Hatirlatayim forumdan süresiz yasaklansanız bile yazdıklarınız , nickiniz ve tüm bilgileriniz kalkacaktır sadece yazmanız engellenecektir bu yüzden yanlış yol seçmişsiniz
Printable View
Gereken yapildigi icin trsekkurler
Adamin nicki bile sabancıdan geliyor burda geliyor terbiyesizce konusuyor. Neysekibkurtulduk
bwnim yazı neden silindi acaba
Ben zamanında bir kaç kişi şaibeli dedim o zaman forumda yazanlar üstüme gelmişti demektir haklıymışım.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yağmur elif neredesin:))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 130 maliyeti var ne olacak böyle her gün düşüyor.
benide çok etkiledi ne gariptir başka hiç bir sayfada yorumu yok buraya yazmış ve gitmiş:) ee bizde her gördüğümüz sakallıyı dede sanmayacağız
Aynen
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok moralinizi bozmayın.
Biraz şöyle düşünün, krediyle ev aldınız, üstüne yanılıp 30-50 bin yüksek fiyata aldınız, birde üstüne kiraya verdiniz ama kiracınız kirayı ödemiyor.
Hem faiz ödüyorsunuz hemde kira getirisi yok...
Tamamıyla zarar bir yatırım. Satmak zor, satıp krediyi kapatsan ayrı bir zarar.
Naparsın, evim var en azından, ilerde değerlenir deyip kira işini çözmeye çalışırsın değil mi !!!
Hisseyi alınca, düştüğünde neden moralin bozuluyor... İleride değerlenir diye düşünmüyorsun...
Bu arada ev aldığın zamanda, hep yükseleceğini zannetme, yanlış yerde ev alırsan, değeri daha da düşer, emin ol...
Yani diyeceğim o ki, hisse senedi daha likid bir piyasa.
Paranızı heryerden kaybedebilirdiniz... O yüzden yatırımınızı bu piyasada temel ve tekniğe dayandırınız.
Bende de çok küçük miktarda crfsa kaldı, genelini sattım. Ancak hisse ile ilgili çok olumsuz düşünmüyorum.
Sadece yataya sardı, zamanı gelince yukarı hareketini yapacağını düşünüyorum. Temel Analizi ise azıcık incelediyseniz zararı olduğu açık ama iyiye gidiyor. Ayrıca yatırımlar yapacağını ve büyümek istediğini söyledi şirket.
O yüzden önümüzdeki süreçte temel ve teknik ile verilen sözlerin ve planlanan yatırımların yapılmasını takip ederek hisseyi elimizde tutup tutmama kararı almak herkesin kendi tasarrufudur.
Unutmayın, bu piyasada bilgiden daha çok algı önemlidir. Moralinizi yüksek tutun ve yanlış algılara kapılmayın.
Herkesin zararının çıkarıp, fazlasını kazanması dileğiyle... Kendinizi üzmeyin.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim, yağmurelif in yazdıkları beni de etkiledi ancak teknik ve temele bakarak bende alım yaptım. Ancak %88 kar gördüm satmadım, hata kimde ??? Tabiki bende... Kendisini tanımam ama benim kararlarım beni bağlar her zaman. Sizde böyle düşünün, ayrıca zararı olan arkadaşlara da şunu söyleyim, eğer yepyeni zirvelerden hisseye girip çok büyük zarar etti iseler, kusura bakmayın, büyük risk almışsınız. Bu risk her hissede aynıdır, Bir kağıt çıktığı yere tekrar dönebilir. Borçla hisse alıp zarar edene de Allah yardım etsin.
O yüzden hiç kimse kendi hatasına üzülmesin, kabullensin, moralini yüksek tutsun. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kote ettirilen her hissenin satılma zorunluluğu var mı?
%5 hisse içinde Sabancı'nın şahsi hesabı adına hissesi olamaz mı?
Mkk ya kote ettikten sonra halka açıklık %5in üzerine çıkmış olacak buda Pazar degisikligi için yeterli değil mi?
toplam 6mio civarı olacak dolaşımdaki lot sayısının sahiplerinin ismi önemli mi?yabancı ortagin hiç mi aklı yok da milyon milyon lot kote ettirip bu fiyatlardan borsada satmayı bilmiyor.
