Toros zararınada olsa satar. geçmiş bültenin birinde yine böyle bir durum olmuş, yanılmıyorsam 5 milyonluk ihale alınmış ama devülasyon olunca iş zarara dönmüş. Olayı anlatan tekfenci ihaleden vazgeçsek az bir zararla kurtulacagız ama biz torosuz diye övünerek anlatıyordu bu olayı. Bizimkiler kar amacı gütmeyen hayır kurumu oldugu için herşey mümkündür..
tüm şirketlerde stoklar, bilançolar, döviz pozisyonu vs. allak bullak olmuştur....
2.9 dolardan aldigim kagit su anda 18.27 tl , yuzde yuz yapsa yine zarardayim . Caktigim sikinti stres de yanima kar . Gercekten para kazandim demem icin en az 50 tl olmasi lazim ki bu yonetimle bu haysiyetsiz patronlarla seref yoksunu yoneticilerle Imkansiz
Kabahat bizde ,böyle bir ülkede yaşıyoruz ,kalkmış bide yatırım yapıyoruz ,sabahıyla akşamı arasında dağlar kadar fark olabilen yerde yatırım senin neyineBu günkü endekse tl bazında yükseldimi dicez ,yoksa dolar bazında düştü mü ? buyurun karar verin
Benim nazarımda muhalefetinde suçu var. Dönsünler sinei millete **....10bin dolar mafyadan rüşvet alan var, erdogan bayraktar benimle ilgili tüm tapeler vs. dogrudur ama ben hırsız değilim beni hırsızlarla aynı çuvala koydular, yargılanmak istiyorum der yargıdan çıt yok, cinayet, uyuşturucu, yolsuzluk vs. arşa ulaşmış daha ne bekliyor ibişler...![]()
Yer İmleri