Ben satýyorum.. Allah bin belasini versin...
Ben satýyorum.. Allah bin belasini versin...
Sabancý holding bela yiyorsun çýkart artýk kaðýdý ah alma çýkar aheste aheste...
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuna kadar sürerse 21 aralýk gibi kesiþim
96 kol kes
28 aralýk gibi büyük üçgen tamamlanýyor
(Günler 2-3 gün kayabilir öne/arkaya)
Yani 2 hafta
Grafik güncellemekten öghhh geldi artýkkkk
Çizimlerde yanýlma olabilir
Detaylý araþtýrýnýz
Çoook acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle en son mesajda yazmýþ olduðum küfür için okumak zorunda kalan arkadaþlardan özür dilerim. Gereksizin biri ikinci kez buraya gelrek insanlarýn moralini bozunca dayanamadým ve anladýðý dilden karþýlýk vermek zorunda kaldým. Sayýn sevgili yüce adminimiz de gereksiz þahsýn hayallerini süsleyen zencileri burda dile getirmekten çekinmeyen arkadaþýn mesajýný deðil de bizim karþýlýk verdiðimiz mesajlarý silmesi beni oldukça sinirlendirdi. Neyse gereksiz þahýs bizi kullanarak emeline ulaþmýþ oldu sonuçta. Bize de ceza vererek adaleti saðlamýþ oldu.
Kardeþ bugün son parça alým için elimdeki hisseyi bozdum. Benim hala umudum var. Sadece çook fýrsat kaçýrdýk ona üzülüyorum. Bunlarý söylerkende borsa geçmiþim martta baþladý. Ne teknik bilirim ne temel analiz. Herkesin durumu farklý. Benim bu paraya nerdeyse bir sene ihtiyacým olmayacak. En azýndan ilk bilançoyu beklerim diye düþünüyorum. Umarým herkes en azýndan zararsýz ayrýlýr.
5 aydýr borsada yatýrým yapýyorsunuz ve insanlara akýl veriyorsunuz, dikkatli olmanýzý öneririm. Sasa500 takip ederim kimsenin kötülüðünü istemez güzelleme yapacak da deðilim. Albarakada 10 milyon lot satýlacak denilince kagýdýn sirazesi kaydý kaldý ki kagýtta derinlik var. CRFSA 2,5 milyon lot ne yapar? Bu soru kafamý karýþtýrýyor acaba yabancý yatýrýmcýya blok mu satýlacak?
yada imkbde serbest mi satýlacak çok ama çok tehlikeli sularda yüzüyor olabiliriz.Ama aklýmda þuda var böyle satýslarda genelde bir grup gelir hisseye dadanýr ve hacim yaratýr o hacimde bogulmamak gerekir.Diye de düþünmeden edemiyorum
size çok sevdiðim bir þarkýyý armaðan ediyorum. Volkan Konak'tan gelsin arkadaþlar...
https://youtu.be/-GYMd_8X3lk
asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Mesala nerde akýl vermiþim? Öyle bi niyetim olsa bes aydýr yatýrým yaptýðýmý, teknk meknik bilmem diye söyler miyim? Ama sasa500 dediðin adam ikidir forma saçma sapan yorumlar yaptý. Siz bu adamýn son mesajlarýndan rahatsýz olmadýnýz yani öyle mi? Herkesin bi beklentisi var. Bekliyor. Biri gelmiþ kaðýdým yok þöyle olabilir böyle olabilir diyor. Saçma sapan kelimeler kullanýyor. Ben bundan rahatsýz olduðum için mesaja cevap yazdým. Sizden ricam þu mesajda akýl vermiþsiniz yönlendirme yapmýþsýnýz demeniz. Eðer böyle bi mesajým yoksa niyetinizin kötü olduðunu düþüneceðim.
Yer Ýmleri