Özsermayenin daha da büyümesi dileğiyle diyelim.İyi akşamlar.
Printable View
ben sabah gazlayınca 42 olur bu deyip satış bile yazdım:) yani 40,9 dan shortlamak akıntıya kürek çekmek gibi olacaktı yapabilen varsa sıkı kumarbazdır:)
rakiplere göre geri kaldı biraz gazlaması lazım her zamanki gibi vadeli işi bozuyor.
önümüzdeki maçlara bakacağız artık endeks 7 bin olur bu gazla coinciler altıncılar faizciler herkes akıyor nerde çokluk orada ... inşallah hayır olur ama bu işin sonu iyi değil.
hükümet değişirse faizler e el atarlar borsadan yerli çıkışı olur.o zamana kadar yabancı mallanmaz ise borsada sebepsiz ciddi bi çöküş olur.
biraz daha vaktimiz var sonra herkesin pozlarını gözden geçirmesi hayırlı olacak.
Moza hc son iki cumleni destekliyorum ama şu vadeli olayinizi bir çözemedim. Beklide iyikide çözememisim. Ne kadar karışık işleriniz var 😊 hele spot mpot onu anlayana kadar neler çektim. Aslında herşey matematik, her şey iki dudak arası mesela (üst dudak üst bolinger), adamlar hisseyi geçen hafta düşürdüler mı? Hayır.
Diğer hisseleri daha çok düşenler bundan birazcık satmissa, daha çok düşenlerinden almışsa, o da bir silkeleme stili olmuştur.
Sahol falan geri alım yapmış, bu yapmış mı? Yapmamış. Demek ki tekneyi iyice boşaltmış ki az hacimle bile büyük işler yapabilir hale gelmiş..
vadeli de, açık ta, spotta bize neyi görmemizi istiyorlarsa onu gösterirlerin durumlaridır. Ama sonra atı alan Üsküdari geçiyor.
Bak zirvede bile bana yine yazdırıyor. Aman yatırım tavsiyesi olmasın... Ohhh yaz yaz sonrada aman ytd olmasın de.. iyide ben fikrimi yazdım. Ytd
Seninle yazistim active hc ninda fikrini değerlendirmek için onada sordum. 18 yıldır bindigim araç olayı! Yahu ölücez dedik ya o muhabbet! Bir süredir araç bakıyorum, iki hafta boyunca Eldeki portfoyden çok yükselenden az yükselen orantisina göre az biraz çıkış yaptım, öyle büyük bir oranlar değil elbette çıktığım miktar, Aracida bulmuştum aslında, takas için denk gelmişti diyelim. Geçen haftaki düşüşü görünce çıktığım miktarla şişe ve bir tanesi hariç, diğer 3 hissem öyle böyle düşünce dayanamadım geri aldım.
(Diğer hisseleri daha çok düşenler bundan birazcık satmissa, daha çok düşenlerinden almışsa, o da bir silkeleme stili olmuştur.) Yukarıda yazdığım bu hususu yaşadım ama şişeleri az düştüğü için elim geri almaya gitmedi. Yüzdelik az düşüş sebepli..
Bir kendimce yasanmisligida ben anlatayım istedim.. ytd
Moza hc teşekkürler at gözlüğü ile bakışımı değiştirdiğin için, Sağolasın.
Şuan ki mum Şamdak ayısı sankim 😊
Onların havacılarda petrolün düşüşünü kutluyor olabilir. Çin uçuşlara başladımi bilmiyorum ama havadaki sirkülasyon artarsa bilet fiyatlarında yükseliş olur, gerçi bizde pompaya yansıyordu genelde onlarda öyle birşey olmayacağı üzere y.disi hikayesine havacılıkla dönebilir. 2024 de normalleşme bekleniyordu küresel uçuşların normallesmesinde biraz geriye çekebilirler ama önce Çin önemli. Bizdeki havacılar neden ayristi dersek, maaleseftir sebebi bu kadar yabancının ülkeye girişi çıkışı sebepli pik yaptık. Ytd
Tabi birde en büyük kısım kargodan kaynaklı. Kargo merkezi gibiyiz.. ytd
sahole yaklaştıkça satış yiyor hisse. bari sahol de kalksa da bizim de önümüz açılsa
Holding tarafından bakınca evet öyle ama bunun sanayileri artık içerisinde olunca kıyaslamak garip geliyor. Bence güç farkı var şişede tork yüksek, güçlü motor, sadece beygirleri aynı kosturuyorlar. Şişe bluemotion teknolojisi var, saholda sadece direksiyon var, motoru, şanzımanı başka yerde.. ytd
Kardeşim senin esas sozlesmende saholu geçemez diye bir madde mi var acaba
yazılı bişi yok da yazılı olmayan fon yoneticlerin bir defteri var lozan anlaşması maddeleri gibi :)
şaka bir yana adamlar süper endex matematiği yapıyorlar. bir yerden bir yere giriyorlar. endexi basıp şişe bile alabilirler.
kumarın da bir ahlakı kalmadı. yazı tura atıp bekliyorz bakalım :) ytd
bugun hacim ilginç şekilde yoğunlaşmaya başladı. hadi bakalım hayırlısı.
41 üzürinde az bişi shortlara ekleme yapabildim. fazlasına imkan tanımadı. geç kaldım. :) ytd
Senin bir zamanlar moza profil resmin aklıma geldi birden 😊 ytd
Tokatçı filminde Şaban camdan tavuğa ekmeğe baniyordu ya! Sonrasında "verdim say" repliği.
Takas değilde, takas değişiminde günlükte çiti alışta kafada, yatırım fonları satışta kafada..
Haftaliktada çiti alışta kafada, iş yatırım ve fonlar satışta kafada. Çitiliyorlar demek ki 😮 ytd
Yeni zirveyi 41 kere maşallah diyelim. Ytd.
Geçenlerde verdiğim gitti ama olsun! Aldiklarimin yanında sinek viziltisi.. olur böyle vakalar şişenin polisi yakalar..
Oysaki o günkü duruşu bugünü zaten gosteriyordu. ytd
Çok güzel hareketler bunlar..Güçlü görünüyor ..Endeks 6500 lere gidiyorsa 50 tl hayal değil.
Maşallah 🧿
Spenc abimi dinleyip portföy yapınca bununla ilgilenemez oldum
Ama hakkını vereyim böyle daha iyi oldu sağolasın hocam
Maç arası verdik. Hayırlı olsun fredim hc. En fazla 5-6 farklı sektör hissesi gelişmelerini takip için ideal, aman zararım olmasında!
Bu arada petrol yine su koyvermis! Çin covid genişlemesi sebepli petrolde talep oluşacağı ve malum piyasaların petrol arz azaltilma politikaları sonucunda fiyatlar yukarı yön aldı. Umalım ki geri dönsün. Ytd.
SOL Şeridi boşaltın SISE geliyor . . .
https://i.hizliresim.com/3wb84y8.png
Dip NoT : Yıl sonu 25 M Kar tahminim ile Fk; 5,09 Pd/dd : 1,48 Olmasını beklerim .
şaka bir yana arkaşdalar bu hafta çok önemli devam mı tamam mı belli olacak. Benim tahminim kısa bir ara. ytd.
Her koyun kendi bacağından asılır. ona göre kendinizi kontrol edin.
Bu hafta elimden geldikçe başka yorum yapmayacağım kimseyi etkilemeyeyim vebal almayalım. Belki bir iki grafik atarız.
herkese bol kazanç. ytd
Öyle deme baygeorge hc nin geçmişteki paylaşımlarını hatırla! O dönem yazdıkları ve yine aynı paylaşımları ses getirmişti. Ama kendi dayanamayıp erken atladı vagondan..
Hakkını yiyemem. Hatta karavan için bende paylaşımlar yaptım buradan kendisini ama karavan fiyatlarıda 5-10 misli arttı. Ytd
KArlılık fiyata oranlandığında ne oluyormuş bir bakayım dedim ! . .
Aslan gibi maşallah . . .
Nazar değmez işallah . . .
https://i.hizliresim.com/e7zcmjn.png
12 aylık verileri tahmindir ve fiyat anlıktır .
maşallah......
40,50 aşağısı hoş olmaz ytd
geç gene saholün altına :D