Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 98/119 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 777 - 784 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

Neymis ogrendikleriniz bir yazsaniza bize?

3 lot 5 lot alim yapmak mi? Git "Sig tahtalarda islem yapmanin kurallari"ni oku. Yuklu aldigin zaman ustune oynarlar. Adi ustunde "sig", derinlik yok, piyasa dengesi yok. Bunu birinin mi soylemesi gerekiyor? Bana vaktinde kimse soylemedi.

Ayrica eskiden sirket patronlari istedikleri zaman kimin ne kadar aldigini MKK'dan gorebilirlerdi. Sen istedigin kadar 3 lot 5 lot al 10 sene. Adam listeni cikarir ordan. Simdi de Genel Kurul'dan once sirketin hissedarlarinin isimleri ve ellerindeki paylar yollaniyor sirkete.

Adam 35 sentten, daha yazilim ile donanim arasindaki farki bilmeden donanim sirketini bilgisayar sirketi diye yok "Yerli WhatsApp yapacak, yok yerli otolara program yazaak, yok yerli coin cikaracak" diye pazarladi. 35 sentten 9 sente 6 ayda.

Saka gibi birsey ya. Adam tonlarca rumuz almis, sirke cevirmis ortami kendini ove ove. Bana ve aileme ettigi tonlarca hakaret kufur ortada. Bu karacahillere de haci hoca deniliyor. Artik insanlar ne seviyede. Kime derdimizi anlatabiliriz.

2. 666 hangi forum sayfasina girersen gir hepsi aglama duvari.ersoy uyarip durdu altin diye bide bi kac tanede hisse soyledi ozellikle escom u alan nikah kiymistir hisseyle.ben adamin tahminlerini dinlemekten hosnut oluyorum.milletin aglanmasini degil.ogrenmek istiyorsak ufacik cocuktan bile bir sey ogrenebiliriz yeterki bakmasini bilelim.ben ersoyla sohbet etmek isterdim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

3 lot 5 lot alim yapmak mi? Git "Sig tahtalarda islem yapmanin kurallari"ni oku. Yuklu aldigin zaman ustune oynarlar. Adi ustunde "sig", derinlik yok, piyasa dengesi yok. Bunu birinin mi soylemesi gerekiyor? Bana vaktinde kimse soylemedi.

Ayrica eskiden sirket patronlari istedikleri zaman kimin ne kadar aldigini MKK'dan gorebilirlerdi. Sen istedigin kadar 3 lot 5 lot al 10 sene. Adam listeni cikarir ordan. Simdi de Genel Kurul'dan once sirketin hissedarlarinin isimleri ve ellerindeki paylar yollaniyor sirkete.

Adam 35 sentten, daha yazilim ile donanim arasindaki farki bilmeden donanim sirketini bilgisayar sirketi diye yok "Yerli WhatsApp yapacak, yok yerli otolara program yazaak, yok yerli coin cikaracak" diye pazarladi. 35 sentten 9 sente 6 ayda.

Saka gibi birsey ya. Adam tonlarca rumuz almis, sirke cevirmis ortami kendini ove ove. Bana ve aileme ettigi tonlarca hakaret kufur ortada. Bu karacahillere de haci hoca deniliyor. Artik insanlar ne seviyede. Kime derdimizi anlatabiliriz.
    Ya 666 sana ne alan memnun satan memnun, sana ne kim kimden görüş isterse ister, SANA NE KEYFİMİN KAHYASIMISIN?

4. Bu krizi adam ne zaman tahmin etti.onun paylastiklarini arastirdim.basta ben inanmadim daha ilk okudugum zaman pozizyonumu almis olsaydim.50 000 kredi cekmeyip evimi suan borcsuz aliyodum.yani benim hesabim 50 000 tl kardan zararim var.

5. Secimden sonra iyimserlik havasi olusturaklar dedi fakat tam tersi oldu.iyimserlik havasini acaba suan mi olusturuyolar yorum yapacak biri var mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Dostum bırak iyi bir darbe yesinler..Sonra sen söylemeden de akillanirlar.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Hükümete helal olsun gelmekte olan krizi de rahibin üstüne atti oh misss.
    Peki hükümet bilmiyor muydu yol ve köprüye yatirilan milyarların sonucunun böyle olacagina tabi biliyordu ama devletin bekasi mi hükümetin bekasini mi düşünecekti.
    Üretime dayali bir ekonomi olustursalar belkide ilk 5 sene sonunda birdaha secilmeyeceklerdi milletin istedigini verdiler.
    Notlar dibte enfasyon en az yillik yuzde 30,dolar 6.15 cikmasa daha sukredecez faiz 25 lerde daha kötüsü ne olacak ben de merak ediyorum aylik maasimdan kalan olursa bist 30 ya da 50 den surekli alim yapacam 1-2 seneye borsa eski zirvesini gecer lakin pahalilik ve alim gücümüz 5 seneye eski haline gelmez diye düşünüyorum.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Haklisin human01 birakin adami.kim darbe yyecekse yesin.

Sayfa 98/119 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •