işlemler birden bıçak gibi kesildi birbirlerine alıp vermekten sıkıldı sanırım ortalık çocukları 2 senem var istediğinizi yapın adi peze..venkler...
Printable View
işlemler birden bıçak gibi kesildi birbirlerine alıp vermekten sıkıldı sanırım ortalık çocukları 2 senem var istediğinizi yapın adi peze..venkler...
[QUOTE=sakura;5968853]işlemler birden bıçak gibi kesildi birbirlerine alıp vermekten sıkıldı sanırım ortalık çocukları 2 senem var istediğinizi yapın adi peze..venkler...[/QUOTE
İşte Ahmet efendi nin hiç sevmediği yatırımcı tipi; hem vakti hemde sabrı çok olan..;-))
Bir de benim gibi nefret ettiği yatırımcılar var, hem satmaz vakti çoktur, hemde dipten almaya devam eder..;-)))
Ona kısa vadeci hazım, sıkılıp zararına sattırsın ki parasını çalsın..!!!
Çok beklersin keltoş efendi, bu fiyata ancak elindeki maldan olursun, kaldı şurada üç beş ay, sonra sıra bizde Ahmet efendi, laz ile kürdün fıkrasındaki gibi Lele lolo çeke çeke bineceğiz sırtına..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Hissedeki fiyatlamanın tek sorumlusu patrondur...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.bloomberght.com/mayis-ayi-...klandi-2308501
Sen hala daha nasıl bıktırırım diye düşün phrana seni!!
Benden başka benden başka kimse kalmamış forumda :)
11.Muratblsk abi kuşluda yazar yazmaz düşmeye başladı bu eşşek yine :) seni takip ediyorlar ellaam :) sen satmadan gün yüzü görmek vebal bize :)
1-2 tane daire parasıyla buradan biraz alım yapsa şenlenir burası ama yok, almıyor.
Çünkü kendine sovdurmekten hoşlanıyor , mazoşist midir nedir!
https://mobile.twitter.com/vveliaht/...787074/photo/1
Bak kardeş; tüpraşın üzerinde tarama listesine kim girmiş..;-)))
Benim yazmamla düştüğü falan yok, olumlu yorum yazılması yeterli düşmesi için, adam algıyı nehatifte tutmak için her şeyi yapıyor..!!!
Az önce Fed 0,75 puan faiz arttırdı, doların ateşi yükselecek, 11,60 tan hesaplanan değerleme artışı bu yıl sonu 21,60 olacak galiba..;-)))
Yalan dolan da bir yere kadar Ahmet efendi, deniz bitti buyur karada yüzdür bakalım gemiyi..;-))
beyinsiz keriz halka arzın kaç dolardan yapıldığını bile hesaplayamıyor.
Bitirdin beni phrana
Sen de bitesin!!
:vk::vk:
Kuşluda 2019 ilk çeyrek paylaşımı yapmışsın 11.Muratblsk abi sehven mi oldu? Sanki 2022 ilk çeyrek yerine 2019 ilk çeyrek verisi paylaşmışsın isgyo için?
Yine konulu bir şeyler çeviriyorlar pijler
Yanlışlıkla oldu kardeş, yoğunluktan fark edemedim, bi ard niyet yok, özür..;-))
Operasyon çocuğunun biri yeni hesap açmış bana sarmış onunla uğraşırken gözümden kaçmış..!!
Birde buradaki yav.şak.lara ahızlarının payını vermek lazım ama deymez, adam olsalar geçmişte yazdıkları saçmalıkları hatırlayıp susarlardı ama o kadar bile edeplari yok..!!!
Sattıklarını millet almasın diye her bo.ku yiyen bu tipleri Allah'a havale ediyorum, hesapları çok kuvvetli ise ahiretin hesabını yapsınlar da hırsızlıktan vaz geçsinler, en azından kendilerine bi faydaları olur..!!!
Yılsonu 8 milyar TL civarı net kar beklentim var. Fiyat/kazanç oranı 1 dahi olsa, 11 TL hisse fiyatina ulaşacak demektir. Hedef f/k ya göre hedef fiyatınızi kendiniz hesaplayın...bu sebeple hissenin şu an baskilaniyor olması beni mutlu ediyor. Daha çok alım fırsatı demek benim için, para buldukça 3-5 neyse ozkgy alıyorum. Benim için geleceğe yatırım bu sirket. İt ürür kervan yürür, eninde sonunda eserine gelecektir.
Sağlam bir kaynaktan 150 milyona daire sattıklarını duydum büyük ve özellikli dublex bir dairedir heralde. eminim sn. Linux daha iyi bilir....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL de sıkıntı olan aylık
Dolar grafiğimizde yok.YTD.
0.30 dolardan işlem görmüş ilk zamanlar sonrada en tepe 0.43 doları görmüş.
Ve aynı yerde takılıyoruz hala.YTD.
https://i.hizliresim.com/6rka9y6.png
Sıkıntılı ve sitresli bir ayımız kaldı, ondan sonrası çok başka olacak inşallah..!!!
İstanbul finans merkezi kanunları meclise geliyor, bunların ne manaya heldiğini bilenler biliyor zaten, ekonomik ve siyasi prangaların son halkalarını da kıracak bir adım bu..!!!
O yüzden yunan maşası ile bizi tehdit ediyor ABD ve AB..!!!
İçimizdeki TÜSİAD çeteside akıl veriyor kuş kadar beyniyle..;-)))
Bu bilek güreşini 2019 da Akdeniz'de 200 gemi ile geldikleri ve Çakra radarı ile gemileri işlemez hale geldiği gün kazanmıştık zaten, bu sadece yenilgilerine kılıf bulma çabaları..!!! Maçaları yeseydi o gün çıkardı savaş, en güçlü olduklarını sandıkları gündü o günler, ama yedikleri tokatın ardından arkalarına bile bakmadan kaçtılar..;-))
Birinci Dünya Savaşında yem ettikleri Yunanlılar yine kaşınıyorlar ve kaşıntılarını gidermek bize düşevek yine, tek fark bu sefer İzmir'den dedize dökmek yerine atinadan denize dökülecekler haberleri yok..;-))
Elin çü.kü ile gerdek hayali kuranın sonu elindekini de başkasının kucağına elleriyle vermek olur..!!!
Neyse; bizim hisse de bu son virajı bekliyor, o virajda dökemediği inatçı ky leri de dökme peşinde keltoş..!!
Keltoş bu hayalle yatıp kalkarken biz de elimizdekileri çoğaltmaya devam ediyoruz..;-)))
İngiliz generalin dediği gibi 'Türkiyenin elimde Yunanistan'ı bir günde yok edecek kadar güç var, Yunanlılar bunu düşünerek adım atmalı'..!!
Bu yazdıklarım kimseye yatırım tavsiyesi yada önerisi taşımamaktadır...!!!
Kimileri geriden gelsede hayat aslında üç yıl önden gitmiş, olanlar olmuş kazanan kazanmış, maluplar sadece hazımsızlıkları yüzünden mızıkçılık yapma peşindedir..!!!
Çok değil altı ay sonra buralar eskiden dutluktu, ne hale gelmiş diyecek herkes..;-)))
Ne hayalperest adamsın murat dandik tl ile finans merkezi olma hayalide iyimiş [emoji1787]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 milyar tl biraz fazla olsada muhtemelen 5 milyar tl kar rahatlıkla gelebilir.1.5 milyar tl faaliyet karı ve 3.5 milyar tl de değerleme karı olması muhtemeldir.
ancak yıl sonunda sürpriz olarak büyükyalı ticarilerin bilançoya girmesiyle 5 milyar tl üzeri karlılıkda oluşabilir.
Hemde hala akp gazı veriyor bizlere.
TÜSİAD TÜRKİYE dir ve DEMOKRASİ de olmazsa olmazdır.
Eleştride haktır.
Küfür ve hakaret edeceklerine mantıklı cevaplar verilmelidir.
6 ay 6 ay diye buralara gelindi zaten.
Zerre umut olamaz bu iktidar sen yerli ve MİLLİ düşenebilirsin iktidara bende tam tersini düşünüyorum.
Tarım bitmiş burası dururken dışarıda üreteceklermiş.
YTD.
Ben hissemizin teknikde TL durumunu paylaştım.Dolarda da olumlu olduğumuzu.
Lakin siyasetten hiç umudum yok.
Herkes hesap verebilir olmalı her konuda.
Tahmininizi çok gerçekçi buluyorum sayın antepli. Şirketin solo bilançosunda yaklaşık 6 milyarlık yatırım amaçlı gayrimenkulü var, bunların değerinin yaklaşık %65 artacağını düşünüyorum. Buradan 4 milyar ve faaliyetlerden 1.5 milyar geldiği senaryoda ben yıl sonu kârına 5.5 milyar ve defter değerine 12.5 milyar diyorum. Tabii Büyükyalı'da beklenenden güçlü teslimler olursa tadından yenmez.
Keşke sende benim kadar hayal kurabilseydin kardeş..;-))
O beyenmediğin dandik dediğin TL ile 1,5 dolar alınıyordu 1923 te hemde bitmiş denilen bir imparatorluğun küllerinden doğmuş bir yıllık bir devletin parasıyla..!!!
Şu aşağılık kompleksi en büyük engel bu millet için, esas kurtulmamız gereken şey bu..!!!
Sedin demokrasi dediğin şey AB ve ABD'nin kuklası olmaksa yerin dibine batsın o demokrasi..!!!
Sen ya hiç TÜSİAD ın bu ülkede hangi darbelerin arkasında olduğunu bilmiyorsun yada bilip bunu islami kesime ve milliyetçilere karşı yaptıkları için destek veriyorsun..!!!
Bu ülkede kazandığı bilyarları İsviçre'de tutan bir sermaye ne bugün nede geçmişte asla yerli ve milli olmamıştır, demokrasi diye de hiçbir derdi yoktur..!!!
İsveç ve Finlandiya nın demekrasi perdesi arkasında teröre verdiği destek ne ise TÜSİAD çetesinin demekrasiyi kalkan yaparak bazı sivil toplum kuruluşları üzerinden devlete ayar verme hevesi aynı şeydir..!!!
Tarım konusuna hiç girmiyorum, çünkü bu dönemde tarıma verilen teşvikler hiçbir dönemde verilmedi..!!!
Sadece iki örnekle tahıl ve sebze üzerinde oynanan oyunu anlatmak istiyorum..!!
Daha bugün bir un fabrikası önünden geçiyordum fabrikanın bırakın silolarını bahçesinde bile buğday koyacak yer kalmamış yığınlar halinde buğday yerlerde duruyor, üstelik henüz buğday hasadı yeni başladı daha %10 bile toplanmadı bu bölgede..!!
Ama raflarda unun kilosu 10 TL..!!
İkinci olarak pazarda şahit olduğum bir olayı anlatayım; esnafın biri halden 4 TL ye aldığı domateze 6 TL etiket koymuş satıyor, yanına pazarın sorumlusu olan kişi gelip aynan şunu söyledi, herkes 8 TL ye satıyor sende hemen fiyatını düzelt milletin dümenini bozma dedi, esnaf iki TL kâr bana yetiyor diye vevap veriyor, pazar sorumlusu esnafı tehdit ederek böyle yaparsan seni burada barındırmayız diyor..!!!
İşte bu milletin kanını emen TÜSİAD ve yandaşlarının demokrasi anlayışı bu..!!!
'Benim olmayacaksa yerin dibine batsın' kafasında olan bu tiplerden kimseye hayır gelmez, şimdiye kadar da gelmemiştir zaten..!!!
90 lı yıllarda bunlar ülkenin kanını sömürmekle meşkulken ülkede vergi rekortmeni genel ev patroniçesi oluyordu, bunlar başbakanı tehdit edip dolar yüksenmeden önce düşük faizle milyon dolar kredi çekip 20 yılda geri ödüyordu..!!!
O yüzden bana bu kanı bozukları hiç anlatma, ben onların dedelerinin kime biad edip el öptüğünü bilirim..;-))
Bu arada bu iktidarda da kan emiciler var mı, var elbet çünkü her iktidarda fırsatçılık yapan yandaşlar olmuştur, en çanlı örneği burada mevcut zaten, keltoşun yediği hurmaların haddi hesabı yok, biz onada gerekeni söylüyoruz zaten..!!!
Sen başka bir dünyada yaşıyorsun.
Yalanlarınıza devam edin.
Ben TÜRKÜM ve TÜRKÇÜYÜM.
TENGRİCİYİM
Sen niye kapatmıyorsun hdp yi niye mal varlığına el koymuyorsun.
Ben neyin ne olduğunu bilecek yaştayım.60 yaş.Çözüm süreci dahil unutmadım.Koç kurtuluş savaşında yardım etmiş.Şimdikiler vergi bile vermiyor.akp yancıları.
Bildim bileli MİLLİYETÇİYİM Tanrı bildiği gibi yapsın seni ne diyeyim başka.
Sen göktengrinin ne olduğunu mavi gözlü bozkurtun ne olduğunu, Barışmançonun kayaların oğlu şarkısında beklenen soylu Türk kim bilirmisin..???
Mu dan kurtulup yedi kıtaya göç edip soyuna soy kayan Oğuz kaanı, büyük komutan Atilla nın kurduğu aksakallıları bilir misin..???
Eğer bunları zerre kadar biliyor olsan soyu yahudi olanların ne mal olduğunu da bilirdin..!!!
Türk birliğini kurmak için kimin ne çileler çektiğini de bilirdin..!!!
Ne yazık ki 60 yılınızı geride bırakırken bir çok şeyinizide geride bırakmışınız, keşke beştepedeki 16 türk devletini temsil eden muhafız alayının neyin habercisi olduğunu görecek kadar türk kalabilseydiniz..!!!
Yazık çok yazık..!!!
Enflasyon yalanıylada o kadar kişinin maaşları ve emekli aylıkları gasp ediliyor.
Yahudi TÜRK vardır.
Batıyı,rusu,çin, abd bağlamında israil ide sevmem.Nokta.
Zaten bu millet ne çektiyse soyadı kanunu ile kendilerine türk ismi ve soylarını gizleyecek soy isimleri alıp aslında türk düşmanı olan bu soysuzlardan, bir de her yere Atatürk resmini asıp isimlerinin önüne TC koyunca Türk milliyetçisi olduğunu sananlardan çekti ve çekmeye de devam ediyor maalesef.!!!
Size taa uzaklardan mavi yıldızımız Sirius tan başlayıp Mu ya, oradan Agarta ve Şambalaya, oradan günümüze kadar gelen mavi ve kırmızı kanın savaşını anlatmak isterdim, hatta bu savaşta Türk neyin koruyucusu ve düzen koyucusudur anlatmak istediğim, fakat siz Tengri ci olduğunuz için bunları bilirsiniz..;-))
Yanlız şunu yanlış biliyorsunuz, yahudi Türk yoktur, Hz İbrahim'in dinine yabi olan türk boyları vardır, bu boylar Hz. Musanın dinine de tabi olmuşlardır, fakat soyları yahudi değildir..!!! Osmanlı'nın kurtarıp himaye ettiği Yahudiler vardır özellikle galata ve çevresine yerleşmiş olan, bunların bir kısmı türk gibi olmayı seçse de ne yazık ki bir kısmı siyonist olmayı seçmiştir, onların kırduğu güneş tarikatı ve masonluk hem Türk milletinin hemde dünyanın başına bela olmuştur..!!
Kimi sevmediğini bilmem ama bu millete düşmen olanları sevdiğin açık..!!
Yakında Allah ömür verir de 62 yaşını görürseniz, bu gün yazdıklarınıza çok pişman olacağınız günleri göreceksiniz, tabi hâlâ ne mutlu Türküm diyebilecek kadar Türk kalabilirseniz..;-))
yahudi bir soy değil din dir.
soyları araptır.
Tabiki TÜRK soyundan yahudi dininden TÜRKLER vardır.Yakutlar örnek.
O boş MİLLET lafını ardını tabiki sevmiyorum.
YÜCE TÜRK MİLLETİ olmalı.
Mason locaları kapatılmıştı.yahudi ve ermeni vakıflarıda kim geri verdi.akdamar da kiliseyi tamir eden kim.
BAŞBUG ATATÜRK yolundayım.
Bende şuanda akp yancılarının feto gibi ajan çıkacaklarına inanıyorum.
ÜLKEMİ her alanda talan ve yağma ettiler.Çevre dahil.
akp ye zerre güvenmiyorum.
20 yıl öncede aynını dedim.Şimdide BOP bağlamında.
O kadar ucuz yalanlar duydumki siyaset için söylenen ve dindar olanlardan.
Bizden önce gibi değermiydi?
Sizin hayallerinizin ülkeyi getirdiği durum herkesçe malum hırsız sever murat paşa... Senin hakindan balıkçı amet gelsin..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten laf olsun diye konuşuyorsun,
Çok şey biliyormuş gibi,
Ben tarımla uğraşıyorum, dönümlerce tarlayı zorla mecburen işliyoruz. Litresi 30 TL den mazot tonu 15 bin TL den gübre kullanarak.
Sonrada yok pazarcı domata 4 lira yazmış 8 lira yazmış.
Biraz dürüst olun kardeşim herkes her konuda ahkam kesmesin.
Nerde tarıma destek 1 dekara 6 lira evet 6 lira mazot ve gübre desteği.
Tarım ve hayvancılık bitmiştir.
Yapılan hiç bir şey yoktur.
Tarım nasıl bişey bilirmisiniz .
Harcarsin tüm emeğini verirsin .
Ama hasat yapabilecegini bilmezsin,
Ürünü kaça datacagini bilmezsin.
En sonunda görürsün. Büyük bir bilinmezliktir.
Ayrıca bu mazot fiyatları ile , Antalya'dan taş yüklesem istanbulda kilosu en az 5 lira olur.
Herkes her konuda çok bilmesin ya birazda .
Birde TÜSİAD devlete söz söylemez ,
Eleştirdiği hükümet dir.
İkisi farklı . Bu aralar hükümeti Devletin taa kendisi gibi gösterirler de biraz.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi