Sayfa 97/1002 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Twitter da başlık açılmış,%90 ı tepki ve eleştiri,gelen destek mesajlarının neredeyse tamamı deşifre olmuş trol hesaplar,en çok gücüme gidende bunların arpasının bizim vergilerden oluşu....gerçek adları vs yok bir çok ortamda denk gelenlerden ikisi;''son laik bükücü''--''devlet yanlısı'' bu alçakların nereden yönetildiğine dair tahminim var ama kanıtlayamam...
    Twitter, AK Trol ağını ifşa edip çökertti; Stanford raporladı: Gezi döneminde, kamuoyu düşüncesini şekillendirmesi ve muhaliflere karşı çıkması için 6 bin kişi işe alındı

https://t24.com.tr/haber/twitter-ak-...-alindi,883839
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Twitter, AK Trol ağını ifşa edip çökertti; Stanford raporladı: Gezi döneminde, kamuoyu düşüncesini şekillendirmesi ve muhaliflere karşı çıkması için 6 bin kişi işe alındı

Twitter'ın kendisi de çok masum bir halt değil. İşlerine geleni görmezden gelip gelmeyene yol veriyorlar. İğrenç bir platform. Bir ara sırf takip ettiğim 2-3 kişiyi kaçırmayayım diye bir fake hesap açmıştım en son dayanamadım onu da sildim.

A*p bunu yasaklasa ayakta alkışlarım.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Adamlar bundan para kazanıyor,gerekirse vpn kullanarak binlerce yeni hesap açtıkları meydanda,söyleyecek çok fazla sözde yok maalesef taşlar bağlı...

4. Boynu Kalın:

"HELAL HARAM NEDİR BİLMEYEN ADİ GÜRUH"

“ALAYINIZIN CEHENNEME KADAR YOLU VAR”

“DEVLETİN KASASINA BU PARANIN NEREDEN GELDİĞİ SİZİ İLGİLENDİRMEZ”

“VERGİLERİNİZDEN BANA DÜŞEN HİSSEDEN HEPİNİZE KALİTELİ PAMUK ALDIM”

SOSYAL MEDYA HESABINI SİLDİ

Mehmet Boynukalın, tepki çeken sözlerinin ardından paylaşımı yaptığı sosyal medya hesabını önce kilitledi, sonra tamamen sildi.

Boynu Kalın üniversite hocasiymis aynı zamanda .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Twitter'ın kendisi de çok masum bir halt değil. İşlerine geleni görmezden gelip gelmeyene yol veriyorlar. İğrenç bir platform. Bir ara sırf takip ettiğim 2-3 kişiyi kaçırmayayım diye bir fake hesap açmıştım en son dayanamadım onu da sildim.

Bir belgeselde twitter değil ama facebook'un amerikan seçimlerine seçmen yönlendirme amaçlı müdahalesi oldukça ayrıntılı bir biçimde anlatılıyordu, buradan bir arkadaş tavsiye etmişti, izlemiştim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Dostum kendi kendine yasaklamışsın işte ne güzel, girmezsin olur biter

O yassahlansın bu yassahlansın bu tarz boomer kafa olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir belgeselde twitter değil ama facebook'un amerikan seçimlerine seçmen yönlendirme amaçlı müdahalesi oldukça ayrıntılı bir biçimde anlatılıyordu, buradan bir arkadaş tavsiye etmişti, izlemiştim...
    Hepsi yaptı o işi. Facebook, twitter, google, youtube, amazon alayı demokrat parti destekçisi.

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Dostum kendi kendine yasaklamışsın işte ne güzel, girmezsin olur biter

O yassahlansın bu yassahlansın bu tarz boomer kafa olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    millet akp'yi ayakta alkışlamak için fırsat kolluyor, 20 yıllık yıkım önemli değil..!!
    mesela emekliye 100 tl. ikramiye zammı yaptılar ben amuda kalkıp alkışlıyorum bazen..

Sayfa 97/1002 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •