ersoy bey nerelerdesiniz? diğer sayfa kapalı. doları 14 tl olması gerekli yazdınız ardından sayfaya dönmediniz.
ersoy bey nerelerdesiniz? diğer sayfa kapalı. doları 14 tl olması gerekli yazdınız ardından sayfaya dönmediniz.
Ersoy beye ceza yedirdiler diğer topicte oda uzun zamandır girmiyor.
Ersoy Hocam nerelerdesin ???? Sizin gibi bir üstad gerekli buraya tebrikler size , doğruları söylediğiniz için bazıları sizi şikayet edip ceza olmanıza neden oldu ama siz dinlemeyin onları ve yazmaya devam edin ....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ersoy bey. Sizin analizleriniz % 70 ile gerçek ve doğru olan. Tarih ve verilen rakamlar bile esneme yasansada bu kadar tahmin etmek zor bir iş. Sizin yorumlarınızı tekrar görmek isteriz. İnşallah görürüz.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceza verildiğine üzüldüm,o zaman ceza bitene kadar göremeyebiliriz ersoy beyi.
eylül ayını bekliyorduk ani hareket için.gerçekten dedikleri ve grafikleri gibi dolarda 2023te 25TL görülebilir bu harekete bakılırsa.
ev konut gayrimenkulleri satarak altın demişti en son altın 180 tl civarındaydı.şuan altının gramı 300tl yi geçti dolar 7,20tl usdtry paritesi işleme açıldı açıp bakabilirsiniz.kredi çekip girdim altına nereden satmalıyım?
Ersoy beyi beğenmeyen topikler. Neredesiniz. Kaçtan alınıp kaçtan satılacağını tahmin Edip bilgi paylaşır mısınız. Tabi biliyorsanız. [emoji3]
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ersoy hocanın çok değerli öngörüleri ve analizleri vardı , bakış açımızı genişletiyordu ve cok yönlü düşünmemize yardımcı oluyodu , sayelerinde şu an burda diil adamın defterini dürüp kayboldular kimseye bi hayırları da yok
Umarım geri döner bi an önce
Ben beğenmezdim. Şöyle ki, isabetli öngörüleri olmakla beraber süre vererek çok iddialı şeklide şuralara düşecek diye iddia ederdi, ben de bunu kimsenin tahmin edemeyeceğini bu kadar kesin konuşup haklı iken haksız duruma düştüğünü söylerdim. Hala da öyle düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım gibi kaçtan alıp kaçtan satılır bilme şansım yok o nedenle size de bir şey diyemem. Kendim %16 borsa, %20 döviz, kalanı günlük tl mevduattayım düştükçe kademeli borsaya giriyorum bilançolara bakarak. Muhtemelen kasım sonu %100 Borsada olacağım, sonrasında da bilanço bazlı hisse değiştirmekle beraber uzun süre kalmayı planlıyorum.
Umarım faydalı olmuştur. Ersoy beyi de tebrik ederim haklı çıktı, ( ben de haklı çıktım borsadan komple çıkmıştım geçen sene ) ancak kendisine dedigim gibi o kadar kesin konuştu ki kendisini takip etmeye kalkan varsa eğer 3 4 kere komple battı. Bu şekilde gün tarih verilmez yanlıştır bilmem kendisi katılır mı bu görüşüme.
Arkadaslar ne diyorsunuz? Adam 10 tane nikle yazip insanlarda kendini overek algi yaratiyor. Acik acik burda hisse pazarlayip duruyor. Pazarladigi sirketler de gunun birinde topu dikecek patron sirketleri. Dalga mi geciyorsunuz siz ya? Bu forumun amaci bu mu? Burasi sirk mi?
Adam kafayi yemis kara cahilin teki iste. Arada ya art niyetten, ya karacahilliginden hisse sokusturuyor bilinc altiniza. Sizin borsada tecrubeniz olsaydi haci hoca aramakla durmazdiniz, gorurdunuz zaten. Gormediginize gore, ERSOY'un niki degilseniz, dedigimizi dinleyin. Gidin 30-50 hisselerine, salak sacma adamarin pesine dusmeyin. Bu forumun amaci insanlara hisse onerme degil, bilgi paylasimi.
Yonetime gosterdim kronolojik olarak pazarlama yazilarini, cezayi basmisllar. Bu sahis ne zaman hisse pazarlasa aynisini yapacagim. Bu kadar.
EDIT: 8 tane cikardim simdiye kadar kesin olan. Bu topige de bakinca bu sahsin en azindan 30 tane niki var. 3 mesaj, 5 mesaj, hep Ersoy'un topigine yazip pompalayan uyeler. Yuruyun gidin isinize ya.
Bu arada bu nikleri yonetime sikayet etmedim. Adam bizi beyinsiz sanip ayni sirke devam ederse onlari da sikayet edecegim. O zaman temelli gidecegine emin olabilirsiniz.
anketi oylamadım.baya düşük buldum.o değerlere düşmez de demiyorum gene.ama doların 6 küsür olduğu bir yerde borsa morsa düşmez.bilen bilir.allah korusun ülke eğer yıkılmaz ise 70l görür belki ama altı imkansız.büyük hisse analizinegelince bilanço ve hisse fiyatlamaalarının yıllıklandırılmış verileri oranlayıp hesaplarsanız şirkete bir puan verirsiniz.bu anlasitler vs yapar.
petrol ve gıda sektöründe avantajlı sektörleri tüpraş coca ola olması sır değildir.ayrıntısı için kaynak ;https://borsaistanbu.blogspot.com/20...t-puanlar.html
Adamdan ogrendiklerim oldu ogreneceklerim yarim kaldi.burada sadece ersoyun yazdiklarini okuyorum.bi kac soru soracaktim ersoya belki merak eder
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de 40 binin üzerinde bireysel yatırımcı kısa yoldan zengin olma hayali ile Forex'te işlem yapıyor. Yatırımcıların büyük bölümü, kısa sürede birikimlerini kaybediyor Zengin olmak için giriyorlar anahtarı bırakıp çıkıyorlar haber 2016 yılından alınma mart 2016 bu tip insanlar oldukça piyasalar da biz daha çok sert yukarı hareketler sert aşağı hareketler görürüz gibi geliyor bana
https://www.sozcu.com.tr/2016/ekonom...orlar-1143534/
Ersin hocayı taşladilar ama söyledikleri çıkacak bu dolar 25 TL yine giren 2020 de.
Bence gelmeli ve uyarmaya devam etmeli
Neymis ogrendikleriniz bir yazsaniza bize?
3 lot 5 lot alim yapmak mi? Git "Sig tahtalarda islem yapmanin kurallari"ni oku. Yuklu aldigin zaman ustune oynarlar. Adi ustunde "sig", derinlik yok, piyasa dengesi yok. Bunu birinin mi soylemesi gerekiyor? Bana vaktinde kimse soylemedi.
Ayrica eskiden sirket patronlari istedikleri zaman kimin ne kadar aldigini MKK'dan gorebilirlerdi. Sen istedigin kadar 3 lot 5 lot al 10 sene. Adam listeni cikarir ordan. Simdi de Genel Kurul'dan once sirketin hissedarlarinin isimleri ve ellerindeki paylar yollaniyor sirkete.
Adam 35 sentten, daha yazilim ile donanim arasindaki farki bilmeden donanim sirketini bilgisayar sirketi diye yok "Yerli WhatsApp yapacak, yok yerli otolara program yazaak, yok yerli coin cikaracak" diye pazarladi. 35 sentten 9 sente 6 ayda.
Saka gibi birsey ya. Adam tonlarca rumuz almis, sirke cevirmis ortami kendini ove ove. Bana ve aileme ettigi tonlarca hakaret kufur ortada. Bu karacahillere de haci hoca deniliyor. Artik insanlar ne seviyede. Kime derdimizi anlatabiliriz.
666 hangi forum sayfasina girersen gir hepsi aglama duvari.ersoy uyarip durdu altin diye bide bi kac tanede hisse soyledi ozellikle escom u alan nikah kiymistir hisseyle.ben adamin tahminlerini dinlemekten hosnut oluyorum.milletin aglanmasini degil.ogrenmek istiyorsak ufacik cocuktan bile bir sey ogrenebiliriz yeterki bakmasini bilelim.ben ersoyla sohbet etmek isterdim
Bu krizi adam ne zaman tahmin etti.onun paylastiklarini arastirdim.basta ben inanmadim daha ilk okudugum zaman pozizyonumu almis olsaydim.50 000 kredi cekmeyip evimi suan borcsuz aliyodum.yani benim hesabim 50 000 tl kardan zararim var.
Secimden sonra iyimserlik havasi olusturaklar dedi fakat tam tersi oldu.iyimserlik havasini acaba suan mi olusturuyolar yorum yapacak biri var mi
Hükümete helal olsun gelmekte olan krizi de rahibin üstüne atti oh misss.
Peki hükümet bilmiyor muydu yol ve köprüye yatirilan milyarların sonucunun böyle olacagina tabi biliyordu ama devletin bekasi mi hükümetin bekasini mi düşünecekti.
Üretime dayali bir ekonomi olustursalar belkide ilk 5 sene sonunda birdaha secilmeyeceklerdi milletin istedigini verdiler.
Notlar dibte enfasyon en az yillik yuzde 30,dolar 6.15 cikmasa daha sukredecez faiz 25 lerde daha kötüsü ne olacak ben de merak ediyorum aylik maasimdan kalan olursa bist 30 ya da 50 den surekli alim yapacam 1-2 seneye borsa eski zirvesini gecer lakin pahalilik ve alim gücümüz 5 seneye eski haline gelmez diye düşünüyorum.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisin human01 birakin adami.kim darbe yyecekse yesin.
Krizin gelecegi sanirim 2014 da bellidi.tabiki sucu atilacak birsey bulmalari tebrik edilecek olay.ersoyun paylastigi bi vidyodaki adamin kitabini okudum adam 2014 yilinda yazmis 2019 krizini.yani benim anladigim bu kriz muhakkak gelecek.ama hukumette bunu biliyo bence ona gore pozisyon aldi.
Ersoy kim arkadaşlar ?
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp benim sesli düşüncelerimin eseridir bilakis...
VATANINI satan insanlara umutsuzluk pompalıyan
ersoy denen adam iykide ceza almış MEMLEKET
biraz nefes alsın
Lütfen böyle yersiz ve milsiz yorumlar yapmayalım.
https://youtu.be/tYZoXONbZrU
Bünyemiz sağlam değil mi yoksa.
Ortada kriz tahmini yok. Arkadaşın yazdığı tarihte xu100 çıkışa yeni başlıyordu bu bir..
İkincisi global bir krizden bahsediyor, türkiye krizinden değil. italyanın batacağından bahsediyor, amerika rekor kırıyor italya düzelme aşamasında bu iki.
Üçüncüsü ise FED in daralmaya gitme sebebi 2008 krizinden çıkılsın diye bastığı paralar işlevini gördü, ekonomiler düzeldi. Ekonomiler rayına oturduğu için FED daralmaya gidiyor. Bakmayın siz ticaret savaşlarına falan millet mal almasın diye sıcak tutuyorlar. Amerika da hisse talebi dünyanın en yüksek seviyesinde.
Dünya 2015 de finansal kriz yaşadı, 2017 de bitti. Şimdi önümüzdeki 5 sene yeni rekorlar tazeleyecek.
Türkiye nin bu duruma düşeceğini bütün ekonomistler biliyordu, zor tahminler değil.
Burdaki oda sicakliginda IQ'su olanlari es gecin.
Gormek istiyorsaniz hisse pazarlamasi nasil yapilirmis buna bakin:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...81#post2400781
Adamin ilk pazarlamasindan bu ana kadar gecen 6 ayda bu hisse dolar bazli 5'tek 1'ine indi.
Burda da sahte rumuzlarinin 3 tanesi (toplamda 8 tane cikardim):
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post2468051
Ne kadar cok dusunceli bi millet olduk hep mi boyleydik yoksa yasarken mi.ne cok kotuluyosunuz bu adami.birakin kendi haline. yazdiklarinida okumayin.etiket yapistirmak neden bu kadar onemli nosfecagri
Ersoy ben degilim fakat analizlerini ve yazilarini takip ediyorum.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak malesef toplumumuzun bir hastaligi.birak seker kardesim 666 mis 777 mis.varsa bi fikrin,zikrin,bilgin,analizin vs.sende paylas seninde yazilarini okuyalim.insanlarin psikolojisinin bozuk oldugunu anliyosun madem deliyle neden deli oluyosun.dogrudur adam bir suru nick almistir yazmistir.madem bu memleketin zaptiyesi sizsiniz forumda bir suru hisse onerenler var onlarida sikayet edin.neden ozellikle escom.
Bence siz olayı ESCOM üzerine indirgeyerek adamın paylaştığı sayfalarca görüşü, desteklediği grafikleri, verdiği video linklerini vb. siz beğenmesenizde insanların işine yarayabilecek argümanları hiçe sayma peşindesiniz. Bununda ESCOM hissesi özelinde yapmanızında özel bir sebebi olsa gerek. Ben Ersoy'un yazdığı herşey kesin doğrudur demiyorum. Ama farklı tarzıyla takipten hoşlandığımı ve paylaşımlarından faydalandığım biri olduğunu söylüyorum.
Ne escomu kardesim? Elimde 20 tane hisse var. Bunun salladiklari arasinda onu gordum Vakifbank'a raporu koyarken.
Pis bir grafik koymus, birisi de "Senin yazdiklarin hic anlasilmiyor karman corman, ne diyorsun?" demis. Linke bastigimda escomun whatsappini okudum. Baska bildigim hisseye de sallasa ona da yazarim. Bilmedigim seylere mi yazacagim? Tarihiyle fiyatiyla yapilan manipulasyonlari ortaya koydum iste. Adamin tarihcesine baksam 10 tane boyle baska hisse cikar. Ona mi vakit harcayacagim?
Dolara comak sokmus. Kimin neyine comak sokmus? Yuzmilyonlarca dolar islem oluyor bazi gunler dolarda. Ersoyun pompalamasiyla senin onun bunun aldigi 30 dolardan mi comak sokuluyormus birilerine?
Kapasite sorunu olan insanlara birsey anlatmak zor. Ben yazacagimi yazdim. Adam geldiginde ayni sirke devam ederse cikardigim rumuzlarin hepsini de yonetime verecegim. Bu kadar.