demin toki taksidini ödeyecektim banka parayı kabul etmedi.2 tane tırı vırı sigorta pirimi ödeyecekmişim.bende zıkkım yiyin dedim ödemedim.2 ay öncede 2 tane vergi ödemesi kestiler.arayıp soruyorum ne vergisi diye biz bişey bilmiyoruz diyorlar.gıcık oldum artık ödeme yapmayacam bunlara.
taksit paralarını ttkoma gömdüm.bu ip..nlerden misliyle çıkarmassam adam değilim....![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Temettü veren şirket takaslarını inceliyorum, en önde Bireysel Emeklilik fonları satıyor.
Bu nasıl bir fon yönetimi? Bu nasıl bir ********lik? Bu emeklilik fonları nasıl yönetiliyor?
Kim güvenir bu fonların yönetimine?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Fona devrinden sonra birileri fiyata bakmaksızın poz kapatıyor, olan hisseye oluyor, yani hisse için pek hayırlı bir iş olmadı gibi şimdilik.
Şahsen 1 sene şans vereceğim, yanlış bir iş yaptıysak da bedelini ödeyeceğiz ki ders olsun.
Temettü işi de netleşirse ekrandan çıkarıp izlemeyeceğim zaten, bu hafta açıklamalı artık.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
sayın bawer temettü sadece bankalara ödenecek banka dşındaki %13,3 lük halka açık kısma temettü ödemesi yapmazlar.bu nedenle yabancı dolu dizgin kaçıyor. diyeceksiniz ki olur mu öyle şey cumhurbaşkanı derse olur..onun kararı kanundur yönetmeliktir bir defaya mahsuz bir kararname çıkarır bizlere yine temettü verdirmez. okadar paraya ihtiyacı olan vakıflar varken niye bize temettü ödesin ki. bu benim şahsi düşüncem umarım yanılmış olurum.bende bir inat uğruna bu hissede park ettim.ölümde olsa bir yıl bekleyecem belki adalet güneşi 15 ay sonra doğuverir. karanlıklar yandaşlıklar ve soygunlar sona erer diye bir umut benimkisi.
Yer İmleri