Bu Ziya dayı kendi kendine mi satış yaptı. Bir kurumdan diğerine virman varsa o zaman 17.85 tl gibi fiyat vermek neyin saçmalığı, 5 iş günü içinde alım-satım varsa bunun kap açıklaması yapılmak zorunda...
Bu Ziya dayı kendi kendine mi satış yaptı. Bir kurumdan diğerine virman varsa o zaman 17.85 tl gibi fiyat vermek neyin saçmalığı, 5 iş günü içinde alım-satım varsa bunun kap açıklaması yapılmak zorunda...
Enka 15 leri gecti hizla bize yaklasio , her kagit yuzde 3-4 yapti bu yuzde 1 takilio yine . Degisen Hicbir sey yok . Yonetim seyrediyor, ceo seyredior, Ceyar yatista
527 Milyon Dolar - su enflasyon duzetme donemini de yine herkesin gerisinde kalarak gecirdik . 2 milyar dolar edecek sirketi serefi yoksun haysiyetsiz patron ve yoneticilerle bu fiyatlarda tutmayi basardilar. Koclar enkalar siseler her sey 2 ye katladi 13.50 /18.60 hareketi ile bizi resmen uyuttular yine .
bu endekslerde daha buralarda sürünüyo yazık valla....
ama gel gelelim ki endeks sıkı bir düzeltmeye giderse ileri günlerde halimiz nice olur....
borsada sürekli bir çıkış ve düşüş yok..endeks böyle devam etmez...
Cogu kagit ederine geldi Dolar bazinda ulke fiyatlamasini yasadi , enkanin 6.5 milyar dolar ettigi yerde Biz de essek degilsek 1.5 milyar dolar etmeliydik en az . Onlarin Rusya gayrimenkulleri varsa Bizim de 3 tane fabrikamiz var . Boyle rezil bi Fiyatlamanin tek ama tek sebebi var , Tez zamanda gebermesi gereken patronlar !!! Hirsizlar gasp ettiler bizi resmen
Yer İmleri