Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,07 10% 355,01 Mn 3,91 / 4,07
9,46 10% 2,03 Mr 9,00 / 9,46
4,40 10% 347,36 Mn 4,20 / 4,40
660,50 9.99% 372,72 Mn 660,50 / 660,50
43,60 9.99% 176,23 Mn 39,70 / 43,60
389,75 -9.99% 4,94 Mn 389,75 / 430,00
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
44,06 -9.97% 548,15 Mn 44,06 / 45,90
121,20 -9.96% 3,21 Mr 121,20 / 147,80
165,50 -9.96% 1,69 Mr 165,50 / 180,00
3,54 0.57% 24,09 Mr 3,52 / 3,69
113,20 9.58% 15,35 Mr 97,70 / 113,20
40,86 -0.97% 14,18 Mr 40,58 / 43,72
75,85 0.8% 10,72 Mr 74,20 / 76,10
308,50 -0.8% 9,92 Mr 306,25 / 309,50
21,20 3.62% 1,23 Mr 20,72 / 21,56
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
339,50 4.14% 8,94 Mr 331,75 / 345,00
774,50 -1.96% 3,49 Mr 771,50 / 792,00
100,90 1.77% 616,38 Mn 99,00 / 101,60
116,40 1.93% 273,16 Mn 112,60 / 116,70
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
36,00 2.68% 245,44 Mn 35,10 / 36,34
11,18 -0.18% 514,32 Mn 11,10 / 11,44
88,20 1.73% 812,44 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 100/642 ÝlkÝlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 5136 madde; 793 - 800 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Sedin demokrasi dediðin þey AB ve ABD'nin kuklasý olmaksa yerin dibine batsýn o demokrasi..!!!

Sen ya hiç TÜSÝAD ýn bu ülkede hangi darbelerin arkasýnda olduðunu bilmiyorsun yada bilip bunu islami kesime ve milliyetçilere karþý yaptýklarý için destek veriyorsun..!!!

Bu ülkede kazandýðý bilyarlarý Ýsviçre'de tutan bir sermaye ne bugün nede geçmiþte asla yerli ve milli olmamýþtýr, demokrasi diye de hiçbir derdi yoktur..!!!

Ýsveç ve Finlandiya nýn demekrasi perdesi arkasýnda teröre verdiði destek ne ise TÜSÝAD çetesinin demekrasiyi kalkan yaparak bazý sivil toplum kuruluþlarý üzerinden devlete ayar verme hevesi ayný þeydir..!!!

Tarým konusuna hiç girmiyorum, çünkü bu dönemde tarýma verilen teþvikler hiçbir dönemde verilmedi..!!!
    Sadece iki örnekle tahýl ve sebze üzerinde oynanan oyunu anlatmak istiyorum..!!
    Daha bugün bir un fabrikasý önünden geçiyordum fabrikanýn býrakýn silolarýný bahçesinde bile buðday koyacak yer kalmamýþ yýðýnlar halinde buðday yerlerde duruyor, üstelik henüz buðday hasadý yeni baþladý daha %10 bile toplanmadý bu bölgede..!!
    Ama raflarda unun kilosu 10 TL..!!

Ýkinci olarak pazarda þahit olduðum bir olayý anlatayým; esnafýn biri halden 4 TL ye aldýðý domateze 6 TL etiket koymuþ satýyor, yanýna pazarýn sorumlusu olan kiþi gelip aynan þunu söyledi, herkes 8 TL ye satýyor sende hemen fiyatýný düzelt milletin dümenini bozma dedi, esnaf iki TL kâr bana yetiyor diye vevap veriyor, pazar sorumlusu esnafý tehdit ederek böyle yaparsan seni burada barýndýrmayýz diyor..!!!

Ýþte bu milletin kanýný emen TÜSÝAD ve yandaþlarýnýn demokrasi anlayýþý bu..!!!

'Benim olmayacaksa yerin dibine batsýn' kafasýnda olan bu tiplerden kimseye hayýr gelmez, þimdiye kadar da gelmemiþtir zaten..!!!
    90 lý yýllarda bunlar ülkenin kanýný sömürmekle meþkulken ülkede vergi rekortmeni genel ev patroniçesi oluyordu, bunlar baþbakaný tehdit edip dolar yüksenmeden önce düþük faizle milyon dolar kredi çekip 20 yýlda geri ödüyordu..!!!

O yüzden bana bu kaný bozuklarý hiç anlatma, ben onlarýn dedelerinin kime biad edip el öptüðünü bilirim..;-))

Bu arada bu iktidarda da kan emiciler var mý, var elbet çünkü her iktidarda fýrsatçýlýk yapan yandaþlar olmuþtur, en çanlý örneði burada mevcut zaten, keltoþun yediði hurmalarýn haddi hesabý yok, biz onada gerekeni söylüyoruz zaten..!!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
    Sen baþka bir dünyada yaþýyorsun.

Yalanlarýnýza devam edin.

Ben TÜRKÜM ve TÜRKÇÜYÜM.

TENGRÝCÝYÝM

Sen niye kapatmýyorsun hdp yi niye mal varlýðýna el koymuyorsun.

Ben neyin ne olduðunu bilecek yaþtayým.60 yaþ.Çözüm süreci dahil unutmadým.Koç kurtuluþ savaþýnda yardým etmiþ.Þimdikiler vergi bile vermiyor.akp yancýlarý.

Bildim bileli MÝLLÝYETÇÝYÝM Tanrý bildiði gibi yapsýn seni ne diyeyim baþka.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Sen göktengrinin ne olduðunu mavi gözlü bozkurtun ne olduðunu, Barýþmançonun kayalarýn oðlu þarkýsýnda beklenen soylu Türk kim bilirmisin..???
    Mu dan kurtulup yedi kýtaya göç edip soyuna soy kayan Oðuz kaaný, büyük komutan Atilla nýn kurduðu aksakallýlarý bilir misin..???

Eðer bunlarý zerre kadar biliyor olsan soyu yahudi olanlarýn ne mal olduðunu da bilirdin..!!!
    Türk birliðini kurmak için kimin ne çileler çektiðini de bilirdin..!!!

Ne yazýk ki 60 yýlýnýzý geride býrakýrken bir çok þeyinizide geride býrakmýþýnýz, keþke beþtepedeki 16 türk devletini temsil eden muhafýz alayýnýn neyin habercisi olduðunu görecek kadar türk kalabilseydiniz..!!!

Yazýk çok yazýk..!!!

Sen göktengrinin ne olduðunu mavi gözlü bozkurtun ne olduðunu, Barýþmançonun kayalarýn oðlu þarkýsýnda beklenen soylu Türk kim bilirmisin..???
    Mu dan kurtulup yedi kýtaya göç edip soyuna soy kayan Oðuz kaaný, büyük komutan Atilla nýn kurduðu aksakallýlarý bilir misin..???

Eðer bunlarý zerre kadar biliyor olsan soyu yahudi olanlarýn ne mal olduðunu da bilirdin..!!!
    Türk birliðini kurmak için kimin ne çileler çektiðini de bilirdin..!!!

Ne yazýk ki 60 yýlýnýzý geride býrakýrken bir çok þeyinizide geride býrakmýþýnýz, keþke beþtepedeki 16 türk devletini temsil eden muhafýz alayýnýn neyin habercisi olduðunu görecek kadar türk kalabilseydiniz..!!!

Yazýk çok yazýk..!!!
    Bende sana yazzýk derim.TENGRÝCÝ yim diyorum yazdýðýna bak.YUH.

Sanada ispat zorunluðum yok.

AOÇ liðini ve TÜRK izlerini yok eden biri yada birileri ANDIMIZI Yasaklýýyanlarda TÜRK olamaz.

akp TÜRK deðildir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Enflasyon yalanýylada o kadar kiþinin maaþlarý ve emekli aylýklarý gasp ediliyor.

Yahudi TÜRK vardýr.

Batýyý,rusu,çin, abd baðlamýnda israil ide sevmem.Nokta.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

5.  Alýntý Originally Posted by kubilayhan23 Yazýyý Oku
    Enflasyon yalanýylada o kadar kiþinin maaþlarý ve emekli aylýklarý gasp ediliyor.

Yahudi TÜRK vardýr.

Batýyý,rusu,çin, abd baðlamýnda israil ide sevmem.Nokta.
    Zaten bu millet ne çektiyse soyadý kanunu ile kendilerine türk ismi ve soylarýný gizleyecek soy isimleri alýp aslýnda türk düþmaný olan bu soysuzlardan, bir de her yere Atatürk resmini asýp isimlerinin önüne TC koyunca Türk milliyetçisi olduðunu sananlardan çekti ve çekmeye de devam ediyor maalesef.!!!

Size taa uzaklardan mavi yýldýzýmýz Sirius tan baþlayýp Mu ya, oradan Agarta ve Þambalaya, oradan günümüze kadar gelen mavi ve kýrmýzý kanýn savaþýný anlatmak isterdim, hatta bu savaþta Türk neyin koruyucusu ve düzen koyucusudur anlatmak istediðim, fakat siz Tengri ci olduðunuz için bunlarý bilirsiniz..;-))

Yanlýz þunu yanlýþ biliyorsunuz, yahudi Türk yoktur, Hz Ýbrahim'in dinine yabi olan türk boylarý vardýr, bu boylar Hz. Musanýn dinine de tabi olmuþlardýr, fakat soylarý yahudi deðildir..!!! Osmanlý'nýn kurtarýp himaye ettiði Yahudiler vardýr özellikle galata ve çevresine yerleþmiþ olan, bunlarýn bir kýsmý türk gibi olmayý seçse de ne yazýk ki bir kýsmý siyonist olmayý seçmiþtir, onlarýn kýrduðu güneþ tarikatý ve masonluk hem Türk milletinin hemde dünyanýn baþýna bela olmuþtur..!!

Kimi sevmediðini bilmem ama bu millete düþmen olanlarý sevdiðin açýk..!!

Yakýnda Allah ömür verir de 62 yaþýný görürseniz, bu gün yazdýklarýnýza çok piþman olacaðýnýz günleri göreceksiniz, tabi hâlâ ne mutlu Türküm diyebilecek kadar Türk kalabilirseniz..;-))

Zaten bu millet ne çektiyse soyadý kanunu ile kendilerine türk ismi ve soylarýný gizleyecek soy isimleri alýp aslýnda türk düþmaný olan bu soysuzlardan, bir de her yere Atatürk resmini asýp isimlerinin önüne TC koyunca Türk milliyetçisi olduðunu sananlardan çekti ve çekmeye de devam ediyor maalesef.!!!

Size taa uzaklardan mavi yýldýzýmýz Sirius tan baþlayýp Mu ya, oradan Agarta ve Þambalaya, oradan günümüze kadar gelen mavi ve kýrmýzý kanýn savaþýný anlatmak isterdim, hatta bu savaþta Türk neyin koruyucusu ve düzen koyucusudur anlatmak istediðim, fakat siz Tengri ci olduðunuz için bunlarý bilirsiniz..;-))

Yanlýz þunu yanlýþ biliyorsunuz, yahudi Türk yoktur, Hz Ýbrahim'in dinine yabi olan türk boylarý vardýr, bu boylar Hz. Musanýn dinine de tabi olmuþlardýr, fakat soylarý yahudi deðildir..!!! Osmanlý'nýn kurtarýp himaye ettiði Yahudiler vardýr özellikle galata ve çevresine yerleþmi olan, bunlarýn bir kýsmý türk gibi olmayý seçse de ne yazýk ki bir kýsmý siyonist olmayý seçmiþtir, onlarýn kýrduðu güneþ tarikatý ve masonluk hem Türk milletinin hemde dünyanýn naþýna nela olmuþtur..!!

Kimi sevmediðini bilmem ama bu millete düþmen olanlarý sevdiðin açýk..!!

Yakýnda Allah ömür verir de 62 yaþýný görürseniz, bu gün yazdýklarýnýza çok piþman olacaðýnýz günleri göreceksiniz, tabi hâlâ ne mutlu Türküm diyebilecek kadar Türk kalabilirseniz..;-))
    yahudi bir soy deðil din dir.

soylarý araptýr.

Tabiki TÜRK soyundan yahudi dininden TÜRKLER vardýr.Yakutlar örnek.

O boþ MÝLLET lafýný ardýný tabiki sevmiyorum.

YÜCE TÜRK MÝLLETÝ olmalý.

Mason localarý kapatýlmýþtý.yahudi ve ermeni vakýflarýda kim geri verdi.akdamar da kiliseyi tamir eden kim.

BAÞBUG ATATÜRK yolundayým.

Bende þuanda akp yancýlarýnýn feto gibi ajan çýkacaklarýna inanýyorum.

ÜLKEMÝ her alanda talan ve yaðma ettiler.Çevre dahil.

akp ye zerre güvenmiyorum.

20 yýl öncede aynýný dedim.Þimdide BOP baðlamýnda.

O kadar ucuz yalanlar duydumki siyaset için söylenen ve dindar olanlardan.

Bizden önce gibi deðermiydi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Sizin hayallerinizin ülkeyi getirdiði durum herkesçe malum hýrsýz sever murat paþa... Senin hakindan balýkçý amet gelsin..
    Keþke sende benim kadar hayal kurabilseydin kardeþ..;-))

O beyenmediðin dandik dediðin TL ile 1,5 dolar alýnýyordu 1923 te hemde bitmiþ denilen bir imparatorluðun küllerinden doðmuþ bir yýllýk bir devletin parasýyla..!!!

Þu aþaðýlýk kompleksi en büyük engel bu millet için, esas kurtulmamýz gereken þey bu..!!!

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8.  Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Sedin demokrasi dediðin þey AB ve ABD'nin kuklasý olmaksa yerin dibine batsýn o demokrasi..!!!

Sen ya hiç TÜSÝAD ýn bu ülkede hangi darbelerin arkasýnda olduðunu bilmiyorsun yada bilip bunu islami kesime ve milliyetçilere karþý yaptýklarý için destek veriyorsun..!!!

Bu ülkede kazandýðý bilyarlarý Ýsviçre'de tutan bir sermaye ne bugün nede geçmiþte asla yerli ve milli olmamýþtýr, demokrasi diye de hiçbir derdi yoktur..!!!

Ýsveç ve Finlandiya nýn demekrasi perdesi arkasýnda teröre verdiði destek ne ise TÜSÝAD çetesinin demekrasiyi kalkan yaparak bazý sivil toplum kuruluþlarý üzerinden devlete ayar verme hevesi ayný þeydir..!!!

Tarým konusuna hiç girmiyorum, çünkü bu dönemde tarýma verilen teþvikler hiçbir dönemde verilmedi..!!!
    Sadece iki örnekle tahýl ve sebze üzerinde oynanan oyunu anlatmak istiyorum..!!
    Daha bugün bir un fabrikasý önünden geçiyordum fabrikanýn býrakýn silolarýný bahçesinde bile buðday koyacak yer kalmamýþ yýðýnlar halinde buðday yerlerde duruyor, üstelik henüz buðday hasadý yeni baþladý daha %10 bile toplanmadý bu bölgede..!!
    Ama raflarda unun kilosu 10 TL..!!

Ýkinci olarak pazarda þahit olduðum bir olayý anlatayým; esnafýn biri halden 4 TL ye aldýðý domateze 6 TL etiket koymuþ satýyor, yanýna pazarýn sorumlusu olan kiþi gelip aynan þunu söyledi, herkes 8 TL ye satýyor sende hemen fiyatýný düzelt milletin dümenini bozma dedi, esnaf iki TL kâr bana yetiyor diye vevap veriyor, pazar sorumlusu esnafý tehdit ederek böyle yaparsan seni burada barýndýrmayýz diyor..!!!

Ýþte bu milletin kanýný emen TÜSÝAD ve yandaþlarýnýn demokrasi anlayýþý bu..!!!

'Benim olmayacaksa yerin dibine batsýn' kafasýnda olan bu tiplerden kimseye hayýr gelmez, þimdiye kadar da gelmemiþtir zaten..!!!
    90 lý yýllarda bunlar ülkenin kanýný sömürmekle meþkulken ülkede vergi rekortmeni genel ev patroniçesi oluyordu, bunlar baþbakaný tehdit edip dolar yüksenmeden önce düþük faizle milyon dolar kredi çekip 20 yýlda geri ödüyordu..!!!

O yüzden bana bu kaný bozuklarý hiç anlatma, ben onlarýn dedelerinin kime biad edip el öptüðünü bilirim..;-))

Bu arada bu iktidarda da kan emiciler var mý, var elbet çünkü her iktidarda fýrsatçýlýk yapan yandaþlar olmuþtur, en çanlý örneði burada mevcut zaten, keltoþun yediði hurmalarýn haddi hesabý yok, biz onada gerekeni söylüyoruz zaten..!!!

Gerçekten laf olsun diye konuþuyorsun,
    Çok þey biliyormuþ gibi,
    Ben tarýmla uðraþýyorum, dönümlerce tarlayý zorla mecburen iþliyoruz. Litresi 30 TL den mazot tonu 15 bin TL den gübre kullanarak.
    Sonrada yok pazarcý domata 4 lira yazmýþ 8 lira yazmýþ.
    Biraz dürüst olun kardeþim herkes her konuda ahkam kesmesin.
    Nerde tarýma destek 1 dekara 6 lira evet 6 lira mazot ve gübre desteði.
    Tarým ve hayvancýlýk bitmiþtir.
    Yapýlan hiç bir þey yoktur.
    Tarým nasýl biþey bilirmisiniz .
    Harcarsin tüm emeðini verirsin .
    Ama hasat yapabilecegini bilmezsin,
    Ürünü kaça datacagini bilmezsin.
    En sonunda görürsün. Büyük bir bilinmezliktir.
    Ayrýca bu mazot fiyatlarý ile , Antalya'dan taþ yüklesem istanbulda kilosu en az 5 lira olur.
    Herkes her konuda çok bilmesin ya birazda .
    Birde TÜSÝAD devlete söz söylemez ,
    Eleþtirdiði hükümet dir.
    Ýkisi farklý . Bu aralar hükümeti Devletin taa kendisi gibi gösterirler de biraz.

CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Sayfa 100/642 ÝlkÝlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •