Koc sirketleri bi sekilde degerini korumaya calisio muhtemelen el altindan patron aldirio tofasi arceligi peskes cektirmio millete . Bizim haysiyetsizler de ortalikta yok 3 senedir . ANG Tez zamanda geberin foslayan ile birlikte
Printable View
Koc sirketleri bi sekilde degerini korumaya calisio muhtemelen el altindan patron aldirio tofasi arceligi peskes cektirmio millete . Bizim haysiyetsizler de ortalikta yok 3 senedir . ANG Tez zamanda geberin foslayan ile birlikte
Kim alıyor kim satıyor Bayram ortak...
vay be
nerdeyse 1 sari gaci = 1 tkfen :drunk:
tkfen toplayip, kendimi YK 'na uye olarak mi atasam acaba?
Birisi burada 1 Dolar demisti Imkansiz demistik adam hakli cikti Cok az kaldi
TKFEN den bugun tavan bekliyorum :drunk:
Tüm hisseler uçuyormuş meger, bu ** niye uçmuyor o zaman...:drunk:
gübre ve zirai ilaç satışları durmuş. adamlar fiyat belirleyemiyormuş kur dengesizliğinden. bakalım bizim toros napçak.
Toros zararınada olsa satar. geçmiş bültenin birinde yine böyle bir durum olmuş, yanılmıyorsam 5 milyonluk ihale alınmış ama devülasyon olunca iş zarara dönmüş. Olayı anlatan tekfenci ihaleden vazgeçsek az bir zararla kurtulacagız ama biz torosuz diye övünerek anlatıyordu bu olayı. Bizimkiler kar amacı gütmeyen hayır kurumu oldugu için herşey mümkündür..
tüm şirketlerde stoklar, bilançolar, döviz pozisyonu vs. allak bullak olmuştur....
2.9 dolardan aldigim kagit su anda 18.27 tl , yuzde yuz yapsa yine zarardayim . Caktigim sikinti stres de yanima kar . Gercekten para kazandim demem icin en az 50 tl olmasi lazim ki bu yonetimle bu haysiyetsiz patronlarla seref yoksunu yoneticilerle Imkansiz
Kabahat bizde ,böyle bir ülkede yaşıyoruz ,kalkmış bide yatırım yapıyoruz ,sabahıyla akşamı arasında dağlar kadar fark olabilen yerde yatırım senin neyine :drunk:Bu günkü endekse tl bazında yükseldimi dicez ,yoksa dolar bazında düştü mü ? buyurun karar verin
Benim nazarımda muhalefetinde suçu var. Dönsünler sinei millete **....10bin dolar mafyadan rüşvet alan var, erdogan bayraktar benimle ilgili tüm tapeler vs. dogrudur ama ben hırsız değilim beni hırsızlarla aynı çuvala koydular, yargılanmak istiyorum der yargıdan çıt yok, cinayet, uyuşturucu, yolsuzluk vs. arşa ulaşmış daha ne bekliyor ibişler...:drunk:
Nur topu gibi doviz rekorumuz var artik. Hissemiz yukselirken hayaldi gercek oldu :kahkah:
Patenaj yapmaya devam :vk:
Ülke vahşi batı gibi. Bi şerif eksik
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Ziya dayı kendi kendine mi satış yaptı. Bir kurumdan diğerine virman varsa o zaman 17.85 tl gibi fiyat vermek neyin saçmalığı, 5 iş günü içinde alım-satım varsa bunun kap açıklaması yapılmak zorunda...
Enka 15 leri gecti hizla bize yaklasio , her kagit yuzde 3-4 yapti bu yuzde 1 takilio yine . Degisen Hicbir sey yok . Yonetim seyrediyor, ceo seyredior, Ceyar yatista
527 Milyon Dolar - su enflasyon duzetme donemini de yine herkesin gerisinde kalarak gecirdik . 2 milyar dolar edecek sirketi serefi yoksun haysiyetsiz patron ve yoneticilerle bu fiyatlarda tutmayi basardilar. Koclar enkalar siseler her sey 2 ye katladi 13.50 /18.60 hareketi ile bizi resmen uyuttular yine .
bu endekslerde daha buralarda sürünüyo yazık valla....
ama gel gelelim ki endeks sıkı bir düzeltmeye giderse ileri günlerde halimiz nice olur....
borsada sürekli bir çıkış ve düşüş yok..endeks böyle devam etmez...
Cogu kagit ederine geldi Dolar bazinda ulke fiyatlamasini yasadi , enkanin 6.5 milyar dolar ettigi yerde Biz de essek degilsek 1.5 milyar dolar etmeliydik en az . Onlarin Rusya gayrimenkulleri varsa Bizim de 3 tane fabrikamiz var . Boyle rezil bi Fiyatlamanin tek ama tek sebebi var , Tez zamanda gebermesi gereken patronlar !!! Hirsizlar gasp ettiler bizi resmen
İzmirde 25 milyon dolarlık arsa sattılar o doları bile tl ye çevirmiş görünüyor yönetimdeki ekonomistler...
Ercan kumcu denen asalak senin de yedi sulaleni yedi cedddini
Yanılmıyorsam 19.11 tl yi geçerse büyük ÇANAĞIN resmi çıkacak ortaya. ** larım 2 gündür basıyor kagıda bunun için olabilir. uçan uçuyorda bu p.ştlar gıdım gıdım çıkıyor...
Hakan Goral disinda koskoca holdingde calisan isinin ehli bi tane ust duzey adam yok . Bak su tecrubesiz halimle bunlardan iyi yonetirim insaat kismini . Getiririm donem arkadaslarimi bu Ceyardan kotu yonetirsem sksnler beni