Sayfa 98/610 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 777 - 784 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Kuşluda 2019 ilk çeyrek paylaşımı yapmışsın 11.Muratblsk abi sehven mi oldu? Sanki 2022 ilk çeyrek yerine 2019 ilk çeyrek verisi paylaşmışsın isgyo için?
    Yanlışlıkla oldu kardeş, yoğunluktan fark edemedim, bi ard niyet yok, özür..;-))

Operasyon çocuğunun biri yeni hesap açmış bana sarmış onunla uğraşırken gözümden kaçmış..!!

Birde buradaki yav.şak.lara ahızlarının payını vermek lazım ama deymez, adam olsalar geçmişte yazdıkları saçmalıkları hatırlayıp susarlardı ama o kadar bile edeplari yok..!!!

Sattıklarını millet almasın diye her bo.ku yiyen bu tipleri Allah'a havale ediyorum, hesapları çok kuvvetli ise ahiretin hesabını yapsınlar da hırsızlıktan vaz geçsinler, en azından kendilerine bi faydaları olur..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

2.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Yanlışlıkla oldu kardeş, yoğunluktan fark edemedim, bi ard niyet yok, özür..;-))

Operasyon çocuğunun biri yeni hesap açmış bana sarmış onunla uğraşırken gözümden kaçmış..!!

Birde buradaki yav.şak.lara ahızlarının payını vermek lazım ama deymez, adam olsalar geçmişte yazdıkları saçmalıkları hatırlayıp susarlardı ama o kadar bile edeplari yok..!!!

Sattıklarını millet almasın diye her bo.ku yiyen bu tipleri Allah'a havale ediyorum, hesapları çok kuvvetli ise ahiretin hesabını yapsınlar da hırsızlıktan vaz geçsinler, en azından kendilerine bi faydaları olur..!!!

Haklısın abi...

3. Yılsonu 8 milyar TL civarı net kar beklentim var. Fiyat/kazanç oranı 1 dahi olsa, 11 TL hisse fiyatina ulaşacak demektir. Hedef f/k ya göre hedef fiyatınızi kendiniz hesaplayın...bu sebeple hissenin şu an baskilaniyor olması beni mutlu ediyor. Daha çok alım fırsatı demek benim için, para buldukça 3-5 neyse ozkgy alıyorum. Benim için geleceğe yatırım bu sirket. İt ürür kervan yürür, eninde sonunda eserine gelecektir.

Sağlam bir kaynaktan 150 milyona daire sattıklarını duydum büyük ve özellikli dublex bir dairedir heralde. eminim sn. Linux daha iyi bilir....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sağlam bir kaynaktan 150 milyona daire sattıklarını duydum büyük ve özellikli dublex bir dairedir heralde. eminim sn. Linux daha iyi bilir....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 dairesinin ederini fiyatlasa tamam dicem o da yok kusturana kadar mobbinge devam edecekler ellaam phrana! tam phrana!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/vveliaht/...787074/photo/1

Bak kardeş; tüpraşın üzerinde tarama listesine kim girmiş..;-)))

Benim yazmamla düştüğü falan yok, olumlu yorum yazılması yeterli düşmesi için, adam algıyı nehatifte tutmak için her şeyi yapıyor..!!!
    Az önce Fed 0,75 puan faiz arttırdı, doların ateşi yükselecek, 11,60 tan hesaplanan değerleme artışı bu yıl sonu 21,60 olacak galiba..;-)))

Yalan dolan da bir yere kadar Ahmet efendi, deniz bitti buyur karada yüzdür bakalım gemiyi..;-))

Birde aylıkda bakılmalı orası beni korkutmaya başladı.

Yorulma var.

Ay sonuna kadar yeni zirvelere yelken açmalıyız .YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

TL de sıkıntı olan aylık

Dolar grafiğimizde yok.YTD.

0.30 dolardan işlem görmüş ilk zamanlar sonrada en tepe 0.43 doları görmüş.

Ve aynı yerde takılıyoruz hala.YTD.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Birde aylıkda bakılmalı orası beni korkutmaya başladı.

Yorulma var.

Ay sonuna kadar yeni zirvelere yelken açmalıyız .YTD.

Sıkıntılı ve sitresli bir ayımız kaldı, ondan sonrası çok başka olacak inşallah..!!!

İstanbul finans merkezi kanunları meclise geliyor, bunların ne manaya heldiğini bilenler biliyor zaten, ekonomik ve siyasi prangaların son halkalarını da kıracak bir adım bu..!!!

O yüzden yunan maşası ile bizi tehdit ediyor ABD ve AB..!!!

İçimizdeki TÜSİAD çeteside akıl veriyor kuş kadar beyniyle..;-)))

Bu bilek güreşini 2019 da Akdeniz'de 200 gemi ile geldikleri ve Çakra radarı ile gemileri işlemez hale geldiği gün kazanmıştık zaten, bu sadece yenilgilerine kılıf bulma çabaları..!!! Maçaları yeseydi o gün çıkardı savaş, en güçlü olduklarını sandıkları gündü o günler, ama yedikleri tokatın ardından arkalarına bile bakmadan kaçtılar..;-))

Birinci Dünya Savaşında yem ettikleri Yunanlılar yine kaşınıyorlar ve kaşıntılarını gidermek bize düşevek yine, tek fark bu sefer İzmir'den dedize dökmek yerine atinadan denize dökülecekler haberleri yok..;-))

Elin çü.kü ile gerdek hayali kuranın sonu elindekini de başkasının kucağına elleriyle vermek olur..!!!

Neyse; bizim hisse de bu son virajı bekliyor, o virajda dökemediği inatçı ky leri de dökme peşinde keltoş..!!

Keltoş bu hayalle yatıp kalkarken biz de elimizdekileri çoğaltmaya devam ediyoruz..;-)))

İngiliz generalin dediği gibi 'Türkiyenin elimde Yunanistan'ı bir günde yok edecek kadar güç var, Yunanlılar bunu düşünerek adım atmalı'..!!

Bu yazdıklarım kimseye yatırım tavsiyesi yada önerisi taşımamaktadır...!!!
    Kimileri geriden gelsede hayat aslında üç yıl önden gitmiş, olanlar olmuş kazanan kazanmış, maluplar sadece hazımsızlıkları yüzünden mızıkçılık yapma peşindedir..!!!

Çok değil altı ay sonra buralar eskiden dutluktu, ne hale gelmiş diyecek herkes..;-)))

Son düzenleme : 11.Muratblsk; 19-06-2022 saat: 15:10.

Sayfa 98/610 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •