini patlatmak resmen kustular beceremediler pazartesi ne olur bilemem bu kâğıtta SOYGUN VAR
Eğer akepe öyle.bir hata yaparsa usd dakikada 8,50.sonrasinda 9 tl.bizi almagyo ne yapar onu bilemem.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz arttırımı normalde etkilememesi lazım çünkü bizim vurguncu,hırsız emlakçı değil satılık villası dairesi yok.ancak bunuda değerlendirir soysuzun kâğıdı aman medvig duymasına sonra forumdan uzaklaştırır aç kalırız🤭🤭
Mrb arkadaşlar bende portföyümün bir kısmıyla Orta-Uzun vade Algyo pozisyon aldım.
Yıllar öncede dönem dönem alıp çıktığım bir hissedir ama şimdi Uzun vade tutmak için girdim hisseyi ve şirketi tanıyorum.
Hayırlı olur inşallah.
Y.t.d.
Beş yıldır buradayım. Bundan nadir kazandım çok kaybettim. Nasip olmadı ağır ameliyatlar geçirdim beş yıldır 10 kez her birinde çıkamam diye sattım. Ameliyat öncesi düştü. Sonra yükseldi ben aldım düştü. Nasip olmadı. Çok iyi biliyorum bunu ama bu çiti robotu süper para kaldırdı onu iyi biliyorum. Buna da müsade eden sahipleri. Son bes günde yabancı milyonu buldu gibi satış. Alanlar dağılmış küçük küçük dolar düşerse bilanço da zarar yazar satmak için bahane psikolojik. 30 lira olsa ucuz olan kağıt için hedef koymak zor. Milletin anasıni belledi. Çiti izin vermiyor. Düşünce alıyor artık çıkar diyorsun başlıyor satmaya nefes aldırmıyor. Bölünme ve temettü hatta bilanço hepsinde sattı serefsiz burnumdan getirdi. Sadece temettü de aldığım da ettiğim zarar arabamı yedi. Burda bir tavsiyem olacak. Bir kredili iki ihtiyaç olan parayla buna bulaşmayın.
Kredili yada ihtiyaç olan parayla, buna değil borsaya bulaşılmaz.
Buna ozellikle bulasilmaz,bu hissede para kazanmak gercekten zor , ucuz ama surundurmeden Imkansiz . Gundem de Algyo icin terse donuyor Algi olarak
Öncelikle geçmiş olsun dostum sağlıktan gerisi yalan ama bu hissede bende uzun yıllardır varım alıp hiç işlem yapmadigim hesapta iyi prim yapmış ama al sat yaptığım taraf tam bir facia nasıl beceriyorum tepeden alıp dipten satmayı bende anlamadim bu senette grafik hikaye dip stop falan filan tam bir tuzak aşagi kırdı diyorsun stop oluyorsun kağıt gidiyor direnci kırdı gidecek diyorsun kafasına basıyorlar bunlara yem olmamak için en güzeli ya hiç bulaşmamak yada alıp kenarda beklemek ben son 1.5 aydır tüm portföyü al sat yapmamak şartıyla algyo yaptım sattığım senetler uçtu gitti yapacak birşey yok nasip deyip bekleyeceğim
Birde borsada
1)KREDİLİ İŞLEM İLE
2)ACİL LAZIM OLABİLECEK PARA İLE
3)EŞİNİZDEN HABERSİZ (gerçi haberi olsada ayrı bir sıkıntı yok altin yapsaydın yok döviz alsaydın dır dır olsada haberi olmalı bence)
Bende 2008 de çok fena yakalandım lazım olacak para ile girmiştim bir kısmını ciddi zararla satmak zorunda kalmıştım ama 2 yıl sonra kalan param tölare etmişti çok sıkıntılı bir dönem yaşamıştım onun için borsaya girerken yukaridaki kurallara uymak çok onemli
Ay sonu aksilik çıkmazsa çok büyük bir ödeme alacam,bu tahta için bile etkili olabilecek bir rakam,inş aksilik olmazsa ciddi manada yatırım yapmayı düşünüyorum,alan satan umrumda olmaz,al unut yapacam,umarım faydası olur...
Kagida asiri sayida ky girdi , bu rakamlarda beklettikce daha da mal kaptiriyorsun spek efendi , sur artik Sunu ileri de Herkes yolunu bulsun
Sn.ayasofya iyi bir konuya deyindi kendisine teşekkür ederim bu kâğıtta bence temel sorunumuz bu al sat yapmak her al sat da sermaye eriyor .karsimizda bizden kat kat tecrübeli bir sistem var tüm algoritmaları kullanıyor maalesef sistemin gelir kaynağı biziz şimdi tüm arkadaşlar algyo da yaptıkları işlemleri geriye dönük incelesinler ve geçmiş grafiklere baksınlar kağıt hiç en sonki dibin altına inmemis.
Günaydın herkes!
Bugün 16 Kasım ve orta-uzun vade düşünenler, kısa vade diye girip eline yapışanlar :) yeniden değerlemelerin gerçeğe uygun yapılmasını temin etmek için bugünden başlayarak (ama en çok bugün) üzerimize düşeni yapmayı unutmuyoruz. Dahil olanlar, henüz yeni haberi olanlara lütfen yardımcı olsun.
Yarın ise, sadece ALGYO'da değil, benzer çapta sığ işlem sıralarında küçük birikimlerin robotlarca talan edilmesine müdahil olacağız.
Küçük birikim sahipleri tıpkı küçük balıklar gibi, yalnız kaldıklarında çaresizdirler ancak biraraya gelir, güç birliği yaparlarsa kaderlerini değiştirebilirler. Kolay gelsin.
https://i.hizliresim.com/BbaSc1.png
İşlem tamam.
Ornek şablon gibi bir şey atar mısınız ,ufak değişiklikler yapıp - klişe olmasın diye- herkes yollasın .bir de hangi adreslere ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, Citi güncel takası ne durumda, görebilen arkadaşlar verebilir mi?
Teşekkürler
Bu sirket otelden ne kadar gelir elde ediyor?
Dikkatimi ceken sey her 4 bilancoda bir net karda bir ziplama oluyor. Neden?
gördüm ama ,bu kağıdı yönlendirenler gibi kahpece hareket edenleri görmedim.Yazıklar olsun,kaç kişinin ahı üzerilerinde olsun artık, diyorum.
Bugün tahtayı nispeten tutuyorlar. Önceki günlerdeki gibi değil görüntüsü var. Aman dilimizi ısıralım
Endeksin düşüşünde ne yapacak acaba? Şimdilik kendi çapında eğleniyor. Daha çok ah alacağa benziyor. Allah sabır versin yatırımcısına.
Biz 1 alcar 3 algyo derken herkes bize saldırdı topikten attırdı malum şahıslar onlar her nedense yazamıyorlar zaman bizi haklı çıkarttığı için bak alcar nerede gözünüzle görün
Güzel haberler geliyor. Küçük birikimlerini kurda kuşa kaptırmak istemeyenler güçlerini birleştiriyor ve karınca kararınca üzerlerine düşen sorumluluğun gereğini yerine getiriyorlar.
Henüz dahil olamamış ama dahil olmak isteyenler için, bana ulaşmış dilekçe metninin bağlantısını aşağıya yapıştırıyorum:
https://drive.google.com/file/d/1h_q...ew?usp=sharing
İki satır bir ön yazı ile ya da sadece "dilekçem ektedir" ibaresi ile ALGYO Yatırımcılarla İlişkiler Bölümüne e-posta: ozgur.kalyoncu@alarko.com.tr adresine gönderilebilir. Eğer hakim ortakla birlikte değerleme ve denetleme kuruluşları da duysun istiyorsanız, sırasıyla: Alarko Holding e-posta: info@alarko.com.tr, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. e-posta: degerleme@tskb.com.tr ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş e-posta: onur.unal@tr.ey.com adreslerini CC olarak eklemek gerekiyor.
Yarın yeniden görüşmek üzere! :)
Şirket yönetimi nezdinde Bir karşılığı olup olmadığını bilemem ama gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş emeği olan herkesi tebrik ediyorum.👏👏👏
Uzun yılllardır süründürülen yatay bir bantta giden bir çok köklü firma bu yıl çok keskin sert yükselişler yaptı,ALGYO ise bana göre henüz bu çıkışın basamaklarının çok altında olduğunu düşünüyorum 🤔 Hissede çok yeni pozisyon almış bir ky olarak beklentim uzun vade (Al unut) ama inşallah kısa vade bir yükselen sert çıkışda benim için hiç süprizi olmayacak.
Tüm paydaşlar için hayırlı olması dileklerimle.
Y.t.d.
Y.t.d.
Sadece lot altı hissem var. Ama her zaman algyo yatırımcısının yanındayım. Emekleriniz için teşekkürler sn Azurit.
Teşekkürler. Bugün bende göndereceğim
Investing sitesinde de takip eden yatırımcılar var. Onlara nasıl ulastirabiliriz acaba? Bir de dilekçede hisseye derinlik katmak için bedelsiz konusuna ve robotik işlemler konusuna da deginilemezmiydi?
Neyse o sitede de paylaştım buradaki dilekçeden bahsettim. Bir fazla dilekçe gitse yeter
Sayın Azurit...daha önce sn volna haberleşmeleri e..mail,le yapıyordu..siz buradan göndermişsiniz..yarın gereken yapılacaktır..bir sorum var..ad,soyad var..imza nasıl olacak ..atmamız şartmı...çıktı mı alacagım,imzalamak için...aydınlatırsanız sevinirim..saygılar
Merhaba
Aynı soru hakkında bende ivedilikle cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler
Elbette değinilebilirdi, ama robotik işlemlerin muhatabı SPK. O konuyu yarın o çerçevede işleyeceğiz.
Bedelsiz konusu ise artık temettü ile birlikte ele alınacak bir konudur ve kanımca önümüzdeki Genel Kurulu temettü verimliliği belirleyecektir. Şahsi görüşüm, temettü politikasının en az enflasyon oranında bir verimlilik sağlayacak ölçüde yeniden formüle edilmesi yönündedir. Bedelsiz konusu ise birikmiş karların temettünün bir parçası olarak her yıl düzenli biçimde ödenmiş sermayeye bedelsiz hisse dağıtımı biçiminde eklenmesi formülüne bağlanmalıdır.
Temettü verimliliği ve birikmiş karların temettünün parçası olarak her yıl düzenli biçimde ödenmiş sermayeye katılması sağlandığında, ky'nın bu hisseyi düşük piyasa değerine rağmen uzun vadeli elinde tutmaması için bir neden kalmaz. Çünkü ancak o zaman, hisse gerçekten adı gibi bir yatırım ortaklığı gibi çalışır. Bu durum çok gecikmeden piyasa değerine de yansır.
Yönetim ve hakim ortak gelecek bu tekliflere karşı bir argüman geliştirebilmek için bence çok zorlanacaktır. Bakarsınız bir sürpriz yapar, belki de kabul ederler. :)
İmza yerine TCK NO'su kullanılabilir. Ya da çıktı alınıp ıslak imzalı olarak iadeli taahhütlü posta ile gönderilebilir. Burada önemli olan dilekçenin içeriği, verdiği mesajdır. Yönetim dilekçeye yanıtını yıl sonu değerleme raporlarıyla verecektir. Eğer talep dikkate alınmış ise takdir, tersi durumda tenkitle bilinçli yatırımcı da yanıtını Genel Kurul'da verecektir.
Robotu işlemler borsada olağan ve normal işlemler