Buda Karanlik oda takasi
toptan fiyatina 12 tl alici cikiyor
preakende fiyatini 9,85 alan yok
https://i.hizliresim.com/lwe96e8.jpg
Printable View
Buda Karanlik oda takasi
toptan fiyatina 12 tl alici cikiyor
preakende fiyatini 9,85 alan yok
https://i.hizliresim.com/lwe96e8.jpg
Bugün milleti düdüklediler.
alıma devam.yakında tahtanın horozu ben olacam.4 yıl sonra devredilecek hisseler 12,70 artı 1,65 temettü ediyorsa benim ömürlük hisseler en az 50 - 60 eder....bankalar gideayak temettüyüde alacaklar diye biliyorum.1,65 bürüt 150 net temettü yapar.bakalım bugün yarın haberi yollamaları lazım....
son zamanlarda yabancı sürekli satıyorda , alıcı tarafında yatırım fonları gözüküyor. bu yatırım fonları yerli mi yabancı mı.kimin adına alıyor bilen var mı.daha önce bi teori ileri sürmüştüm.temettü veren şirketlerde yabancı %30 stopaj vermemek için satıp yerli görünümüne geçebilir diye.acaba öyle birşey olabilir mi.. gerçi kendi kendime konuşuyom.tahtada benden başka deli kalmadı heralde:party:
Sütre gerisinde pusudayım, nişan aldım bekliyorum. Ölüm bölgesine girince kafasına sıkıcam... [emoji23][emoji23][emoji23]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fiyatlar artık kabuğunu kırması için alış fırsatı mı kaçış fırsatı mı ? 1 haftada yabancı satışı gibi gösterilen takaslardaki oyun bitince göreceğiz bakalım
2 günde çökertiler hisseyi, anlaşılan epey sıkıntılı bir dönem var önümüzde, niyetleri kötü gibi, her kademeden satıyorlar.
demin toki taksidini ödeyecektim banka parayı kabul etmedi.2 tane tırı vırı sigorta pirimi ödeyecekmişim.bende zıkkım yiyin dedim ödemedim.2 ay öncede 2 tane vergi ödemesi kestiler.arayıp soruyorum ne vergisi diye biz bişey bilmiyoruz diyorlar.gıcık oldum artık ödeme yapmayacam bunlara.
taksit paralarını ttkoma gömdüm.bu ip..nlerden misliyle çıkarmassam adam değilim....:oleyo:
Temettü veren şirket takaslarını inceliyorum, en önde Bireysel Emeklilik fonları satıyor.
Bu nasıl bir fon yönetimi? Bu nasıl bir ********lik? Bu emeklilik fonları nasıl yönetiliyor?
Kim güvenir bu fonların yönetimine?
Fona devrinden sonra birileri fiyata bakmaksızın poz kapatıyor, olan hisseye oluyor, yani hisse için pek hayırlı bir iş olmadı gibi şimdilik.
Şahsen 1 sene şans vereceğim, yanlış bir iş yaptıysak da bedelini ödeyeceğiz ki ders olsun.
Temettü işi de netleşirse ekrandan çıkarıp izlemeyeceğim zaten, bu hafta açıklamalı artık.
sayın bawer temettü sadece bankalara ödenecek banka dşındaki %13,3 lük halka açık kısma temettü ödemesi yapmazlar.bu nedenle yabancı dolu dizgin kaçıyor. diyeceksiniz ki olur mu öyle şey cumhurbaşkanı derse olur..onun kararı kanundur yönetmeliktir bir defaya mahsuz bir kararname çıkarır bizlere yine temettü verdirmez. okadar paraya ihtiyacı olan vakıflar varken niye bize temettü ödesin ki. bu benim şahsi düşüncem umarım yanılmış olurum.bende bir inat uğruna bu hissede park ettim.ölümde olsa bir yıl bekleyecem belki adalet güneşi 15 ay sonra doğuverir. karanlıklar yandaşlıklar ve soygunlar sona erer diye bir umut benimkisi.
estağfrullah sayın bawer kardeşim.sadece bende oluşan algı sonucunda görüş beyan ettim.keşke verselerde alsak kefen parası yaparım.
Temettü verilerse herkese verilir, bankalara ver yatırımcıya verme olmaz. Bence bankalarla anlaşırken temettü miktarında da anlaşmışlardır. Hatta anlaştıkları rakamdan temettüyü düşüp, 1.650 milyar doları öyle belirlemiş bile olabilirler.
Sevgili kardeşim, burada anlatmaya çalıştık ama hala yanlış anlaşıldığını görüyorum. 4 yıl sonra devredilecek hisse yok. Bankalar hisselerini şimdi devrediyorlar, 4 yıl sonra bitecek olan Türk Telekom A.Ş. nin alt yapıyı kullanma imtiyazı. Sen istiyorsan elindeki hisseleri ömrünün sonuna kadar tutabilirsin ama bu onlara extra bir değer katmaz.
Bir başka arkadaş da bankalar temettü alacak ama bize vermeyecekler mealinde bir şeyler yazmış. Türk Telekom A.Ş. cari kanunlara uygun çalışan bir şirket. Eğer hissedarlarına temettü dağıtma kararı alırsa tüm hissedarlar bundan yararlanır. Falanın ya da filanın verme ya da vermeme diye bir tasarrufu olmaz.
Eğer bu şirketin hissedarı olmaya devam edecekseniz lütfen biraz araştırın. Doğru olmayan paylaşımlar konuyu buradan takip etmeye çalışan başka insanları yanıltmak gibi bir sonuç doğurur ki, sanırım hiçbirimiz bunu istemez.
sadece alt yapı değil.cumhurbaşkanını dinlersen süre sonunda hisselerin devlete devredileceğini açıkça duyarsın.oger 20 yıllık karına ortaktı sadece süre bitince ttkomu tekrardan devlete iade edecekti..ben borsadan hisse kiralamadım...zaten bu karmaşık durumdan dolayı hisseye yeterli yatırımcı gelmedi bunca zaman.varlık fonundan devralınmasının sebebide bu karmaşadan dolayı.... temettü konusuda sadece iktidara olan güvensizliğini dile getirdi bozoklu.yoksa temettü alacağımızı hepimiz biliyoruz.
Emekli dayılar ayda 2-3 dolara telefon hizmeti alsın da varsın temettü almayak.
Dünkü alimlarimla birlikte bir anda portfoyumde 3. Sıraya yukseldi :)
Lisans belirsizligi bitmiş.
12.5 fiyat biçilmiş..
Sektörunde tekel.
1 ay içinde 1 TL temettü vermek uzere..
Her şey şaka gibi
Türkiye'de 1993-1996 yılları arasında koalisyon hükümetinin başbakanı olarak görev yapan Tansu Çiller, o dönemde ayrık görüşler nedeniyle yaşananların ekonomiyi ne denli etkilediğini anlattı. A Para'nın düzenlediği Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi'nde Siyasette Kadın oturumuna konuk olan Çiller, 6 muhalefet partisinin güçlendirilmiş parlamenter sistem deklarasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, koalisyon ihtimallerini de değerlendirdi.
https://www.iha.com.tr/haber-tansu-c...diler-1038870/
10 Mart 2022 tarihinde yapılan ilgili açıklamada, LYY Telekomünikasyon A.Ş.'nin (LYY) sahip olduğu %55 Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) hissesinin Türkiye Varlık Fonu'na (TVF) satışına ilişkin taraflar (TVF and LYY) arasında bir Hisse Devir Sözleşmesi imzalandığı duyurulmuştu.
Devam eden süreç kapsamında Türkiye Varlık Fonu tarafından şirketimize yapılan bildirime göre, Türk Telekom'un ve iştiraklerinin tabi olduğu mevzuat gereğince, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde Türk Telekom ve iştirakleri tarafından yürütülmesi gereken izin, bildirim ve onay işlemlerinin gerçekleştirilmesi talep edilmiştir.
Bu bağlamda, Şirketimiz tarafından ilgili mevzuat doğrultusunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna hisse devrine ilişkin izin başvurusunda bulunulmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1010965
BİST yükselirken bile kağıt aşağı çekilmeye çalışılıyorsa tek anlamı var bence, yatırımcıyı bıktıracak satmasını sağlamak. Akşam kapanıştan sonra 4-5 kademe aşağı basmanında amacının bu olduğunu düşünüyorum. Seansı seyrederseniz zaten bu hareketler net görülüyor. Twitter’da bunu yapanın YKB işlem yapan birisi olduğu yazılıyor ( doğruluğunu bilmiyorum) ama kağıdın baskılanması parası olanın son derece işine gelen bir durum. Parası olan birii, bu speğin bu hareketleri yaparken ciddi canını yakabilir.
9.60'tan ilk parti alımı yaptım. Hayırlısı olsun.
Faturasız hatlarında günlük ve haftalık 100MB paketleri var
haftalık 100 MB : )))))))) vauvvvv .10 ar 10 ar kullanınca bitmiyormuş.
Şirket varlık fonuna mı yoksa yokluk fonuna mı geçti,:) dün olduğu gibi bugün de 10-15 kademe çıktı ama hepsini geri verdi.
Bünyesinde 3 tane devasa banka var, 3-5 milyon alsalar hisse 10 üstüne atar hemen ama nerdeee.