Siz yabancı ortak olsanız madem lot satilmasi gerekicek neden ortaklık payımıza göre borsada satmayalim demezmisiniz?zaten ruchanlarimizi bedava size hibe ettik bide tahtada bizden bedava aldığınız lotlari 100 liradan mi satcaksiniz demez misiniz?
Sabancı yabancinin da ruchanlarini alıp 400 mio para yatirdigina pişman mı oldu da bu parayı lot satarak geri mi alacak?
Sorular çok . Bu süreci alt Pazar olayı çöp etti.eminim koca Sabancı paraya ihtiyacı olsa tahtada 250 mio TL mal satcak olsa yapacağı son şirket crfsa olurdu
2.5 milyon lotu tahta da satacağını sanmıyorum. 40 taban yer. Hiç kimse kendi malının ayağa düşmesini istemez , sonuçta şirketin %59 una sahip. Ayrıca bedelli öncesinde ortağının rüçhanlarını bedelsiz aldı ve 1 yıl satmayacağı taahhüdü var. Şimdi bunu ikincil piyasada satmaya kalksa kimse ne oluyor demez mi. Cezai yaptırımı var .
Yine elimize verdiler ,elimize verdiler,
Ben satıyorum.. Allah bin belasini versin...
Sabancı holding bela yiyorsun çıkart artık kağıdı ah alma çıkar aheste aheste...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0fb2538722.jpg
Sonuna kadar sürerse 21 aralık gibi kesişim
96 kol kes
28 aralık gibi büyük üçgen tamamlanıyor
(Günler 2-3 gün kayabilir öne/arkaya)
Yani 2 hafta
Grafik güncellemekten öghhh geldi artıkkkk
Çizimlerde yanılma olabilir
Detaylı araştırınız
Çoook acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle en son mesajda yazmış olduğum küfür için okumak zorunda kalan arkadaşlardan özür dilerim. Gereksizin biri ikinci kez buraya gelrek insanların moralini bozunca dayanamadım ve anladığı dilden karşılık vermek zorunda kaldım. Sayın sevgili yüce adminimiz de gereksiz şahsın hayallerini süsleyen zencileri burda dile getirmekten çekinmeyen arkadaşın mesajını değil de bizim karşılık verdiğimiz mesajları silmesi beni oldukça sinirlendirdi. Neyse gereksiz şahıs bizi kullanarak emeline ulaşmış oldu sonuçta. Bize de ceza vererek adaleti sağlamış oldu.
Kardeş bugün son parça alım için elimdeki hisseyi bozdum. Benim hala umudum var. Sadece çook fırsat kaçırdık ona üzülüyorum. Bunları söylerkende borsa geçmişim martta başladı. Ne teknik bilirim ne temel analiz. Herkesin durumu farklı. Benim bu paraya nerdeyse bir sene ihtiyacım olmayacak. En azından ilk bilançoyu beklerim diye düşünüyorum. Umarım herkes en azından zararsız ayrılır.
5 aydır borsada yatırım yapıyorsunuz ve insanlara akıl veriyorsunuz, dikkatli olmanızı öneririm. Sasa500 takip ederim kimsenin kötülüğünü istemez güzelleme yapacak da değilim. Albarakada 10 milyon lot satılacak denilince kagıdın sirazesi kaydı kaldı ki kagıtta derinlik var. CRFSA 2,5 milyon lot ne yapar? Bu soru kafamı karıştırıyor acaba yabancı yatırımcıya blok mu satılacak?
yada imkbde serbest mi satılacak çok ama çok tehlikeli sularda yüzüyor olabiliriz.Ama aklımda şuda var böyle satıslarda genelde bir grup gelir hisseye dadanır ve hacim yaratır o hacimde bogulmamak gerekir.Diye de düşünmeden edemiyorum
size çok sevdiğim bir şarkıyı armağan ediyorum. Volkan Konak'tan gelsin arkadaşlar...
https://youtu.be/-GYMd_8X3lk
Mesala nerde akıl vermişim? Öyle bi niyetim olsa bes aydır yatırım yaptığımı, teknk meknik bilmem diye söyler miyim? Ama sasa500 dediğin adam ikidir forma saçma sapan yorumlar yaptı. Siz bu adamın son mesajlarından rahatsız olmadınız yani öyle mi? Herkesin bi beklentisi var. Bekliyor. Biri gelmiş kağıdım yok şöyle olabilir böyle olabilir diyor. Saçma sapan kelimeler kullanıyor. Ben bundan rahatsız olduğum için mesaja cevap yazdım. Sizden ricam şu mesajda akıl vermişsiniz yönlendirme yapmışsınız demeniz. Eğer böyle bi mesajım yoksa niyetinizin kötü olduğunu düşüneceğim.
Hocam sasa500 ü ben de şahsen tanımam. Ama benim de takip ettiğim birkaç kişiden (dudu, sasa500, refaba) birisidir. Onun sayesinde forumdan kaç kişi hisse yakalamıştır tahmin bile edemiyorum.
Carrefour, kent gibi hisselere çok insanın girmesine ve büyük karlar almasına vesile olmuştur.
Sadece bölünmeden önceki günlerdeki yazısına istinaden 28 lerden verseydim malı yine kurtarmıştık. Onun erken satmasına rağmen yorum yapması bizim kötülüğümüzü istediği anlamına gelmiyor. En azından fikrini savundu ve arkasında durdu.
Laf söylenecekse tek lafı hakeden yağmurelif tir. Algının kralını yaptı.
Spek’tir yada değildir demiyorum. Ama o kadar laftan sonra en azından gelip buradan söylenenlere cevap verirdi insan.
Söylediği şeylerin arkasında dururdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim de kendisiyle bi alıp veremediğim yok olamaz da. Ama son mesajları bana göre yanlıştı. (daha ağır şeyler yazmak isterim ama arkasından atmış gibi olmayım) sizi etiketlese istediğini yazsın. Ama sizi mkokoko yapacaklar yazan bi kişiden bi fayda göreceksem görmeyim batırayım tüm paramı. Bu yazdığı son mesajlar sizi rahatsız etmiyorsa bi şey diyemem. Ama burda zararda olan bi çok kişi var. Hissesi olmayan birirnin böyle bi yorum yapması son derece yanlış. Neyse bunların kimseye faydası yok.
Yağmurelif konusunda da bir kaç yorumunu okudum sadece. Ve düşüş başladıktan sonraki zamanlarda yazdı mı bilmiyorum. Hani ben iki gün sonra satsam crfsa yı gelip burdaki yorumları bile okumam. Geçtim onu sattığım hisseyi portfoyden de çıkarıyorum işim bitmişse. Belki haberi olmayabilir burdaki yazılarlardan. Benim takip ettiğim zamanlarda da çok yazmazdı. Ne yazdı ne yaptı bilgim yok. Sadece bi yorum benimksi.
Bencede mokoko filan terbiyesizliktir boşa yazan birisi bence...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...25c250f231.jpg
Resmen fıtık oldu pırttı
Ters kamayla sürüyo
Avod grafiği de aynı
Aşaaaağıya gidiyo
Ağa öyle istiyo
Sabır sınıyor
Çoook acemiyimmm
YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f9e39fea01.jpg
Avod kırdı bugün
Darısı başımıza
Vakıfbank trade hesabında, Akbank in 2,5 milyon lotu aldığı görünüyor, bilgisi olan var mı
İşlem hacmi çok çok zayıf ama yinede akyatirim en büyük satıcı suan
Patron satışı bugün başlamış olabilir. Bir taraftan tknosa bir taraftan crfsa satıyor Sabancı. Hayır olsun bakalım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a2eb1b5e3b.jpg
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlarrr bilen birisi varsa lütfen cevapp halka açıklık yüzde 5 olayı çözüldü sanırım bu durum bizi alt pazardan kurtarıyormuuu lütfen cecapp eskiden HOROZ,KUTADGU vardı değerli yorumları vardıı sayın MATERDEMLİ lütfen bir cevap saygılar
eğer okuyorsa,ki okuduğunu tahmin ediyorum sayın YAĞMURELİF lütfen çıkıp gelişmeleri yorumlarsanız seviniriz en azında bizleri geçtikk foruma saygı anlamında teşekkür ederim
Kardeş kimseden meded umma , 2.5 milyon hisse satıldıgı vakit alt pazardan kurtulur hisse lakin 2.5 milyon hisse piyasadan satılırsa ne olacak? sen onu düşün. izmir demir celıkte patron kopek gıbı mal satıyor derya denız oldu kac gundur taban ama hisse satısı bıttıgınde guneslı huzurlu gunler gerı gelecektır. O Vakitte speklatif nikli yagmurlar deryalar elifler gelecektir.