Biri kaliteli pamuk falan dedi ya. 1 gün sonra geri vites yaptı onunla ilgili .
Öldükten sonra pamuk tıkamak yerine silikonla kapatıyorlar diye bir rivayet var.
Printable View
bana rize derneklerinden ve bir kaç çevreci arkadaştan ikizderedeki direnenler için açılan imza kampanyalarına katılmam için mesaj gönderdiler. bende onlara ikizderedeki yerel seçim sonuçlarının olduğu tabloyu yollayarak bırakın beter olsunlar dedim. orada 50-100 köylü veya çevreci direnirken geriye kalan ikizdereliler seyrediyor veya eylem yapanlara sövüyor. ne işimiz var bırakın hakettiklerini aldsınlar sonuçta o işi yapanda kendi hemşehrileri ihaleyi verdirende kendi hemşehrileri onlar %90 kusur yerelde oy verdikleri gün sarı öküzü kaptırdılar diğer partilere farklı görüşlere yer vermeyerek temsilde bitirdiler kendilerini
Twitter da başlık açılmış,%90 ı tepki ve eleştiri,gelen destek mesajlarının neredeyse tamamı deşifre olmuş trol hesaplar,en çok gücüme gidende bunların arpasının bizim vergilerden oluşu....gerçek adları vs yok bir çok ortamda denk gelenlerden ikisi;''son laik bükücü''--''devlet yanlısı'' bu alçakların nereden yönetildiğine dair tahminim var ama kanıtlayamam...:evil:
Halkbank ile ilgili ABD'de devam eden yargı süreçlerinden biri olan Federal Mahkeme'deki bir sonraki duruşmanın 3 Mayıs Pazartesi günü yapılması öngörülüyor. Ancak temyiz süreci halen devam ettiği için bu duruşmanın ertlenme olasılığı bulunuyor.
Twitter, AK Trol ağını ifşa edip çökertti; Stanford raporladı: Gezi döneminde, kamuoyu düşüncesini şekillendirmesi ve muhaliflere karşı çıkması için 6 bin kişi işe alındı
https://t24.com.tr/haber/twitter-ak-...-alindi,883839
Twitter'ın kendisi de çok masum bir halt değil. İşlerine geleni görmezden gelip gelmeyene yol veriyorlar. İğrenç bir platform. Bir ara sırf takip ettiğim 2-3 kişiyi kaçırmayayım diye bir fake hesap açmıştım en son dayanamadım onu da sildim.
A*p bunu yasaklasa ayakta alkışlarım.
Boynu Kalın:
"HELAL HARAM NEDİR BİLMEYEN ADİ GÜRUH"
“ALAYINIZIN CEHENNEME KADAR YOLU VAR”
“DEVLETİN KASASINA BU PARANIN NEREDEN GELDİĞİ SİZİ İLGİLENDİRMEZ”
“VERGİLERİNİZDEN BANA DÜŞEN HİSSEDEN HEPİNİZE KALİTELİ PAMUK ALDIM”
SOSYAL MEDYA HESABINI SİLDİ
Mehmet Boynukalın, tepki çeken sözlerinin ardından paylaşımı yaptığı sosyal medya hesabını önce kilitledi, sonra tamamen sildi.
Boynu Kalın üniversite hocasiymis aynı zamanda .
"Hiç kimsenin, yaşam tarzına karışmadık." Emme rakı satışı yasak, yersen...
Evde alkol üretmek sıradan bir hale geldi artık farklı yöntemler deneniyor, incirli şarap yapmış biri geçen bilim adamı titizligiyle anlatıyordu. Bu çalışmalar sürerse dünyada bir sonraki büyük kimyacı bizden çıkabilir, mesela iranlılardan hayyam çok geçmiş tarihte imbik denen arıtma damıtma aletini icat etmiş.Muhtemelen alkol yasagındandır. Bilime daha nasıl destek olunsun, kamyon şöföründen bilim adamı üretiyor devlet.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün sanırım ölü sayısı rekordu. Bugün en yüksek 2. Ölüm sayısı ama malesef ağır hasta sayısı ancak 5veya 10 arasıdüşüyor.
O değil de Beşiktaş bey ne yapıyorsunuz? :D
Medeniyet:
Ateş. Tekerlek. İmbik
İran'da dinciler yönetime geldikten sonra ilkokullarda öğrencilere içki şişesi gösterip "bu ne şişesi" diye sorarmış, çocuklarda bilmenin verdiği heyecanla "biliyorum, bizim evde var" dermiş. Sonra o evler akşam olmadan basılırmış. Çocuklarınızı şimdiden uyarın, ne olur ne olmaz. Adamlar halkın sinir uçlarını uyarıyor, her defasında bu kadar olmaz diyoruz; sonra daha beterini yapıyorlar. Ülkenin ismini Miskinler Tekkesi mi yapsak?
ATAM İZİNDEYİZ!
Atam, hala yaşıyorsak:
Edepsizlik sayesinde!
Altı oku soruyorsan,
Politika dehlizinde!
Hele partin senden sonra,
Devrimlerin tavizinde!
Vasfedeyim halimizi,
Kalemime ver izin de!
Yobazlarla gericiler,
Onlar bizden daha zinde!
’Atam, Atam..’ derler ama,
Bir adınız var sizin de..
Halkçılıkla devletçilik:
Anlatamam, çok hazin de..
Çoktanberi sahteciler,
Ağır çeker her vezinde!
Tek umut var, o da yalnız,
Amerikan dövizinde!
Sorma Ata’m, halimizi,
Hal mi kaldı anlatacak..
İşte geldik dizindeyiz!
Yata yata çok yorulduk,
Tatil yaptık, izindeyiz!
Sanayide henüz daha,
Cafer için lâzım diye,
Amerikan bezindeyiz!
Geçeceğiz Avrupa’yı
Ama şimdi izindeyiz!
Hocamız var, hacımız var,
Uçan kuşa borcumuz var,
Eloğlunun ağzındayız!
Ama bizi zor bulurlar,
Bahar, yaz, kış izindeyiz!
Evet, doğru söylemişsin:
’Türk milleti çalışkandır! ’
Biz de senin tezindeyiz!
Dinlenmekten yorulduk da,
Onun için izindeyiz!
Zinde kuvvet diye söz var,
Kimse bilmez adresini,
Ah zindeyiz, vah zindeyiz!
Bugün değil, bu yıl değil,
Çoktan beri izindeyiz!
İlerledik Ata’m öyle,
Şimdi görsen tanımazsın:
Amerikan tarzındayız!
Arasan da bulamazsın,
Otuz yıdır izindeyiz!
Aziz NESİN(Azizname, S. 9-11)
Alkol eskidi millet zencefil ve limon sularından korona aşısı yapıyor :)
Ey ahali.
Size bir sorum var.
Cigara kağıdına sarılıp da ,ağızda dil altında tutulan yeşil bitki türü nedir.??..
( Bugün, İstanbul metrosunda vatandaş yaparken gördüm.)
Ekşi sözlük e erişimde sorun yaşayan var mı?
Maraş otu...
Tşk.ler dogrudur, aklıma bir anı geldi bunu okuyunca bizim bir polis emeklisi abimiz vardı zeki abi, dogal komik tiplerden, mahallede kafe bilordo açmiştı. Etrafta da kısmi akıl saglıgı bozuk tipler olur ya mustafa ismindeki birini de herkes tanır. Arada aniden nerden geldigi belli olmadan kafenin önünde müşterileri rahatsız edecek şekilde bagırır bizim polis abiyi çıldırtır,zeki abide kovalar mustafa kaçardı. Birgün oturuyoruz kafede, bu sefer başka bir deli gelip bagırmaya başladı. Abimiz çıktı içerden "mustafa yakalarsam seni ××× diye.." peşinden gidip uzaklaştırdı deliyi. Döndü neyse "abi dedik bu mustafa degilki veysel" dedik. Zeki abi döndü bize "Bu ********lerin hepsi mustafa bakmayın siz" dedi. O an için cok komik bir andı, uzun süre gülme krizleri geçirdik. Tüm delilerin adıda mustafa kaldı bizde ondan sonra, cafeye yeni gelen tuhaf tipler dahil.
O hesap bende iranlı bilim adamlarının hepsine hayyam demiş olayım, ha ömer ha cabir:)LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birayı firavunun emrinde piramit inşa edenler içiyodu
Bira ceviz ekmek ve 2 gıda veriyolardı o işçilerinde tabi bi Mayıs günleri kutlu mutlu olsun yani
Ben kımız içerim ata ters binerim dıgudık dugıdık diyar diyarda gezerim
Bilmiom valla
Sümer mi süner mi
Çekince
Bugunku Suriye mi ora?
Kadeş antlaşma
Sumer Hitit
Mısır'da yeni kazılar başladı şimdi yeni. Muhtemelen Mısır medeniyeti M.Ö. 10.000 lere uzanıyor. Ama şimdilik teknik olarak Sümer Mısır'dan eski.
Tabi bir de Göbeklitepe olayı var, o apayrı daha çözemediler.