Originally Posted by
11.Muratblsk
Sedin demokrasi dediðin þey AB ve ABD'nin kuklasý olmaksa yerin dibine batsýn o demokrasi..!!!
Sen ya hiç TÜSÝAD ýn bu ülkede hangi darbelerin arkasýnda olduðunu bilmiyorsun yada bilip bunu islami kesime ve milliyetçilere karþý yaptýklarý için destek veriyorsun..!!!
Bu ülkede kazandýðý bilyarlarý Ýsviçre'de tutan bir sermaye ne bugün nede geçmiþte asla yerli ve milli olmamýþtýr, demokrasi diye de hiçbir derdi yoktur..!!!
Ýsveç ve Finlandiya nýn demekrasi perdesi arkasýnda teröre verdiði destek ne ise TÜSÝAD çetesinin demekrasiyi kalkan yaparak bazý sivil toplum kuruluþlarý üzerinden devlete ayar verme hevesi ayný þeydir..!!!
Tarým konusuna hiç girmiyorum, çünkü bu dönemde tarýma verilen teþvikler hiçbir dönemde verilmedi..!!!
Sadece iki örnekle tahýl ve sebze üzerinde oynanan oyunu anlatmak istiyorum..!!
Daha bugün bir un fabrikasý önünden geçiyordum fabrikanýn býrakýn silolarýný bahçesinde bile buðday koyacak yer kalmamýþ yýðýnlar halinde buðday yerlerde duruyor, üstelik henüz buðday hasadý yeni baþladý daha %10 bile toplanmadý bu bölgede..!!
Ama raflarda unun kilosu 10 TL..!!
Ýkinci olarak pazarda þahit olduðum bir olayý anlatayým; esnafýn biri halden 4 TL ye aldýðý domateze 6 TL etiket koymuþ satýyor, yanýna pazarýn sorumlusu olan kiþi gelip aynan þunu söyledi, herkes 8 TL ye satýyor sende hemen fiyatýný düzelt milletin dümenini bozma dedi, esnaf iki TL kâr bana yetiyor diye vevap veriyor, pazar sorumlusu esnafý tehdit ederek böyle yaparsan seni burada barýndýrmayýz diyor..!!!
Ýþte bu milletin kanýný emen TÜSÝAD ve yandaþlarýnýn demokrasi anlayýþý bu..!!!
'Benim olmayacaksa yerin dibine batsýn' kafasýnda olan bu tiplerden kimseye hayýr gelmez, þimdiye kadar da gelmemiþtir zaten..!!!
90 lý yýllarda bunlar ülkenin kanýný sömürmekle meþkulken ülkede vergi rekortmeni genel ev patroniçesi oluyordu, bunlar baþbakaný tehdit edip dolar yüksenmeden önce düþük faizle milyon dolar kredi çekip 20 yýlda geri ödüyordu..!!!
O yüzden bana bu kaný bozuklarý hiç anlatma, ben onlarýn dedelerinin kime biad edip el öptüðünü bilirim..;-))
Bu arada bu iktidarda da kan emiciler var mý, var elbet çünkü her iktidarda fýrsatçýlýk yapan yandaþlar olmuþtur, en çanlý örneði burada mevcut zaten, keltoþun yediði hurmalarýn haddi hesabý yok, biz onada gerekeni söylüyoruz zaten..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Yer Ýmleri