Originally Posted by
Azurit
Günaydın herkes!
Bugün
16 Kasım ve orta-uzun vade düşünenler, kısa vade diye girip eline yapışanlar
yeniden değerlemelerin gerçeğe uygun yapılmasını temin etmek için bugünden başlayarak (ama en çok bugün) üzerimize düşeni yapmayı unutmuyoruz. Dahil olanlar, henüz yeni haberi olanlara lütfen yardımcı olsun.
Yarın ise, sadece ALGYO'da değil, benzer çapta sığ işlem sıralarında küçük birikimlerin robotlarca talan edilmesine müdahil olacağız.
Küçük birikim sahipleri tıpkı küçük balıklar gibi, yalnız kaldıklarında çaresizdirler ancak biraraya gelir,
güç birliği yaparlarsa kaderlerini değiştirebilirler. Kolay gelsin.

Güzel haberler geliyor. Küçük birikimlerini kurda kuşa kaptırmak istemeyenler güçlerini birleştiriyor ve karınca kararınca üzerlerine düşen sorumluluğun gereğini yerine getiriyorlar.
Henüz dahil olamamış ama dahil olmak isteyenler için, bana ulaşmış dilekçe metninin bağlantısını aşağıya yapıştırıyorum:
https://drive.google.com/file/d/1h_q...ew?usp=sharing
İki satır bir ön yazı ile ya da sadece "dilekçem ektedir" ibaresi ile ALGYO Yatırımcılarla İlişkiler Bölümüne e-posta: ozgur.kalyoncu@alarko.com.tr adresine gönderilebilir. Eğer hakim ortakla birlikte değerleme ve denetleme kuruluşları da duysun istiyorsanız, sırasıyla: Alarko Holding e-posta: info@alarko.com.tr, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. e-posta: degerleme@tskb.com.tr ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş e-posta: onur.unal@tr.ey.com adreslerini CC olarak eklemek gerekiyor.
Yarın yeniden görüşmek üzere!
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Yer İmleri