Sayfa 96/170 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon
Arama sonucu : 1353 madde; 761 - 768 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    bundan sonra foruma toshack kebabı için kullanacam , banane aslında yatırım için kullanmıyorum bu forumu artık hesabımı sılmelerını ıstedım sılmıyorlarda artık bol bol sıkayet edılip bu nıckı sıldırecem. :D
    Hatirlatayim forumdan süresiz yasaklansanız bile yazdıklarınız , nickiniz ve tüm bilgileriniz kalkacaktır sadece yazmanız engellenecektir bu yüzden yanlış yol seçmişsiniz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Gereken yapildigi icin trsekkurler

Adamin nicki bile sabancıdan geliyor burda geliyor terbiyesizce konusuyor. Neysekibkurtulduk

3.  Alıntı Originally Posted by Eymen001 Yazıyı Oku
    Gereken yapildigi icin trsekkurler

Adamin nicki bile sabancıdan geliyor burda geliyor terbiyesizce konusuyor. Neysekibkurtulduk
    Terbiyesiz adam birde argo yazmış. Bu sasa500 denen adami ben mahkemeye vereceğim

4.  Alıntı Originally Posted by omarfaruk Yazıyı Oku
    Terbiyesiz adam birde argo yazmış. Bu sasa500 denen adami ben mahkemeye vereceğim
    Hakkindir.

2 kati para kazanmak varken 18 de cikinca baya bir zoruna gitmis demekki... sasa500 luk

5. bwnim yazı neden silindi acaba

6. Ben zamanında bir kaç kişi şaibeli dedim o zaman forumda yazanlar üstüme gelmişti demektir haklıymışım.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by BPP Yazıyı Oku
    Ben zamanında bir kaç kişi şaibeli dedim o zaman forumda yazanlar üstüme gelmişti demektir haklıymışım.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yağmur elif neredesin)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Arkadaşlar 130 maliyeti var ne olacak böyle her gün düşüyor.

Sayfa 96/170 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •