50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Ben beðenmezdim. Þöyle ki, isabetli öngörüleri olmakla beraber süre vererek çok iddialý þeklide þuralara düþecek diye iddia ederdi, ben de bunu kimsenin tahmin edemeyeceðini bu kadar kesin konuþup haklý iken haksýz duruma düþtüðünü söylerdim. Hala da öyle düþünüyorum.
Yukarýda yazdýðým gibi kaçtan alýp kaçtan satýlýr bilme þansým yok o nedenle size de bir þey diyemem. Kendim %16 borsa, %20 döviz, kalaný günlük tl mevduattayým düþtükçe kademeli borsaya giriyorum bilançolara bakarak. Muhtemelen kasým sonu %100 Borsada olacaðým, sonrasýnda da bilanço bazlý hisse deðiþtirmekle beraber uzun süre kalmayý planlýyorum.
Umarým faydalý olmuþtur. Ersoy beyi de tebrik ederim haklý çýktý, ( ben de haklý çýktým borsadan komple çýkmýþtým geçen sene ) ancak kendisine dedigim gibi o kadar kesin konuþtu ki kendisini takip etmeye kalkan varsa eðer 3 4 kere komple battý. Bu þekilde gün tarih verilmez yanlýþtýr bilmem kendisi katýlýr mý bu görüþüme.
Arkadaslar ne diyorsunuz? Adam 10 tane nikle yazip insanlarda kendini overek algi yaratiyor. Acik acik burda hisse pazarlayip duruyor. Pazarladigi sirketler de gunun birinde topu dikecek patron sirketleri. Dalga mi geciyorsunuz siz ya? Bu forumun amaci bu mu? Burasi sirk mi?
Adam kafayi yemis kara cahilin teki iste. Arada ya art niyetten, ya karacahilliginden hisse sokusturuyor bilinc altiniza. Sizin borsada tecrubeniz olsaydi haci hoca aramakla durmazdiniz, gorurdunuz zaten. Gormediginize gore, ERSOY'un niki degilseniz, dedigimizi dinleyin. Gidin 30-50 hisselerine, salak sacma adamarin pesine dusmeyin. Bu forumun amaci insanlara hisse onerme degil, bilgi paylasimi.
Yonetime gosterdim kronolojik olarak pazarlama yazilarini, cezayi basmisllar. Bu sahis ne zaman hisse pazarlasa aynisini yapacagim. Bu kadar.
EDIT: 8 tane cikardim simdiye kadar kesin olan. Bu topige de bakinca bu sahsin en azindan 30 tane niki var. 3 mesaj, 5 mesaj, hep Ersoy'un topigine yazip pompalayan uyeler. Yuruyun gidin isinize ya.
Bu arada bu nikleri yonetime sikayet etmedim. Adam bizi beyinsiz sanip ayni sirke devam ederse onlari da sikayet edecegim. O zaman temelli gidecegine emin olabilirsiniz.
Son düzenleme : 666; 19-08-2018 saat: 12:14.
anketi oylamadým.baya düþük buldum.o deðerlere düþmez de demiyorum gene.ama dolarýn 6 küsür olduðu bir yerde borsa morsa düþmez.bilen bilir.allah korusun ülke eðer yýkýlmaz ise 70l görür belki ama altý imkansýz.büyük hisse analizinegelince bilanço ve hisse fiyatlamaalarýnýn yýllýklandýrýlmýþ verileri oranlayýp hesaplarsanýz þirkete bir puan verirsiniz.bu anlasitler vs yapar.
petrol ve gýda sektöründe avantajlý sektörleri tüpraþ coca ola olmasý sýr deðildir.ayrýntýsý için kaynak ;https://borsaistanbu.blogspot.com/20...t-puanlar.html
Adamdan ogrendiklerim oldu ogreneceklerim yarim kaldi.burada sadece ersoyun yazdiklarini okuyorum.bi kac soru soracaktim ersoya belki merak eder
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de 40 binin üzerinde bireysel yatýrýmcý kýsa yoldan zengin olma hayali ile Forex'te iþlem yapýyor. Yatýrýmcýlarýn büyük bölümü, kýsa sürede birikimlerini kaybediyor Zengin olmak için giriyorlar anahtarý býrakýp çýkýyorlar haber 2016 yýlýndan alýnma mart 2016 bu tip insanlar oldukça piyasalar da biz daha çok sert yukarý hareketler sert aþaðý hareketler görürüz gibi geliyor bana
https://www.sozcu.com.tr/2016/ekonom...orlar-1143534/
Ersin hocayý taþladilar ama söyledikleri çýkacak bu dolar 25 TL yine giren 2020 de.
Bence gelmeli ve uyarmaya devam etmeli
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri