aynen doğru ..
Printable View
60.00 kadar alan tahta yapıcı olsaydı .şuan hissenin fiatı buralar olmazdı .en az 5500 civarı yada daha yukarısı olmalıdır ...
bizim gibi yatırımcı olan için farketmez sadece zaman kaybı olur sonuç değişmeyecek ....
Para çıkışı olmadan %-7 .Pek inandırıcı değil.Gördüğüm kadar yatırımcısıda pek silkelenecek türden değil :)
ben şu ,bu kişisine bakmıyorum...isteyen devam eder isteyen de çıkar..ben hissemize inanıyorum...bu kaliteli hissemizin değeri buralarda olmamalı düşüncesindeyim..
bu sabah hem getirilen tedbir hem de sabah sabah şirketin açıklamada geç kalması bazı yatırımcılarda panik oluşturdu...bu panik geçtikten sonra inşALLAH yolumuza devam ederiz..
boşuna uğraşıyor .mal kaptırmaktan başka bir şey yapamaz .yavaş yavaş hisseye ilgi çoğaldı ....artık kendileri bilir.bekleyip sabreden kazanır ..
Bu arada herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun
Philip’in yerinde olsam döner alır tahtayı hizaya çekerim..hem haber akışı ile bozulan ivme devam eder..
zaten mecbur yapmaları yoksa mal kaptırır ..
Tahtada savaş var resmen, izliyoruz
Tradesoft gibi hızlı veri hizmeti sağlayan bir firmaya mail ulaşmaması tamamen bir düzmece. ATA HOLDİNGE hiç yakışmadı bu tezgah
ky yatırımcılarında paniğe neden oldular..ama su akar yolunu bulur..bu gün herşeye rağmen hiç trade yapmadım...satış baskısı bittiği ertesi vakitte olası çıkış tepkisinin de sert olmasını bekliyorum...atatp bir kere yola çıktı düşüncesindeyim..piyasa beklentilerini az çok tanıdı...asıl heyecanlı seansları kasım ayına yaklaşırken yaşayacağımızı düşünüyorum...green x lansmanı çok değerli...bir çok basın yayın kuruluşu bundan söz edecek..tahminlerime göre ileride tv lerin ekonomi bölümlerinde yer almaya başlayacak...nasıl ki bıst 100 endeksi yorumları yapılıyorsa ileride green x yorumları da yapılacak...çünkü türkiyenin bir numaralı gündem maddesi yenilenebilir enerji, karbon vergisi ve ihracat olacak..
Herkese hayırlı kandiller dilerim.İnsallah bugünün telafisini en kısa sürede gerçekleştirir.Bende sn.keko gibi green x i görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok.
bunu ben de yakıştıramadım...zamanında açıklama yapmadıkları için hisse tam 1 saat kapalı kaldı buda moralleri bozdu...önceki gün ata yatırımdan yaklaşık 400-500 bin civarı bir lot satışı olmuştu bireysel...acaba müşterilerinin o satılan mallarını tekrardan yerine koymasını sağlama çabasına mı girdiler bilemiyorum..şirketimiz güzel ve potansiyelli ama bu tür şeyler gerçekten de insanı üzüyor...ne yazık ki tüm toplumumuz bu şekilde...hangi kuruma giderseniz gidin böyle...
geçen gün 8 yıl medrese okumuş ve yaşı 29 a varmış bir imam adayı gelip hastanede temizlik işçisi olarak çalışmak için iş başvurusu yaptı...onun söylediğine göre diyanette bile rüşvet adam kayırma varmış....yani din adamlarımıza bile bu tür şeyler olmaya başlamış ise konusu borsa ve para olan bir kurumdan ben her şey beklerim...
eğer işimiz insanlara kalsaydı biz ky lar hayatta bir kuruş kazanamazdık bu borsada...ama şükürler olsun ki bilgi ve tecrübemiz var...hisseleri ve piyasayı az çok tanıyoruz...ALLAH da kısmet edince iyi kazanıyoruz...
dediğim gibi hoş olmadı ama bu kadar kusur kadı kızında pardon diyanet başkanında bile olabiliyor dostlar...:kahkah: o yüzden de kişilerden çok hisseler ve hisselerin temel beklentilerine odaklanmak lazım...moral bozmak yok..yola devam...
GreenX e odaklanalım.TR de ilk dünyada 3-5 firmadan birisi olacak.Bende sn.keko gibi düşünüyorum.Piyasa şirketin farkına vardı.Bundan sonrası sabır.SKDM yakında ülke gündemini çok meşgul edecek konulardan.Dün yapılan hata tekrarlanmadığı sürece yol kazası olarak düşünürüm.
https://www.atpgreenx.com/
Sayfa yapım aşamasında
dün kapanıştan hemen sonra bu yorumu yapmıştım...satış baskısının bittiği ertesi vakitte (dikkat edin gün demedim..sadece vakit dedim) olası çıkış tepkisinin de sert olacağını söylemiştim...şu anda atatp 54,45 fiyatı ile %8,79 primli ve tavan potasında...her an tavan yapma potansiyelinde...piyasa az çok tanıdı ...beklentilerini öğrendi..artık kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum..
Baba Biliyor bu isi :evil:
Kesek biraz armasaydi ,da ekleme yapsaydik :kahkah:
buda mi Gol Degil be?
Otokar Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
MALATYA ili YAZIHAN ilçesi sınırları içerisinde OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan OTOKAR GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (11,364 MWm / 10 MWe - 11,96 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 20/10/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya MALATYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MALATYA Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
arkadaşlar gümrüklerde artık karbon denetimleri olacak..önce demir çelik,alimünyum ,gübre ve çimentolara uygulanacak ...2026 yılında ise tüm ürünlere uygulanacak..bunları önceki günlerde haber linkleri ile birlikte paylaşmış idik..artık şirketler harıl harıl ges yatırımlarını yapmak zorunda...keyfi olarak yapmama gibi bir durumları olamaz...özelikle de ihracat yapmak zorunda olan şirketler...
bu konuda geç kalmış veya zaman kayıp etmek istemeyen şirketler gelip atatp nin yenilenebilir enerji sertifikalarının satıldığı platform olan green x te satıcı bir firmadan o sertifikayı biraz da fazla bir ödeme yaparak alacak....sektör çok büyüyecek...pasta çok büyük...işte bu alış verişin ortak paydası green x olacak...atatp de bu pastadan payını alacak..:yes:
Dün philip’e malı yerine koy dedim birde üstüne karanlık odada bastı..şimdi bakıyorum da tavandan almış :)
panik yapıyorlar işte...o kadar da panik yapılacak bir şey yok desek de bazı kişiler inanmıyor...yapacak bir şey yok..herkes kısmeti kadar faydalanacak..dün hiç bir şekilde panik yapmayıp trade yapmadım...biz hissemize güveniyoruz...tutmaya devam...green x i görmeden bir yere gitmek yok...
atap amerikada işlem görse bilen dostlar xx milyar dolardan değer görürdü diyorlar...ben bir keko olarak 1 milyar dolara da razıyım...bu bile olsa atatp nin 250 lere gitmesi demektir...:kahkah: yüce ALLAH bu kekonun duasını kabul eder mi dersiniz dostlar ??
YURTDISI demisken
Almanya, yüksek talep nedeniyle elektrikli araç güneş enerjisi sübvansiyon programını durdurdu
Almanya'nın devlete ait KfW bankası, elektrikli araçların evde güneş enerjisi ile şarj edilmesine yönelik yeni bir sübvansiyon programını, yüksek talep nedeniyle fonların hemen tükenmesi üzerine başlatıldıktan bir gün sonra durdurdu.
Ulaştırma Bakanlığı'nın bu yıl için 300 milyon euro bütçe ayırdığı program, elektrikli arabası olan ev sahiplerine elektrik depolamalı bir fotovoltaik sistem ve bir şarj istasyonu kurmaları için 10.200 euroya kadar sübvansiyon sağlıyor.
Program elektrikli araçlara geçişi hızlandırmayı ve kamuya açık şarj istasyonlarına olan ihtiyacı azaltmayı amaçlıyor.
KfW bankasının bir sözcüsü Reuters'e yaptığı açıklamada, programın başlatılmasından sonraki 24 saat içinde yapılan yaklaşık 33.000 başvurunun, ayrılan fonların tükendiği anlamına geldiğini söyledi.
ky ilgisi arttı bu farklı aracı kurumlardan ufak alımlarla anlasiliyor
Tuncay Tursucu
ATATP incelmis aylar once , yeni gordum
https://www.youtube.com/watch?v=KSLQgFeX1ng&t=1s
Alibaba Cloud Middle East, Africa & Turkey Linkedin paylaşımı. Altını çizdiğim kısım önemli gibi:)
Alibaba Cloud Middle East, Africa & Turkey
3.996 takipçi
1s
[Alibaba Cloud META] Alibaba Cloud is excited to host ATP China team in Hangzhou, our Global Headquarters today.
Onur Yavuz, CEO of ATP China and Jason Ding, Head of Digital Products of ATP China started their Alibaba journey by understanding the development history of Alibaba Group and its cooperation with global enterprises and partners. And accompanied by Dr. Farruh K., Senior Solution Architect of Alibaba Cloud Intelligence, they also gained an in-depth understanding of Alibaba Cloud's latest technologies and products, including AI, big data, cloud computing and how Alibaba Cloud is using these advanced technologies to drive global business development.
During the visit, ATP China team expressed high praise for Alibaba Group's innovative capabilities and global vision, and expressed great expectations for cooperation with Alibaba Cloud to enhance global business relationships.
Thanks to Onur Oguz to accompany and support!
https://www.linkedin.com/posts/aliba...331895808-PdTN